XBMC מעכשיו תומך רישמית בפורמטים החדשים!
אז נכון שהגירסה ששוחררה לא מזמן (11) לא תומכת בפורמטי האודיו החדשים.
אבל הגירסה החדשה של ה-Nightly Builds דווקא כן(סוג של גירסת 12 אלפא)
אני בתור משתמש לינוקס הורדתי אותה אתמול, ולאחר קימפול די ארוך ומתיש - הכל עבד ומצויין
לכל משתמשי הווינדוס כדי לבדוק את הגירסה האחרונה ולוודא שגם בווינדוס קיימת התמיכה
זה הלינק-
http://mirrors.xbmc.org/nightlies/win32 ... master.exe
אבל הגירסה החדשה של ה-Nightly Builds דווקא כן(סוג של גירסת 12 אלפא)
אני בתור משתמש לינוקס הורדתי אותה אתמול, ולאחר קימפול די ארוך ומתיש - הכל עבד ומצויין
לכל משתמשי הווינדוס כדי לבדוק את הגירסה האחרונה ולוודא שגם בווינדוס קיימת התמיכה
זה הלינק-
http://mirrors.xbmc.org/nightlies/win32 ... master.exe
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
רגע, שאני אבין - עובד לך DTS-HD בלינוקס? בדקת?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש כאן גם שאלה של דרייברים - האם הדרייברים ללינוקס של AMD ואנוידיה תומכים ב-DTS-HD...
פה מתחילה הבעיה..
הדרייברים של AMD נכון לרגע זה לא תומכים במעבר של יותר מ2 ערוצים בHDMI(יכול להיות שאני קצת מתבלבל,אני לא מבין ממש בטכנולוגיה עצמה)
הדרייברים של אנוידיה כן תומכים וכרגע רק עם כרטיס מסך של אנוודיה אפשר להעביר את הסאונד.
תראה זה עדיין בשלב בטא כל העניין של ה AE ,אבל מבדיקה קצרה שעשיתי + תגובות של ח'ברה מהפורום של XBMC
רוב התכנים עובדים מצויין
הדרייברים של AMD נכון לרגע זה לא תומכים במעבר של יותר מ2 ערוצים בHDMI(יכול להיות שאני קצת מתבלבל,אני לא מבין ממש בטכנולוגיה עצמה)
הדרייברים של אנוידיה כן תומכים וכרגע רק עם כרטיס מסך של אנוודיה אפשר להעביר את הסאונד.
תראה זה עדיין בשלב בטא כל העניין של ה AE ,אבל מבדיקה קצרה שעשיתי + תגובות של ח'ברה מהפורום של XBMC
רוב התכנים עובדים מצויין
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

טוב לשמוע - בהחלט התקדמות משמעותית עבור הלינוקס. 
אתה יכול לנסות גם את OpenELEC, פשוט להתקינה על כונן פלאש נייד, כך תקבל אינדיקציה מה עובד בלינוקס ומה לא.
הנה לינק לגרסה הכוללת את AE שהמשתמש ericab בפורום של OpenELEC קימפל, מדובר בגרסת Generic, כלומר כזו הכוללת דרייברים לAMD, NVIDIA וINTEL.
https://www.dropbox.com/sh/ezz725y7xtm9 ... --%5BAE%5D
הנה לינק לגרסה הכוללת את AE שהמשתמש ericab בפורום של OpenELEC קימפל, מדובר בגרסת Generic, כלומר כזו הכוללת דרייברים לAMD, NVIDIA וINTEL.
https://www.dropbox.com/sh/ezz725y7xtm9 ... --%5BAE%5D
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

או, יפה, הנה עיסוק נחמד לשבוע הקרוב - תודה! 
אתה בטוח שהיא תומכת בכרטיסי ATI,אני אצלי לא הצלחתי להפעיל על המחשב עם הכרטיס של AMDdhead2009 כתב:אתה יכול לנסות גם את OpenELEC, פשוט להתקינה על כונן פלאש נייד, כך תקבל אינדיקציה מה עובד בלינוקס ומה לא.
https://www.dropbox.com/sh/ezz725y7xtm9 ... --%5BAE%5D...
השאלה היא - איך זה עובד על ווינדוס?
idabari, יש הגדרה מסויימת שצריך לשנות כדי שזה יפעל?כי ניסיתי להריץ 3 סרטי BR ואף תפריט לא עלה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני הבנתי מהאתר של OpenELEC שיש תמיכה רק עבור כרטיסי מסך של AMD מהסדרה של Fusion, כלומר E-350, E-450 וכו.
מה לגבי מחשבים עם כרטיסי מסך לא מובני לוח אם/מעבד מבוססי HD5xxx או HD6xxx? יש תמיכה בהם?
מה לגבי מחשבים עם כרטיסי מסך לא מובני לוח אם/מעבד מבוססי HD5xxx או HD6xxx? יש תמיכה בהם?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

טוב, אז כנראה השבוע הקרוב חזר להיות משעמם...
אני עובד כבר זמן רב בלינוקס עם xbmc בגרסה שמכילה את AudioEngine, זה מנוע אודיו חדש (מחליף את SDL) שמכיל בין היתר תמיכה בפורמטי HD. בהתחלה היה מאד לא יציב, אבל היום יציב מאד, וכל מה שאני זורק לו עובד.
הגרסה של ה-AudioEngine לא היתה בשלה מספיק ל-Eden, אבל עכשיו היא מוכנה והיא בעצם עשתה merge ל-master ממש לפני שבוע ולכן כל מי שעובד עם גרסאות nightly של xbmc יקבלו אותה.
חוץ מתמיכה בפורמטים חדשים, האודיופילים ביננו ישמחו לשמוע שיפור משמעותי באיכות האודיו. ממש שומעים את השיפור.
כמו כן יש זיהוי אוטומטי של יציאת אודיו בחיבור hdmi למי שמשתמש בקרנל מספיק מעודכן (עובד באובונטו 12.04, לא צריך יותר להגדיר custom device או לחפש את הפורט הנכון בין עשרות אפשרויות).
שאפו למפתחים, עשו עבודה אדירה.
הגרסה של ה-AudioEngine לא היתה בשלה מספיק ל-Eden, אבל עכשיו היא מוכנה והיא בעצם עשתה merge ל-master ממש לפני שבוע ולכן כל מי שעובד עם גרסאות nightly של xbmc יקבלו אותה.
חוץ מתמיכה בפורמטים חדשים, האודיופילים ביננו ישמחו לשמוע שיפור משמעותי באיכות האודיו. ממש שומעים את השיפור.
כמו כן יש זיהוי אוטומטי של יציאת אודיו בחיבור hdmi למי שמשתמש בקרנל מספיק מעודכן (עובד באובונטו 12.04, לא צריך יותר להגדיר custom device או לחפש את הפורט הנכון בין עשרות אפשרויות).
שאפו למפתחים, עשו עבודה אדירה.
בגלל זה אני מחזיק 2 גרסאות במקביל ומחליף ביניהן באמצעות לחיצה בשלט.OzZzZz כתב:יש פה בעיתיות שאם אתה משתמש בתמיכה של PVR (שידורי טלויזיה) אז תצטרך לוותר על האופציה הזאת אם תרצה להשתמש בגרסה שתומכת ב DTS-HD....
אני חושב שברגע ש-AudioEngine נכנס ל-master (העץ הראשי של הפיתוח) זה בקרוב יעשה יגיע גם לעץ עם ה-PVR.