עזרה | קו טלפון ביתי על גבי האינטרנט
שלום ,
יש ברשותי כיום אינטרנט וקו טלפון (קו קל) שהוא גם הטלפון של הבית.
הציעו לי בכמה חברות ולצורך העיניין כרגע בנטוויז'ן לעבור אליהם לחבילה של 300 דקות לכל היעדים ב-24.9 ש"ח לחודש כולל נתב תקן N שהם מספקים בהשאלה ללא תשלום.
רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון בחברות הסלולר שהם לא הוט ובזק ונטוויז'ן בפרט?
האם יש בעיה של תקלות? האם זה מעמיס לי על הרוחב פס של האינטרנט? האם המחיר טוב?
אשמח לתגובה מהירה ,
תודה מראש.
יש ברשותי כיום אינטרנט וקו טלפון (קו קל) שהוא גם הטלפון של הבית.
הציעו לי בכמה חברות ולצורך העיניין כרגע בנטוויז'ן לעבור אליהם לחבילה של 300 דקות לכל היעדים ב-24.9 ש"ח לחודש כולל נתב תקן N שהם מספקים בהשאלה ללא תשלום.
רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון בחברות הסלולר שהם לא הוט ובזק ונטוויז'ן בפרט?
האם יש בעיה של תקלות? האם זה מעמיס לי על הרוחב פס של האינטרנט? האם המחיר טוב?
אשמח לתגובה מהירה ,
תודה מראש.
נובע מבעיות ומגבלות טכנולוגיות של 012 אין סיכוי שקו 12M לא מסוגל להחזיק טלפון, זו טכנולוגיה ישנה יחסית ומוכחת שלא דורשת הרבה רוחב פס.
אם התעדוף מתבצע נכון, יש רוחב פס מובטח לטלפון והתשתיות ראויות, קו הטלפון אמור לעבוד מצויין גם על 1.5 מגה אבל בטח ב- 2.5 מגה ומעלה וגם כשהקו משמש בניצולת גבוהה את האינטרנט.
אם התעדוף מתבצע נכון, יש רוחב פס מובטח לטלפון והתשתיות ראויות, קו הטלפון אמור לעבוד מצויין גם על 1.5 מגה אבל בטח ב- 2.5 מגה ומעלה וגם כשהקו משמש בניצולת גבוהה את האינטרנט.
דיברתי היום עם בב"ל .
הם הציעו לי מסלול ואמרתי להם שזה לא מחיר אטרקטיבי לעומת מה שנטוויז'ן הציעו.
ואז היא אמרה שהיתרון שלהם על פני נטוויז'ן שצלהם אפשר לדבר ולגלוש במקביל לעומת נטוויז'ן.
האם הדבר נכון? או שזה תרגיל מסריח של הנציגה?
אמרתי לה כבר בשיחה שזה נשמע לי הזוי.
ואז היא אמרה שהיתרון שלהם על פני נטוויז'ן שצלהם אפשר לדבר ולגלוש במקביל לעומת נטוויז'ן.
אמרתי לה כבר בשיחה שזה נשמע לי הזוי.
- TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
תרגיל מסריח של הנציגה. אני עם קו טלפון של נטוויז'ן, גולש באינטרנט ומוריד בו-זמנית ואיכות השמע מצוינת.roey1 כתב:דיברתי היום עם בב"ל .
אמרתי לה כבר בשיחה שזה נשמע לי הזוי....
אשמח לתת לך בפרטי מס' טלפון (משרד) של אחת המנהלות בנטוויז'ן שתשמח לחבר אותך (היא זו שחיברה אותי). מוזמן לשלוח הודעה אם אתה מעוניין...