שוק הסלולר מלא בהיצע של חברות שרק רוצות שתעברו אליהן. טובעים בים החבילות והמספרים? עשינו לכם סדר באלטרנטיבות לחברות הותיקות. גזור ושמור.

מלבד אולי סעיף ה'-אני לא רואה שום אחיזה במציאות לדברים שרשמת,ונראה לי שזה לכל היותר השערות שלך.uris כתב:לא להתלהב ....
א) הם (כל החברות שנוספו לאחרונה) לא יוכלו לאורך זמן לתת את רמת המחירים הזו ויבינו מאוד שהם יחדלו מלהתקיים אם ימשיכו כך (ואכן חלקם יפסיקו להתקיים ויתאיידו באותה מהירות שבאו
ב) כל מי שהתרגל לשרות במרכזי שירות עם ספות מכונת קפה ושירות יחסית מהיא ואדיב ...שישכח מזה ...החברות האלו יציעו שירות "וירטואלי" ולא טוב כפי שהתרגלנו ...הם לא יכולים אחרת עם רמת הרווח (שלא לומר הפסד) שלהם , אין להם סיכוי ויכולת לגייס אלפי עובדים כמו שסלקום או אורנג עשו בזמנו ...והשירות יהיה בהתאם
ג) אחרי ההתלהבות והורדת המחירים של הגדולות אנשים ירצו לשלם קצת יותר על מנת לקבל שירות טוב (ראו מקרה הוט ותדמית השירות הגרוע שהיתה לה בצדק (עדיין ?) אנשים העדיפו לשלם כמה שח יותר ל יאס ובלבד שיקבלו שירות טוב יותר
ד)כל מי שמתלהב מחבילה ללא הגבלה ב 100 שח ...שלא ישכח שלרוב החשבון שלו היום בחברות הגדולות כולל מכשיר בשווי 100 שח בערך (שלא לדבר על רובם שיש להם עדיין כמה מכשירים שהם משלמים עליהם בחשבון) ....כך שההוזלה היא פחות ממה שנראה במבט ראשון.
ה) הוספת המתחרים הגם שהיא טובה לשוק נעשתה בצורה מסיבית מידי (הכל או כלום..אין דרך אמצע פה ) ובסופו של דבר לקוחות יפגעו (ואלפי עובדי יפוטרו , האבטלה תגבר) ...מניות סלקום ושות יורדים ואיתם גם כספי הפנסיה שלנו..
בקיצור השמחה קצת גדולה ומוקדמת מידיי.
למען ההבהרה , לא אני ולא משפחתי עובדים בסלקום/אורנג/פלאפון ובסהכ אני בעד תחרות ומתחרות חדשות בשוק אבל יש לזה שני פנים , בעיקר לאור המהירות והעוצמה המוגזמת כפי שזה בוצע בישראל....

הכנסות סלקום ברבעון הראשון הסתכמו ב-1.58 מיליארד שקל, ירידה קלה בהשוואה לרבעון המקביל ב-2011. במסגרת היערכותה של החברה לתחילת התחרות בשוק הסלולר, היא הוזילה את מחירי השיחות ולכן ירדו הכנסותיה משירותים ב-1.6% ל-1.18 מיליארד שקל....
מתוך YNETרגע לפני פתיחת התחרות הסוערת בשוק הסלולר דיווחה סלקום על צניחה של 43.5% ברווח הנקי ברבעון הראשון ל-173 מיליון שקל....

רק תיקון קל, פלאפון לא נסחרת בבורסה אלא חברת האם בזקAviBiton כתב:
ואם כבר מדברים על ירידות, שימו לב לזה:
מניית סלקום ירדה היום ב-10.3%!!!
מניית פרטנר ירדה ב-6.42%!!!
מניית פלאפון ירדה ב-3.18%!!!
אפילו מניית רמי לוי ירדה ב-2.58%....
+1uris כתב:לא להתלהב ....
א) הם (כל החברות שנוספו לאחרונה) לא יוכלו לאורך זמן לתת את רמת המחירים הזו ויבינו מאוד שהם יחדלו מלהתקיים אם ימשיכו כך (ואכן חלקם יפסיקו להתקיים ויתאיידו באותה מהירות שבאו
ב) כל מי שהתרגל לשרות במרכזי שירות עם ספות מכונת קפה ושירות יחסית מהיא ואדיב ...שישכח מזה ...החברות האלו יציעו שירות "וירטואלי" ולא טוב כפי שהתרגלנו ...הם לא יכולים אחרת עם רמת הרווח (שלא לומר הפסד) שלהם , אין להם סיכוי ויכולת לגייס אלפי עובדים כמו שסלקום או אורנג עשו בזמנו ...והשירות יהיה בהתאם
ג) אחרי ההתלהבות והורדת המחירים של הגדולות אנשים ירצו לשלם קצת יותר על מנת לקבל שירות טוב (ראו מקרה הוט ותדמית השירות הגרוע שהיתה לה בצדק (עדיין ?) אנשים העדיפו לשלם כמה שח יותר ל יאס ובלבד שיקבלו שירות טוב יותר
ד)כל מי שמתלהב מחבילה ללא הגבלה ב 100 שח ...שלא ישכח שלרוב החשבון שלו היום בחברות הגדולות כולל מכשיר בשווי 100 שח בערך (שלא לדבר על רובם שיש להם עדיין כמה מכשירים שהם משלמים עליהם בחשבון) ....כך שההוזלה היא פחות ממה שנראה במבט ראשון.
ה) הוספת המתחרים הגם שהיא טובה לשוק נעשתה בצורה מסיבית מידי (הכל או כלום..אין דרך אמצע פה ) ובסופו של דבר לקוחות יפגעו (ואלפי עובדי יפוטרו , האבטלה תגבר) ...מניות סלקום ושות יורדים ואיתם גם כספי הפנסיה שלנו..
בקיצור השמחה קצת גדולה ומוקדמת מידיי.
למען ההבהרה , לא אני ולא משפחתי עובדים בסלקום/אורנג/פלאפון ובסהכ אני בעד תחרות ומתחרות חדשות בשוק אבל יש לזה שני פנים , בעיקר לאור המהירות והעוצמה המוגזמת כפי שזה בוצע בישראל....

אופס מאוחר מידיuris כתב:לא להתלהב .......
אני מניח שהחברות לא גייסו את המשאבים בלי תוכנית עסקית ברורה. או שהם פנו למשקיעים טמבלים...רק הזמן יגיד.uris כתב:א) הם (כל החברות שנוספו לאחרונה) לא יוכלו לאורך זמן לתת את רמת המחירים הזו ויבינו מאוד שהם יחדלו מלהתקיים אם ימשיכו כך (ואכן חלקם יפסיקו להתקיים ויתאיידו באותה מהירות שבאו...
אני לא זוכר פעם אחת שהייתי במרכז שירות והחוויה היתה נעימה. גם כששידרגתי וגם כשמכרו לי. המרכזים המפוארים האלה אינם נחוצים. צרכן נבון לא צריך בכלל לבזבז את זמנו בתור, יש טלפונים ופקסים ואפשר לעשות הכל באופן הזה. והפעולות שלא ניתן היה עד היום לעשות, (החלפת סים לדוגמא) מהיום יתאפשר. אז אני מוותר על הכורסא בחברת הסלולר בכיף.uris כתב:ב) כל מי שהתרגל לשרות במרכזי שירות עם ספות מכונת קפה ושירות יחסית מהיא ואדיב ...שישכח מזה ...החברות האלו יציעו שירות "וירטואלי" ולא טוב כפי שהתרגלנו ...הם לא יכולים אחרת עם רמת הרווח (שלא לומר הפסד) שלהם , אין להם סיכוי ויכולת לגייס אלפי עובדים כמו שסלקום או אורנג עשו בזמנו ...והשירות יהיה בהתאם...
אני בהוט כבר כמה שנים באינטרנט ובטלפון, ונכון ששירות הלקוחות שלהם לאורך כל הזמן הזה לא משהו, אבל השירות עצמו שהם מציעים מתאים לי מאוד ואני משתמש בו ונהנה ממנו. ויודע מה, אני אפילו מרגיש שיפור מה בשירות הלקוחות עם הזמן.uris כתב:ג) אחרי ההתלהבות והורדת המחירים של הגדולות אנשים ירצו לשלם קצת יותר על מנת לקבל שירות טוב (ראו מקרה הוט ותדמית השירות הגרוע שהיתה לה בצדק (עדיין ?) אנשים העדיפו לשלם כמה שח יותר ל יאס ובלבד שיקבלו שירות טוב יותר...
אני כבר מזמן טענתי שאין שום סיבה לרכוש טלפון בחברת הסלולר בטח מאז שיש ניתוק זיקה. ועובדה שהמעבר עדיין משתלם גם אחרי ניתוק זיקה/חיוב זיכוי במקרים רבים, כמו במקרה שלי, ובמקרה שצויין מעלה.uris כתב:ד)כל מי שמתלהב מחבילה ללא הגבלה ב 100 שח ...שלא ישכח שלרוב החשבון שלו היום בחברות הגדולות כולל מכשיר בשווי 100 שח בערך (שלא לדבר על רובם שיש להם עדיין כמה מכשירים שהם משלמים עליהם בחשבון) ....כך שההוזלה היא פחות ממה שנראה במבט ראשון....
תחרות אינה משמעותה מיתון. דווקא החברות החדשות מעסיקות עובדים ובסוף השוק יתאזן ולבורסה יהיה שלום וכך גם לכספי הפנסיה שלנו. להזכירך החברות בחרו את עיתוי הכניסה לשוק. חלקן מחזיקות ברשיונות מפעיל וירטואלי כבר זמן מה.uris כתב:ה) הוספת המתחרים הגם שהיא טובה לשוק נעשתה בצורה מסיבית מידי (הכל או כלום..אין דרך אמצע פה ) ובסופו של דבר לקוחות יפגעו (ואלפי עובדי יפוטרו , האבטלה תגבר) ...מניות סלקום ושות יורדים ואיתם גם כספי הפנסיה שלנו.....