שימור לקוחות יס ? זה שימור ?
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
היה לי מקרה די מעצבן עם שימור הלקוחות ביס, נציגה חוצפנית שנתנה לי הרגשה שאני מבלף עזיבה עבור תנאים טובים יותר ורק מילים "חמות" על הוט וכמה הציוד והתכנים שלהם גרועים (זה נכון אבל קצת רמה)..
והפינאלה, הצעת מחיר חדשה שיקרה ב 5 שקלים מההצעה הקיימת שלי, להזכירכם "שימור לקוחות"..
אז ביקשתי מישהו אחראי אחרי שהיא עברה לטונים לא נעימים, היא טענה שאין, "אוקיי תעבירי אותי לנציג אחר", העבירה אותי לבזק...זרקה אותי החוצה ממש.
רשמתי על הקיר של יס בפייס את עניין הנציגה וגם רשמתי להם הודעה אחרי שביקשו זאת לתגובה על הקיר.
אז רשמתי את השתלשלות הדברים ורציתי שזה יופיע גם פה באתר.
רשמתי על הקיר שלכם בנושא נציגת שימור הלקוחות החוצפנית.
בכל אופן, זו הראשונה שדיברה איתי היום אם במקרה תבדקו...
צלצלתי כי אני משלם היום 250 לבסיס + 25 לממיר + 10 שקלים VOD.
285 ש"ח.
בהוט בשביל עוד 94 שקלים בחודש אני מקבל: אינטרנט 100 מגה, שני ממירי HD מקליט, שיחות לנייחים וניידים ללא הגבלה.
אני יודע, הוט לא משהו, מסכים איתכם, בנושא התוכניות והממיר, אבל קשה להאחז רק בזה מול הרציונל של לחסוך הרבה מאוד כסף בשנה.
צלצתי לשימור לקוחות שלכם, אני לקוח די סטנדרטי, לא מבקש הרים וגבעות ולא מצלצל כל יומיים לשיפור חבילה.
קיבלתי מהנציגה הרגשה כאילו היא מנסה לחשוף בלוף שלי, כאילו אתה לא תעבור להוט הרי וזה מה שיש.
ההצעה שניתנה לי היא כזו 229 לבסיס + 25 לממיר + 10 ל VOD.
בלי ערוצי הפרמים שעולים יחד26 ש"ח אם אוסיף אותם, כלומר 290 ש"ח לחודש...להזכיר...אני משלם היום על חבילב מלפני חצי שנה 285 ש"ח...כלומר השימור שלכם, קו ההגנה האחרון לפני העזיבה הציע לי אלטנרטיבה יקרה ב 5 שקלים...
לסיכום, כמו כל אחד אני מעוניין לחסוף בעלויות וצלצתי ללא כוונה אמיתית לעזוב את יס אלא לקבל מחיר טוב יותר, אחרי השיחות היום אני כנראה באמת אעבור אם זו באמת ההצעה הטובה ביותר של יס.
מודה מראש,
שי
והפינאלה, הצעת מחיר חדשה שיקרה ב 5 שקלים מההצעה הקיימת שלי, להזכירכם "שימור לקוחות"..
אז ביקשתי מישהו אחראי אחרי שהיא עברה לטונים לא נעימים, היא טענה שאין, "אוקיי תעבירי אותי לנציג אחר", העבירה אותי לבזק...זרקה אותי החוצה ממש.
רשמתי על הקיר של יס בפייס את עניין הנציגה וגם רשמתי להם הודעה אחרי שביקשו זאת לתגובה על הקיר.
אז רשמתי את השתלשלות הדברים ורציתי שזה יופיע גם פה באתר.
רשמתי על הקיר שלכם בנושא נציגת שימור הלקוחות החוצפנית.
בכל אופן, זו הראשונה שדיברה איתי היום אם במקרה תבדקו...
צלצלתי כי אני משלם היום 250 לבסיס + 25 לממיר + 10 שקלים VOD.
285 ש"ח.
בהוט בשביל עוד 94 שקלים בחודש אני מקבל: אינטרנט 100 מגה, שני ממירי HD מקליט, שיחות לנייחים וניידים ללא הגבלה.
אני יודע, הוט לא משהו, מסכים איתכם, בנושא התוכניות והממיר, אבל קשה להאחז רק בזה מול הרציונל של לחסוך הרבה מאוד כסף בשנה.
צלצתי לשימור לקוחות שלכם, אני לקוח די סטנדרטי, לא מבקש הרים וגבעות ולא מצלצל כל יומיים לשיפור חבילה.
קיבלתי מהנציגה הרגשה כאילו היא מנסה לחשוף בלוף שלי, כאילו אתה לא תעבור להוט הרי וזה מה שיש.
ההצעה שניתנה לי היא כזו 229 לבסיס + 25 לממיר + 10 ל VOD.
בלי ערוצי הפרמים שעולים יחד26 ש"ח אם אוסיף אותם, כלומר 290 ש"ח לחודש...להזכיר...אני משלם היום על חבילב מלפני חצי שנה 285 ש"ח...כלומר השימור שלכם, קו ההגנה האחרון לפני העזיבה הציע לי אלטנרטיבה יקרה ב 5 שקלים...
לסיכום, כמו כל אחד אני מעוניין לחסוף בעלויות וצלצתי ללא כוונה אמיתית לעזוב את יס אלא לקבל מחיר טוב יותר, אחרי השיחות היום אני כנראה באמת אעבור אם זו באמת ההצעה הטובה ביותר של יס.
מודה מראש,
שי
שי
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
תשובת יס
היי שי,
מבדיקה ברשומות המנוי נמצא כי המבצע המעודכן במנויך כולל את כל החבילות הקיימות כיום בחברתנו, שני ערוצי פרימיום אשר בחרת בעת הצטרפותך וממיר מתקדם מסוג yesMaxTotal.
בנוסף ישנו חיוב עבור שכירות ממיר yesMaxTotal נוסף בעלות 25 ש"ח בחודש. אציין כי היום ממיר yesMaxTotal משווק בעלות 49.9 ש"ח לחודש.
כמו כן, יש חיוב בסך 9.9 ש"ח בגין שירות הVOD.
חשוב לציין כי כפי שנאמר לך בשיחתך עם נציגנו במחלקת קשרי לקוחות במועד מכתבי זה מדובר במבצע היכרות אטרקטיבי מאוד.
מרשומות המנוי נמצא כי בשיחתך עם נציגת קשרי לקוחות כן סוכם על עדכון הטבה במנוי עבור זיכוי חודשי בסך 5 ש"ח לתקופת המבצע הראשונית. כמו כן, סוכם על המשך התקשרותך עם חברתנו.
במידה והינך מעונין בסיום התקשרותך עם חברתנו אנא ציין זאת ובקשתך תטופל בהתאם.
המשך יום נעים,
מיכל yes
היי שי,
מבדיקה ברשומות המנוי נמצא כי המבצע המעודכן במנויך כולל את כל החבילות הקיימות כיום בחברתנו, שני ערוצי פרימיום אשר בחרת בעת הצטרפותך וממיר מתקדם מסוג yesMaxTotal.
בנוסף ישנו חיוב עבור שכירות ממיר yesMaxTotal נוסף בעלות 25 ש"ח בחודש. אציין כי היום ממיר yesMaxTotal משווק בעלות 49.9 ש"ח לחודש.
כמו כן, יש חיוב בסך 9.9 ש"ח בגין שירות הVOD.
חשוב לציין כי כפי שנאמר לך בשיחתך עם נציגנו במחלקת קשרי לקוחות במועד מכתבי זה מדובר במבצע היכרות אטרקטיבי מאוד.
מרשומות המנוי נמצא כי בשיחתך עם נציגת קשרי לקוחות כן סוכם על עדכון הטבה במנוי עבור זיכוי חודשי בסך 5 ש"ח לתקופת המבצע הראשונית. כמו כן, סוכם על המשך התקשרותך עם חברתנו.
במידה והינך מעונין בסיום התקשרותך עם חברתנו אנא ציין זאת ובקשתך תטופל בהתאם.
המשך יום נעים,
מיכל yes
שי
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שוד לאור יום! אין מילים אחרות לתאר את המחיר הזה.
הבעיה היא שהמון אנשים שבויים של יס ו\או הוט בגלל סיבות כאלו ואחרות.
כל הסיפורים האלה מעלים לי נשכחות.
ואתם יודעים מה, הרווח הגדול שלי מההתנתקות מיס הוא בכלל בריאותי.
כבר למעלה מחצי שנה אין צורך להתרגז, לחכות שעות על הקו, להתחנן לקבל מחיר הוגן.
תצביעו ברגליים, אחרת הם לא יבינו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
המחיר הוא חלק ממה שנקרא יס.Shayosef כתב:אני מרוצה מיס רק לא מהמחיר....
גם אני בזמנו הייתי מרוצה יחסית מיס, אבל מצאתי שהמחיר לא מצדיק.
אם אתה מרוצה מהתוכן והוט או כל אלטרנטיבה אחרת היא לא אופציה בשבילך, לא נותר לך אלא לשלם ולשתוק.
זה לפחות מה שניתן להבין מהתשובה שקיבלת מהם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
דרוש להשמיע הקלטת שיחה עם הנציגה בו אתה "מסכים" לתנאים שלה, כשזה יתברר כבדייה תדרוש את מה שמגיע לך ומעבר - אתה הלקוח והיא.. היא סתם נציגה שלא יודעת לתת שירות, בושה שבימינו יש עוד נציגים כאלו.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אתה בטוח שדיברת עם השימור?
כי היתה לי סאגה איתם לפני מספר ימים ונאלצתי לעבור דרך 2 נציגים בדרג זוטר (+ התכתבויות בפייסבוק ובמייל) עד שהתקשר אלי נציג בכיר שבא לקראתי וסגרנו את הענין בשיחה של 3 דקות...
כי היתה לי סאגה איתם לפני מספר ימים ונאלצתי לעבור דרך 2 נציגים בדרג זוטר (+ התכתבויות בפייסבוק ובמייל) עד שהתקשר אלי נציג בכיר שבא לקראתי וסגרנו את הענין בשיחה של 3 דקות...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אם יש לך כוח לקרוא את השרשור שלי אז בבקשה:
http://www.hometheater.co.il/vt166888.% ... 7%95%D7%9F
גם אצלי בשלב מסוים טען הנציג שהחבילה שיש לי היא הכי משתלמת ואפילו לקוחות חדשים לא מקבלים אותה ועובדה שבסוף הנציג הבכיר נתן לי הנחה של 25 ש"ח.
זה לא בדיוק אותו מקרה כמו שלך אבל העקרון לדעתי זהה...
http://www.hometheater.co.il/vt166888.% ... 7%95%D7%9F
גם אצלי בשלב מסוים טען הנציג שהחבילה שיש לי היא הכי משתלמת ואפילו לקוחות חדשים לא מקבלים אותה ועובדה שבסוף הנציג הבכיר נתן לי הנחה של 25 ש"ח.
זה לא בדיוק אותו מקרה כמו שלך אבל העקרון לדעתי זהה...