חברת דלק קנתה 51 אחוז מ"קפה ג'ו"
בוקר טוב
נגמרו לי הקפסולות הבוקר אז נסעתי למנטה לקנות לי קפה כדי להתעורר.
פתאום ראיתי שלטים של קפה ג'ו בכל המנטה מתברר שחברת דלק קנו 51 אחוז מקפה ג'ו ועכשיו מכינים קפה מפולים שלהם, מכינים שוקו מסירופ שלהם (אני מניח שעדיף על שוקולית) מוכרים כוסות טרמיות נחמדות (קניתי אחת), מוכרים פולים שלהם וקפה טחון וכל מיני מאפים סנווידצ'ים ושאר ירקות.
בנושא הקפה, הקפה הקודם שהיה במנטה היה מאורו שהיה טיפה מר מדי לטעמי אהבתי את השינוי אני מעדיף את הקפה של קפה ג'ו שיש לו טעם טיפה יותר עדין ואגוזי.
עוד הוכחה לכך שעסקי הקפה תפס פופולריות ותאוצה מאוד גדולים, מי יודע אולי יום אחד נכנס לשתות קפה בבית קפה והוא באמת יהיה טעים כמו זה שאנחנו מכינים בבית.
נגמרו לי הקפסולות הבוקר אז נסעתי למנטה לקנות לי קפה כדי להתעורר.
פתאום ראיתי שלטים של קפה ג'ו בכל המנטה מתברר שחברת דלק קנו 51 אחוז מקפה ג'ו ועכשיו מכינים קפה מפולים שלהם, מכינים שוקו מסירופ שלהם (אני מניח שעדיף על שוקולית) מוכרים כוסות טרמיות נחמדות (קניתי אחת), מוכרים פולים שלהם וקפה טחון וכל מיני מאפים סנווידצ'ים ושאר ירקות.
בנושא הקפה, הקפה הקודם שהיה במנטה היה מאורו שהיה טיפה מר מדי לטעמי אהבתי את השינוי אני מעדיף את הקפה של קפה ג'ו שיש לו טעם טיפה יותר עדין ואגוזי.
עוד הוכחה לכך שעסקי הקפה תפס פופולריות ותאוצה מאוד גדולים, מי יודע אולי יום אחד נכנס לשתות קפה בבית קפה והוא באמת יהיה טעים כמו זה שאנחנו מכינים בבית.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ג'ו מוכרים מכונות לארקפה מעניין אם זה ישפיע של משהו.
חתיכת קנייה זאת.
חתיכת קנייה זאת.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אתה יודע, הייתי ביום שני שעבר בהצגה בהבימה ויש שם למעלה דוכן של ארקפה עם מכונה של לה-מרזוקו (שאני יודע שקפה ג'ו אמורים ליבא אותן) אבל היתה שם מאחורי המכונה לוחית של היבואן עם כל המידע החשמלי והיה כתוב ששם היבואן הוא ארקפה ולא קפה גו'. מוזר.דבוטאנט כתב:ג'ו מוכרים מכונות לארקפה מעניין אם זה ישפיע של משהו.
חתיכת קנייה זאת....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אין בלעדיות כל כך במכונות כמה שאני יודע אז אולי בגלל שארקפה כל כך גדולים משתלם להם להתעסק עם זה ולייבא לבד
(אבשלוג הולך להצגות? אנטיליגנט )
(אבשלוג הולך להצגות? אנטיליגנט )
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

שום חזות עממית - תודה שהגברת גררה אותך לזה...
- עזי
- חבר במועדון HT

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
איך מזהים קפהוליק? אחד שהולך להצגה בהבימה ומספר לאחר מכן על חוויותיו מהפגישה עם הלוחית שמאחורי המכונה...avshalog כתב: אתה יודע, הייתי ביום שני שעבר בהצגה בהבימה ויש שם למעלה דוכן של ארקפה עם מכונה של לה-מרזוקו (שאני יודע שקפה ג'ו אמורים ליבא אותן) אבל היתה שם מאחורי המכונה לוחית של היבואן עם כל המידע החשמלי והיה כתוב ששם היבואן הוא ארקפה ולא קפה גו'. מוזר....
נערך לאחרונה על ידי עזי ב 16/05/2012 9:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
יומיים אחרי זה באתי שוב לקנות קפה אותה שעה אותה מתדלקת רק שהפעם היה טעם כאילו ערבבו את זה עם בנזין אני הייתי עייף מת אז לא הסתכלתי בטח שמה את הידית בראש והלכה לסדר חטיפים ו5 דקות אחרי לחצה על הכפתור.MONI כתב:אחלה שת"פ ,![]()
הקפה אמור להשתבח , לא?!
רק שלא יבוא איזה מתדלק וישרוף לי את האספרסו
ואז יצא שכרו בהפסדו...
למזלי הקפסולות הגיעו לא צריך להיות תלוי באחרים לחודשיים הקרובים.
יאללה יאללה...hosq כתב:תשאל אותו איך קוראים להצגה שהוא היה בה, מתערב שאין לו מושג...
יא מלכלכים!
דוקא אני סחבתי את אשתי ולהצגה קוראים "לא ביום ולא בלילה"
ועדיין עד שנכנסים לאולם "לה מרזוקו" זה הדבר הכי מעניין שיש להסתכל עליו...