שופרסל: תקלת תוכנה גרמה לגביית יתר מצרכנים

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
b2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #1 

תקלה מוזרה בשופרסל: הרשת גבתה סכומי כסף עודפים מלקוחות סניף שופרסל שלי ארלוזורוב בת"א בגלל בעייה חישובית בתוכנה, כך פרסם הערב (א') כתב ערוץ 1 יאיר ויינרב. הדבר נתגלה אחרי שצרכנית חישבה את סכום הכסף הכולל ששילמה על פריטים שקנתה וגילתה ששילמה 7.39 שקלים יותר.

הלקוחה, מירב כהן, ערכה חישוב פשוט של מרכיבי סל הקניות שקנתה, לפיו סכום החשבון שערכה בעצמה - 149.33 שקל נמוך מהחשבון של קופת שופרסל - 156.72 שקל - הפרש של 7.39 שקלים. היא ערכה חישוב נוסף בתוכנת אקסל כדי לוודא שהחישוב שלה מדויק ואכן גם לפי אקסל - ההפרש נותר בעינו. הנה החשבונית לעיונכם.

המשך
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228613,00.html

למה התקלות האלה אף פעם לא לטובת הלקוח?

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

קבל תיקון:
זה קורה לא מעט פעמים, רק שהדברים ה"טובים" אף פעם לא מפורסמים כמו הדברים ה"רעים".

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

אני יכול לספר שאני כבר כמה שנים נמנע מלקנות במגה ובשופרסל כי תסכל אותי לבדוק כל פעם את החשבון ולמצוא טעויות. עברתי מזמן לקנות ביינות ביתן, מה שהכי מצחיק זה כששואלים אותי מה אני אוהב ביינות ביתן אז אני אומר שהקופה כמעט תמיד טועה לטובתי :) או יותר נכון שהמחיר בקופה זול יותר מהמחיר על המדבקה

בכמה מהפעמים שהלכתי לקופה הראשית להתלונן ששילמתי פחות מידי, עוד כעסו עליי שאני לא מרוצה מזה :D

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #4 

מעניין שבחיים לא שמעתי על מישהו שחייבו אותו בפחות, מספיק שיחייבו כל אחד ב50 אג יותר והם עושים מיליונים בשנה, על כל פריט כמה אגורות יותר מי באמת ישים לב שזה עלה 5 אג יותר? ואם כן האם הוא יבזבז את הזמן והעצבים בשביל זה? שיטת מצליח, אין על יהודים בקומבינות זה בטוח

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #5 

בושה

biss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

puma1 כתב:מעניין שבחיים לא שמעתי על מישהו שחייבו אותו בפחות, מספיק שיחייבו כל אחד ב50 אג יותר והם עושים מיליונים בשנה, על כל פריט כמה אגורות יותר מי באמת ישים לב שזה עלה 5 אג יותר? ואם כן האם הוא יבזבז את הזמן והעצבים בשביל זה? שיטת מצליח, אין על יהודים בקומבינות זה בטוח
...
+1
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

הנה משהו לא פופולרי להגיד - שופרסל דיל לא טועים לי אף פעם בחשבון

שליחה #7 

אני קונה שנים ברשת שופרסל דיל בחולון.

כל שבוע אני בודק את החשבון ולא מוצא אף טעות.
ואני מאלה שבודקים כל שורה.

אמנם אני לא סוכם את כל הפרטים ומשווה עם סכום החיוב אבל לפחות בפרטים אין טעויות בכלל !.
פעם בחודש אוליי הם מפספסים את ההוזלה של סוף היום או משהו דומה. אבל ממש בקטנה.

גם בחצי-חינם אין טעויות.

לדעתי הסניפים הגדולים של כל הרשתות עושים פחות טעויות. משהו בהתנהלות שלהם טוב בהרבה מסניף שכונתי, אפילו אם זו אותה רשת.

ויינות ביתן: שלא יפתיעו אותי לטובה בקופה, מי שלא דייקן - לא רוצה לקנות אצלו.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

Re: הנה משהו לא פופולרי להגיד - שופרסל דיל לא טועים לי אף פעם בחשבון

שליחה #8 

gilg7 כתב:אני קונה שנים ברשת שופרסל דיל בחולון.

ויינות ביתן: שלא יפתיעו אותי לטובה בקופה, מי שלא דייקן - לא רוצה לקנות אצלו.
...
אני מסכים שחוסר דיוק זה לא דבר חיובי, אבל הטעויות של יינות ביתן נובעות מחוסר תשומת לב לתמחור, ממדבקות שגויות ושאר בעיות אבל אין פה כוונת מכוון, בטעויות של מגה ושופרסל אתה ממש מרגיש שזה לא היותם מגושמים, אלה שיטת מצליח לכל דבר ועניין וכאן טמון הכלב מבחינתי אז אני מעדיף את התמים והמגושם ע"פ הנוכל המיתמם.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1895
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #9 

puma1 כתב:מעניין שבחיים לא שמעתי על מישהו שחייבו אותו בפחות, מספיק שיחייבו כל אחד ב50 אג יותר והם עושים מיליונים בשנה, על כל פריט כמה אגורות יותר מי באמת ישים לב שזה עלה 5 אג יותר? ואם כן האם הוא יבזבז את הזמן והעצבים בשביל זה? שיטת מצליח, אין על יהודים בקומבינות זה בטוח
...
כבר עושים את זה שנים בלא מעט סופרמרקטים (רשתות קטנות או גדולות,לא משנה).

למה אתה חושב המון מוצרים מחיריהם מסתכמים ב 9.99,8.95,ושאר מחירים שכביכול אתה אמור לבקש עודף (כן,של אגורות בודדות) אבל אף אחד לא מבקש או לחילופין הם לא ייתנו לך כי כנראה אין להם מטבעות של אגורות..?

צודק קודמי - אין על היהודים בקומבינות (n)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”