שרשור תגובות: השוואת מחירי חברות הסלולר: איך בוחרים מסלול ומי הכי כדאי?
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
כל הכבוד לכחלון
על היזמה ועל החזון
על היזמה ועל החזון
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
באתר מחירון ניתן לקבל חישוב עבור (כמעט) כל המסלולים השונים של כל החברות, לפי השימוש האישי שלך:
http://www.mehiron.co.il/
http://www.mehiron.co.il/
צודק,AviBiton כתב:ד"א,
למרות כל מה שכתבתי קודם, כמובן שחובת ההוכחה היא על החברות החדשות, בינתיים קיבלנו רק מחירים ואנחנו עדיין לא יודעים מה הלאה, צריך תקופת הרצה כדי לומר באמת שהמהלכים הצליחו.
בינתיים בגיזרת המחירים יש הצלחה אדירה, החברות הגדולות מנסות להוזיל מחירים גם כן....
בגלל זה וכמובן בגלל העומס והבלגן הצפויים בכל החברות בימים אלה, אין מה למהר.
אפשר לחכות קצת, לראות מי מהחדשות מפשלת, ולראות איך הוותיקות יורידו מחירים.
לא מדובר פה במוצר שהולך להיגמר במלאי.
משה
אני לא מבין איזה שירות לקוחות מצופה מחברה שאתה משלם לה סכום קבוע בחודש ומקבל חבילה ברורה ופשוטה.
כשאני עושה מנוי לעיתון או לטלפון קווי, אני לא הולך לשום מרכז שירות, לא מדבר 5 שעות עם 30 נציגים שונים ולא נכנס ל-"עולם התוכן", "עולם הסרטים" או "חנות האפליקציות העברית הראשונה".
גולן טלקום אומרים דבר פשוט שקשה לחברות הותיקות לקבל: "תן 99 ש"ח וקבל שיחות וגלישה ללא הגבלה". כמה שירות לקוחות צריך בשביל זה?
לדעתי חברה שצריכה אלפי אנשים במחלקת שירות הלקוחות שלה - יש לה בעיה בנושא שירות לקוחות. לראיה - כשאתה מגלה חיוב "בטעות" בחשבון החודשי, נדרשות שעות המתנה וכמה נציגים על-מנת לתקן את ה-"טעות".
לא נראה לי שמודל התשלום של גולן טלקום יסבול מהבעיות הנ"ל.
כשאני עושה מנוי לעיתון או לטלפון קווי, אני לא הולך לשום מרכז שירות, לא מדבר 5 שעות עם 30 נציגים שונים ולא נכנס ל-"עולם התוכן", "עולם הסרטים" או "חנות האפליקציות העברית הראשונה".
גולן טלקום אומרים דבר פשוט שקשה לחברות הותיקות לקבל: "תן 99 ש"ח וקבל שיחות וגלישה ללא הגבלה". כמה שירות לקוחות צריך בשביל זה?
לדעתי חברה שצריכה אלפי אנשים במחלקת שירות הלקוחות שלה - יש לה בעיה בנושא שירות לקוחות. לראיה - כשאתה מגלה חיוב "בטעות" בחשבון החודשי, נדרשות שעות המתנה וכמה נציגים על-מנת לתקן את ה-"טעות".
לא נראה לי שמודל התשלום של גולן טלקום יסבול מהבעיות הנ"ל.
תפסיקו לצטט את כל הפרופאגנדה של חברות הסלולר הותיקות, נציגי השירות בחברות האלה הם ילדים אחרי צבא, ממש תהיה להם בעיה למצוא עבודה אחרת נראה לך?!detailer כתב:לא שיש לי משהו נגד המהפכה הזאת, אבל אין בכלל ספק שיפוטרו אלפי עובדים שלא כל כך מר יקלטו במקומות אחרים.
זה הדבר היחיד שקצת מבאס אותי בכל העניין הזה אבל זה בלתי נמנע....
חוץ מזה זה יהיה דבר טוב אם סוף סוף הם יקצצו במנגנונים המנופחים שלהם ויתיעלו, הפרה החולבת איננה עוד כמה שיותר מהר הם יפנימו את זה ככה יהיה טוב יותר לכולם