חברים זקוק לעזרה ...משדרג את הסטריאו

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4963
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #81 

zeev78
לא ברור לי מה זעקת :roll:
עכשיו אתה אומר לבדוק רמקולים יותר טובים 8O ?? ומה אתה חושב שתהיה התוצאה.......יהיו רמקולים יותר טובים,
בקיצר הכנסת אותו לשידרוג כפול.....
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

dimmer2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #82 

DAC יכול להיות פתרון נחמד, אבל לא פתרון "אמיתי".

אבל אם אתה מרוצה, לך על זה. (f)
עדיין שיפרת להערכתי אחוזים בודדים. (אם בכלל).

תתחדש (Y)

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #83 

בטח כולם יקפצו עלי פה, אבל מה דעתך לנסות כיוון שונה:
http://www.hifimusic.co.il/Unison-Research-S6-i123.html
יש משומש במצב מעולה (לפי מה שהוא אומר)
http://www.hifimusic.co.il/UNISON-RESEA ... 10719.html
יש מצב שתקבל סאונד שונה לחלוטין ותוציא מהרמקולים משהו טוב, הברווז יחכה קצת.
הרמקולים שלך נצילים לא צריכה להיות בעיה עם ההספק, אתה יכול לבקש מהבחור לקפוץ אליך עם המגבר.

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #84 

אפי, שמעת את היוניסון? שמעת את ה-B&W? יש לך מושג עד כמה הם יתאימו?

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #85 

ran_carney כתב:אפי, שמעת את היוניסון? שמעת את ה-B&W? יש לך מושג עד כמה הם יתאימו?
...
לא, בגלל זה אמרתי שיבקש מהמוכר לבוא אליו.
חוץ מזה אמרתי שבטח תקפצו ............... :D

Sagims פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #86 

dimmer2 כתב:DAC יכול להיות פתרון נחמד, אבל לא פתרון "אמיתי".

אבל אם אתה מרוצה, לך על זה. (f)
עדיין שיפרת להערכתי אחוזים בודדים. (אם בכלל).

תתחדש (Y)
...
ידידי
אני לא רוכש עדין כלום אני בשלב הבדיקות הdac מוסיף המון ובהחיט משדרג את איכות הסאוד אך יחד עם זאת לא חושב שהוא בא במקום הגברה יעודית .. (f)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #87 

niko כתב:zeev78
עכשיו אתה אומר לבדוק רמקולים יותר טובים 8O ?? ומה אתה חושב שתהיה התוצאה.......יהיו רמקולים יותר טובים,
...

תתאמץ קצת, תקרא את כל התגובות שלי בשרשור ואז תבין למה "זעקתי". אתה יודע מה, בוא אני אעזור לך, סטרימר פופקורן בתור מקור (i) , זה עונה על השאלה שלך? אם לא אז :התייאשתי: . לגבי הרמקולים, הכוונה שלי הייתה שאם כבר הוא מתכנן שדרוג נוסף (או רמקולים או הגברה נוספת) אז הוא צריך לבוא מהכיוון של הרמקולים שבמידה והDAC שנבדק ירכש יהפכו להיות החוליה החלשה בסט אפ יותר מההגברה שכבר קיימת (שוב פעם אני מדגיש, במצב PURE מבלי להשתמש בDAC של הרסיבר).

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #88 

efi1965 כתב:
ran_carney כתב:אפי, שמעת את היוניסון? שמעת את ה-B&W? יש לך מושג עד כמה הם יתאימו?
...
לא, בגלל זה אמרתי שיבקש מהמוכר לבוא אליו.
חוץ מזה אמרתי שבטח תקפצו ............... :D
...
פרובוקטור :wink:

Sagims פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #89 

zeev78 כתב:
...

תתאמץ קצת, תקרא את כל התגובות שלי בשרשור ואז תבין למה "זעקתי". אתה יודע מה, בוא אני אעזור לך, סטרימר פופקורן בתור מקור (i) , זה עונה על השאלה שלך? אם לא אז :התייאשתי: . לגבי הרמקולים, הכוונה שלי הייתה שאם כבר הוא מתכנן שדרוג נוסף (או רמקולים או הגברה נוספת) אז הוא צריך לבוא מהכיוון של הרמקולים שבמידה והDAC שנבדק ירכש יהפכו להיות החוליה החלשה בסט אפ יותר מההגברה שכבר קיימת (שוב פעם אני מדגיש, במצב PURE מבלי להשתמש בDAC של הרסיבר).
...
מסכים איתך לחלוטין שבהמשך הרמקולים הם יהיו החוליה החלשה במערכת ....במידה ויחובר מגבר יעודי איכותי לא יהיה מנוס (Y) (f)

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4963
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #90 

zeev78 כתב:
...

...
זאב, כניראה שהליך בניית מערכת שונה אצלנו ולכן חילוקי הדיעות, אני מאמין ברמקול ה כ י ט ו ב. שאפשר לקנות
אח"כ הגברה ומקור ואתה בגישה הפוכה וזה סבבה (f)

כרגע dac והגברה ואז הרמקול שהוא הדומיננטי במערכת יהיה החוליה החלשה ושוב סבב שידרוגים :)

הכל ברוח טובה (f)
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #91 

niko כתב:
zeev78 כתב:
...

...
זאב, כניראה שהליך בניית מערכת שונה אצלנו ולכן חילוקי הדיעות, אני מאמין ברמקול ה כ י ט ו ב. שאפשר לקנות
אח"כ הגברה ומקור ואתה בגישה הפוכה וזה סבבה (f)

כרגע dac והגברה ואז הרמקול שהוא הדומיננטי במערכת יהיה החוליה החלשה ושוב סבב שידרוגים :)

הכל ברוח טובה (f)
...
המטרה של כולנו היא לעזור, ברור שהכל ברוח טובה (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”