Online Popcorn

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
akaist פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

שאלה - אני בוחר סטרימר עבור ההורים שלי ודי עצרתי על ה-A300 אך אני לא תמיד אהיה זמין עבורם כדי להוריד סרטים או סדרות ולכן השאלה היא כזאת - במה הדבר הזה תומך אונליין?

הכוונה היא לתכנים שזמינים מרשת האינטרנט. ראיתי בכל מיני מקומות שהמזרים הזה תומך בנגינה מ-YouTube ואינטרנט רדיו כמו Live365 אבל בשום מקום לא הצלחתי למצוא רשימה של דברים שזמינים במזרים הזה מרשם האינטרנט (באמת שניסיתי :)

אם נקצין טיפה את השאלה, נניח שהם כבר צפו בכל מה ש"הטענתי" במזרים או אין בו בכלל מדיה, והמזרים מחובר כמובן לאינטרנט. במה הם יוכלו לצפות (או לשמוע)?

תודה רבה למשיבים.

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

אני לא הייתי בונה על תוכן אונליין. לפחות לא בסטרימר הזה. וגם מניסיון אל תיהיה בטוח שהם יסתדרו עם תפעול האפליקציות אונליין.
העצה הכי טובה שאני יכול לתת זה שתתקין להם על המחשב איזה תוכנת VPN לדוגמא Teamviewer ומדי פעם תתחבר מרחוק ותוריד להם כמה סרטים או סדרות ישירות למחשב שלהם.

akaist פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ראשית תודה.

שנית, הם דווקא מסתדרים יפה מאוד עם טכנולוגיה ולכן אני לא דואג שיאבדו את עצמם בממשקי המזרים.
בכל זאת, מה התוכן שזמין אונליין במזרים זה או אחר כדי שאוכל לדעת שגם אם אני לא "ממלא להם את ההארדיסק" כל יום, הם עדיין יוכלו להנות ממנו?

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”