אתם בטוחים שהתחרות החזקה בסלולר לא פוגעת בעצמה ?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #1 

סלקום/אורנג'/פלאפון לא הולכות לשבת בשקט והולכות להיכנס כל כך חזק בהוט וגולן ויציעו מבצעי שימור אגריסביים וזה כי הם יכולים, הם וותיקים ויש להם מרווח נשימה גדול יותר.

רמי לוי מציע חבילות לא רלוונטיות, הוא הולך ליפול.
הום סלולר ו- YouPhone גם כן לא רלוונטיות והולכות ליפול.
מי יכול להתחרות בהצעה של הוט ? 10 אגורות לדקה/סמס וללא דמי מנוי ? או בהצעה של גולן ? 60 דקות + 60 סמסמים + 10MB גלישה ב- 10 שקל ?

כל המפעילים הוירטואלים נכנסים לבעיה רצינית שממנה לא יוכלו לצאת וזאת בגלל התחרות ורוב הסיכויים שהם יפלו.

בגלל שהמפעילים הוירטואלים כבר הפכו ללא רלוונטיים נשארו לנו 5 חברות מרכזיות: סלקום, אורנג', פלאפון, הוט מובייל וגולן תקשורת.
כרגע לשלוש החברות הותיקות יש מרווח נשימה ארוך יותר, הן וותיקות וחזקות ויש להם בסיס כלכלי.
להוט מובייל יש גב כלכלי (הוט), יש לה קרוב לחצי מיליון לקוחות, פריסה ארצית מלאה (נשאר לה רק לשדרג).
וגולן תקשורת, החברה הכי חלשה בשוק, בלי תשתית, בלי לקוחות ובלי כלום.

כבר עכשיו הוט מציעים חבילה יותר משתלמת מזו של גולן. מה יקרה אם גם פלאפון, אורנג' וסלקום יתחילו להציע חבילות ללא הגבלה ב- 99 ש"ח ?

למה שהאדם הישראלי יבחר בחברה חדשה כאשר בחברות המתחרות והמוכרות מוכרות לו אותו הדבר באותו מחיר או יותר זול ?

התחרות הזו טובה לטווח הקצר אך פוגעת בעצמה לטווח הארוך. כי אנחנו נמצא את עצמו שוב עם 3 או 4 חברות סלולריות במקום כרגע עם 8 חברות.

אני חושב שעל משרד התקשורת להעניק הגנה לגולן תקשורת ולתת לו למכור את החבילה שלו ב- 99 שקל ולהגביל את שאר החברות כולל הוט במחיר מינימלי של 109 שקל.
אז נכון זה נראה לכם שאני רוצה שתהיה עליית מחירים אבל לטווח הרחוק זה טוב בגלל שחשוב שגולן תצבור לקוחות ותיכנס לתודעת הצרכנים ורק כאשר יהיה לה בסיס לקוחות גדול להסיר את ההגבלה ולתת לחברות להתחרות בצורה שווה.
5 חברות סלולרית זה מספיק על מנת לקיים תחרות הוגנת.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #2 

nerya40
אני חושב שאתה מסיק מסקנות נמהרות התחרות עוד לא החלה ואתה כבר סוגר כמה חברות וטוען שהותיקות יתנו לחדשות בראש
תראה,עם הזמן יווצר שיווי משקל בשוק ומי שיכול יישאר ומי שלא יילך הביתה
ובעניין החברות הוותיקות : מבנה ההוצאות שלהם שונה לגמרי והגמישות שלהם מוגבלת אלא אם הן תעשנה hard reset
ותשננה את הכללים עלפיהם הן עובדות כיום

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”