שימו לב למכשיר אנדרואיד ששיחקתי איתו-ה SGS3
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יפה .. מעניין איפה הספקת לשחק במכשיר בהתחשב בזה שעד כמה שאני זוכר הוא מגיעה לחנויות באופן רשמי רק ב29 למאי שזה יותר משבועיים מהיום .. 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
זה אומנם מרגיש לי כמו צעצוע חדש, אבל הסיבה שאני לא סוקר אותו או שם פה יותר תמונות נובעת מכך שלא בדקתי אם הגוף שסיפק לנו את המכשיר מאשר זאת.
אחרי הנאמר כאן, דבר אחד אני חייב לציין שממנו פחדתי ולכן בדקתי אותו היה הגודל הפיזי של מכשיר. הפחד שלי היה עד כמה מסך 4.8 אינצ' הוא גדול ביחס למכשיר ה-SGSII עם מסך ה 4.3 אינצ' שלו. פה ציפתה לי הפתעה עצומה. הרוחב של מכשיר ה SGSII וה SGSIII הוא אותו הרוחב! ההבדל בין שני המכשירים הוא רק באורך המכשיר. באמת אני אומר שהגודל שלו ביחס ל 4.3 אינצ' ממש לא מורגש. באמת הפתיע אותי מאוד
אחרי הנאמר כאן, דבר אחד אני חייב לציין שממנו פחדתי ולכן בדקתי אותו היה הגודל הפיזי של מכשיר. הפחד שלי היה עד כמה מסך 4.8 אינצ' הוא גדול ביחס למכשיר ה-SGSII עם מסך ה 4.3 אינצ' שלו. פה ציפתה לי הפתעה עצומה. הרוחב של מכשיר ה SGSII וה SGSIII הוא אותו הרוחב! ההבדל בין שני המכשירים הוא רק באורך המכשיר. באמת אני אומר שהגודל שלו ביחס ל 4.3 אינצ' ממש לא מורגש. באמת הפתיע אותי מאוד
Asafc,
זה מרגיש לי בדיוק כמו ב SGSII. הרוחב של המכשירים זהה והכפתורים הוירטואלים הם אותו הדבר (לפחות בפרוטוטיפ שהשתמשתי) ולכן זה נוח (לי לפחות) באותה המידה
זה מרגיש לי בדיוק כמו ב SGSII. הרוחב של המכשירים זהה והכפתורים הוירטואלים הם אותו הדבר (לפחות בפרוטוטיפ שהשתמשתי) ולכן זה נוח (לי לפחות) באותה המידה
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
מוזרosherov כתב:כמה מכשירי אנדרואיד שאתם מכירים, יכולים להוציא תוצאה כזאת?...
הרצתי את הקוודרנט אצלי וקיבלתי שתוצאה של SG TAB 10.1 ושל SG NEXUS די דומה סביב 2500+, לעומת המוצג אצלך בצילום.
ללא ספק מדובר במכשיר חזק.
תוצאה של HTC ONE X מדווח כ- 4900.
ה - HOX עם הרום המקורי מוציא כפי שכתבת אולם עם רום + קרנל מקוסטם (ללא OC ) התוצאה לפניכם .menger כתב:תוצאה של HTC ONE X מדווח כ- 4900.osherov כתב:כמה מכשירי אנדרואיד שאתם מכירים, יכולים להוציא תוצאה כזאת?......