התלבטות בין רמקול\מוניטור
שלום,
יש לי תקציב של 120$(לקנייה באיביי\אמאזון)
אני רוצה לקנות רמקולים לבית לשימוש של מוזיקה(אלקטרונית) בעיקר, קצת סרטים וקצת משחקים.
חשוב לי שיהיה יציאה לאוזניות, איכות טובה וכו'...
חשבתי על :
Microlab Solo6
M-Audio AV40
לשימושים שלי הבנתי שלא כדאי לקנות מוניטורים,
למרות שאני מעדיף בהרבה את המראה והגודל והכל בM-Audio.
אם אפשר עוד המלצות או מה עדיף מביניהם? תודה.
אני חדש, לכן אם זה לא המקום אנא הפנו אותי למקום הנכון. תודה.
יש לי תקציב של 120$(לקנייה באיביי\אמאזון)
אני רוצה לקנות רמקולים לבית לשימוש של מוזיקה(אלקטרונית) בעיקר, קצת סרטים וקצת משחקים.
חשוב לי שיהיה יציאה לאוזניות, איכות טובה וכו'...
חשבתי על :
Microlab Solo6
M-Audio AV40
לשימושים שלי הבנתי שלא כדאי לקנות מוניטורים,
למרות שאני מעדיף בהרבה את המראה והגודל והכל בM-Audio.
אם אפשר עוד המלצות או מה עדיף מביניהם? תודה.
אני חדש, לכן אם זה לא המקום אנא הפנו אותי למקום הנכון. תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לM-Audio. חבר המליץ לי בהתחלה עליהם אחרי ששמע בהם, ואחרי כמה זמן דיברתי איתו על זה והוא אמר שבעצם לא כדאי לי כי הם מוניטוריים.MartinHSabag כתב:למה אתה קורא "מוניטוריים"?...
קראתי פה באיזה שרשור שזה לא נכון לעשות כזאת השוואה, אבל אולי פה ספציפית זה כן? כי אמרו לי שלשימוש ביתי עדיף את הSOLO 6.
אני מעדיף את הM-Audio מכמה סיבות, אבל הכי חשוב לי זה האיכות וההנאה שלי איתם, אז אם הSOLO 6 יותר מתאימים בזה אני יקח אותם.
מה אתה אומר?
מה אתם אומרים על זה?:
http://www.amazon.com/gp/product/B006IP ... B006IPH5H2
בתוספת הרמקולים שלמטה ובלי הדסקטופ, זה יוצא 1400 שקל, זה יקר אבל אני מוכן לשלם יותר כי זה בא גם עם DAC(שהוא עושה את אותה פעולה כמו מגבר\רסיבר?)
http://www.amazon.com/gp/product/B006IP ... B006IPH5H2
בתוספת הרמקולים שלמטה ובלי הדסקטופ, זה יוצא 1400 שקל, זה יקר אבל אני מוכן לשלם יותר כי זה בא גם עם DAC(שהוא עושה את אותה פעולה כמו מגבר\רסיבר?)
DAC לא עושה אותה פעולה כמו מגבר/רסיבר....
תפקידו של ה-DAC הוא לעקוף את כרטיס הקול של המחשב ולהמיר עצמאית את האות הדיגיטלי מהמחשב לאות האנלוגי שיכנס לרמקולים....
ה-DAC בעצם דואג שההמרה הזאת תתבצע בצורה איכותית, מה שבד"כ כרטיס קול ממוצע עושה הרבה פחות טוב...
תפקידו של ה-DAC הוא לעקוף את כרטיס הקול של המחשב ולהמיר עצמאית את האות הדיגיטלי מהמחשב לאות האנלוגי שיכנס לרמקולים....
ה-DAC בעצם דואג שההמרה הזאת תתבצע בצורה איכותית, מה שבד"כ כרטיס קול ממוצע עושה הרבה פחות טוב...