אחוז התקלות בS4 ואיפה לקנות באופן פרטי
אני מחפש לאישתי את S4, והתחלתי לעשות קצת סקר שוק. ראיתי שהמחירים מתחילים בסביבות 3300 ש"ח.
חשבתי לרכוש אותו דרך באג ב4000 ש"ח, כי האחריות שהם נותנים הם שלהם, וממה ששמעתי האחריות שלהם היא טובה.
האם שווה להשקיע עוד 700-600 ש"ח כדי לרכוש מהם? האם יש מקום אחר שנותן גם אחריות טובה?
חשבתי לרכוש אותו דרך באג ב4000 ש"ח, כי האחריות שהם נותנים הם שלהם, וממה ששמעתי האחריות שלהם היא טובה.
האם שווה להשקיע עוד 700-600 ש"ח כדי לרכוש מהם? האם יש מקום אחר שנותן גם אחריות טובה?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
עוד חודשיים שלושה יוצא אייפון 5 [באוק' יגיע לארץ ככל הנראה..]
האם שווה לרכוש עכשיו דווקא את ה-4S ?
האם לא עדיף לחכות שיושק ה-5 ומחירי ה-4S ירדו או פשוט לרכוש את ה-5 כי הוא יהיה הרבה יותר טוב ?
בכל מקרה, קנייה בארה"ב [קנדה המדינה הכי זולה בעולם לדעתי במחירי אייפון] הרבה יותר משתלמת, אם הבעיה היא תשלומים, תמיד אפשר לעשות הלוואה מהבנק ולהחזיר לו כל חודש [הריבית היא מזערית לדעתי ולכן עדיין יוצא משתלם.]
האם שווה לרכוש עכשיו דווקא את ה-4S ?
האם לא עדיף לחכות שיושק ה-5 ומחירי ה-4S ירדו או פשוט לרכוש את ה-5 כי הוא יהיה הרבה יותר טוב ?
בכל מקרה, קנייה בארה"ב [קנדה המדינה הכי זולה בעולם לדעתי במחירי אייפון] הרבה יותר משתלמת, אם הבעיה היא תשלומים, תמיד אפשר לעשות הלוואה מהבנק ולהחזיר לו כל חודש [הריבית היא מזערית לדעתי ולכן עדיין יוצא משתלם.]
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
לפותח האשכול לפי דעתי קנית אייפון מחו"ל לא תמיד שווה(בטוח)
ולמה אחריות , פה בארץ יש לך אם מי לדבר, בחו"ל עם מי תדבר..?
התקלקל קרה משהו, ריצות שליחת המכשיר חזרה בדואר רשום לחו"ל..
בלבול מוח רציני, עוד כמה שקלים ותקנה בארץ. יקר נכון אבל תחשוב על האחריות שיש לך.
בהצלחה לך ברכישה
ולמה אחריות , פה בארץ יש לך אם מי לדבר, בחו"ל עם מי תדבר..?
התקלקל קרה משהו, ריצות שליחת המכשיר חזרה בדואר רשום לחו"ל..
בלבול מוח רציני, עוד כמה שקלים ותקנה בארץ. יקר נכון אבל תחשוב על האחריות שיש לך.
בהצלחה לך ברכישה
התחלתי לברר לגבי המחירים בחו"ל, ואחרי ייבוא+מיסים אין כמעט הבדל בין המחיר שם לפה שבארץ.
הכי זול שמצאתי, דרך איביי ל4S לבן 16GB UNLOCKED הוא כ-3100 ש"ח
אם מישהו מכיר אתר אמין וזול לגבי רכישת מכשיר מחו"ל אז שישלח לי מייל.
הכי זול שמצאתי, דרך איביי ל4S לבן 16GB UNLOCKED הוא כ-3100 ש"ח
אם מישהו מכיר אתר אמין וזול לגבי רכישת מכשיר מחו"ל אז שישלח לי מייל.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
אני קניתי בגומובייל ,המחיר אולי לא הכי זול אבל אתה סמוך ובטוח שייתנו לך מוצר חדש וארוז.
ולא הייתי קונה בבאג כלל , איך שראיתי את הצורה שהם מוכרים את האייפד ברחתי משם.
ולא הייתי קונה בבאג כלל , איך שראיתי את הצורה שהם מוכרים את האייפד ברחתי משם.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.