ישראבלוף נוסח בזק
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
שמעו סיפור,
לאחרונה עברתי מתשתית הוט לזו של בזק, הכוונה באינטרנט.
היום קיבלתי חשבון של בזק שמברך אותי על הצטרפות לשרות תמיכה BNET, שם מפורט כי בחודש הראשון אשלם 1.89 ש"ח ולאחר מכן כ-10 ש"ח כל חודש למשך תקופה של 8 חודשים. הפסקת השרות טרם לכך תגרור קנס בגובה של כ-10 כפול מספר החודשים החסרים (כך שלמעשה לא כדאי לבטל את השרות).
התקשרתי לבזק לברר מהו השרות החדש אליו שוייכתי (ללא ידיעתי). שם נאמר לי כי תמורת זה אזכה להחלפה ללא תשלום של כל מודם או ראוטר שניתן לי ע"י בזק ויתקלקל במהלך התקופה.
לציין, כי לי ניתן רק מודם.
שאלתי את נציגת בזק, האם אין כל אחריות על המודם החדש, שאותו קיבלתי עם הצטרפותי, ושם נאמר לי, כי למודם יש אחריות של 12 חודשים, ואם יתקלקל במהלך תקופה זאת הוא יוחלף ללא כל עלות.
בקיצור יש כאן בלוף אחד גדול, הרי לציוד יש גם כך אחריות של שנה, אז מנסים לגבות עוד כ-80 ש"ח על אותה אחריות בדיוק ל-8 חודשים.
תבדקו טוב טוב את החשבון שלכם, אנשים.
לאחרונה עברתי מתשתית הוט לזו של בזק, הכוונה באינטרנט.
היום קיבלתי חשבון של בזק שמברך אותי על הצטרפות לשרות תמיכה BNET, שם מפורט כי בחודש הראשון אשלם 1.89 ש"ח ולאחר מכן כ-10 ש"ח כל חודש למשך תקופה של 8 חודשים. הפסקת השרות טרם לכך תגרור קנס בגובה של כ-10 כפול מספר החודשים החסרים (כך שלמעשה לא כדאי לבטל את השרות).
התקשרתי לבזק לברר מהו השרות החדש אליו שוייכתי (ללא ידיעתי). שם נאמר לי כי תמורת זה אזכה להחלפה ללא תשלום של כל מודם או ראוטר שניתן לי ע"י בזק ויתקלקל במהלך התקופה.
לציין, כי לי ניתן רק מודם.
שאלתי את נציגת בזק, האם אין כל אחריות על המודם החדש, שאותו קיבלתי עם הצטרפותי, ושם נאמר לי, כי למודם יש אחריות של 12 חודשים, ואם יתקלקל במהלך תקופה זאת הוא יוחלף ללא כל עלות.
בקיצור יש כאן בלוף אחד גדול, הרי לציוד יש גם כך אחריות של שנה, אז מנסים לגבות עוד כ-80 ש"ח על אותה אחריות בדיוק ל-8 חודשים.
תבדקו טוב טוב את החשבון שלכם, אנשים.
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
יש לי את התחושה שהרמאות והשקר הפכו פה לדרך חיים.
אנשים משקרים במצח נחושה וזה לא מזיז להם בכלל
אנשים משקרים במצח נחושה וזה לא מזיז להם בכלל
moranhoresh כתב:יש לי את התחושה שהרמאות והשקר הפכו פה לדרך חיים.
אנשים משקרים במצח נחושה וזה לא מזיז להם בכלל...
זה לא מזיז לראש ממשלה והסגן שלו לשקר ,אתה רוצה שיזיז לבזק .... ,
במקרה שלי אני פשוט עזבתי אותם להוט ,זה העונש שלי ,מבחינתך בקש פיצוי של 3 חודש חינם ולא פשוט תעבור.
זה שירות תמיכה לאינטרנט אלחוטי שמקבלים דרכו אחריות לראוטר.
אם אין לך ראוטר של בזק השירות הזה לא תורם לך כלל ואתה סתם משלם על שירות שאין באפשרות לקבל.
אם אתה עם מודם תדרוש החזר כספי על כל התקופה.
אם אתה עם ראוטר תוודא באמת שהנציג יידע אותך לפני שהוא דחף לך את השירות ואם אתה לא מעוניין פשוט תבטל.
זה מגעיל כל הנושא הזה שנציגים דוחפים שירותים בתשלום בלי לידע את הלקוחות. צריך לעשות לזה סוף.
אם אין לך ראוטר של בזק השירות הזה לא תורם לך כלל ואתה סתם משלם על שירות שאין באפשרות לקבל.
אם אתה עם מודם תדרוש החזר כספי על כל התקופה.
אם אתה עם ראוטר תוודא באמת שהנציג יידע אותך לפני שהוא דחף לך את השירות ואם אתה לא מעוניין פשוט תבטל.
זה מגעיל כל הנושא הזה שנציגים דוחפים שירותים בתשלום בלי לידע את הלקוחות. צריך לעשות לזה סוף.
אני באמת צריך לבדוק אם לא דחפו לי את ה"שירות הזה" כשאמרו לי שאני צריך לשלם 7 שקל לחודש על "הרחבת אחריות ותמיכה" אמרתי להם שאני לא צריך את זה ובמידה והנתב יתקלקל והם לא יסכימו להחליף/לתקן אותו אני פשוט יעבור להוט.
בזק הם המומחים במדינה במירמור לקוחות. בהוט גם טובים בזה. זה התוצאה של הדואופול. יש רק שתי חברות שאפשר לבחור מהן זאת נבלה וזאת טרפה.
אגב אפשר לבטל את זה עד כמה שידוע לי זה נשמע כמו התחיבות לספק תקשורת וביטול צריך לעלות מקסימום הממוצע של כמה שילמת כפול 8% כפול מספר החודשים שנותרו.
בנתיים אפשר להתלונון למשרד התקשורת :
http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspx
אני התלוננתי שם על משהו אבל לא כלכך חזרו אלי עדיין הם מפרסמים סטיסטיקה וקוראים את התלונות. למשרד התקשורת לאחרונה יש שיניים אז אם איזה חברת תקשורת מעצבנת אותך תתלונן - זה לא עולה כסף.
בזק הם המומחים במדינה במירמור לקוחות. בהוט גם טובים בזה. זה התוצאה של הדואופול. יש רק שתי חברות שאפשר לבחור מהן זאת נבלה וזאת טרפה.
אגב אפשר לבטל את זה עד כמה שידוע לי זה נשמע כמו התחיבות לספק תקשורת וביטול צריך לעלות מקסימום הממוצע של כמה שילמת כפול 8% כפול מספר החודשים שנותרו.
בנתיים אפשר להתלונון למשרד התקשורת :
http://www.moc.gov.il/26-he/MOC.aspx
אני התלוננתי שם על משהו אבל לא כלכך חזרו אלי עדיין הם מפרסמים סטיסטיקה וקוראים את התלונות. למשרד התקשורת לאחרונה יש שיניים אז אם איזה חברת תקשורת מעצבנת אותך תתלונן - זה לא עולה כסף.
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
עם כל הכבוד לבזק, והמאמצים שהיא עושה בשביל להשתכלל חייב לציין שהם עושקים את הלקוח יותר מכל חברה אחרת,
ברמות מוגזמות, כנ"ל פלאפון וכנ"ל YES שישחררו להם כבר את הרגולטור הזה שיקימו טריפל שלם ושווה מחכה לזה כבר שנים !!
ברמות מוגזמות, כנ"ל פלאפון וכנ"ל YES שישחררו להם כבר את הרגולטור הזה שיקימו טריפל שלם ושווה מחכה לזה כבר שנים !!
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו