עדיף כבל רציף ועוד יותר עדיף זה העברת אות וידאו על גבי CAT5.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
אין בעיה להעביר כבל DVI באורך 10 מטר FULLHD, לא צריך ריפיטר...
תזמין מאיביי משהו בסגנון זה: DVI-D או DVI-I http://www.ebay.com/itm/10M-Metre-Digit ... 858wt_1086
עבדתי לא מעט עם האורכים האלה, אין בעיה זה גם פועל על מרחקים יותר גדולים... עד גבול מסויים
*או כמו ש JEXY אמר להעביר על רשת CAT5 אפשר עד 100 מטר.
JEXY כתב:עדיף כבל רציף ועוד יותר עדיף זה העברת אות וידאו על גבי CAT5.
...
CAT5 זה לא טלפון?
Tamir611 כתב:ממליץ לך לקנות כבל hdmi רגיל ולשים מתאם לdvi.
רוב הסיכויים שבעתיד הכבל ישמש מכשירים אחרים וחבל לפספס אופציה של העברת סאונד.
אני קניתי כבל hdmi באורך 10 מטר יחד עם ריפיטר ועוד כבל של מטר והכל עובד פיקס.
קניתי את הכבל מאייבורי ב130 שקל, כבל עבה ואיכותי.
...
אני ממש מעדיף בלי ריפיטר, אין לי בעיה לקנות HDMI עם מתאמים זה הרי בדיוק אותו הדבר
TheTurtle כתב:אין בעיה להעביר כבל DVI באורך 10 מטר FULLHD, לא צריך ריפיטר...
תזמין מאיביי משהו בסגנון זה: DVI-D או DVI-I http://www.ebay.com/itm/10M-Metre-Digit ... 858wt_1086
עבדתי לא מעט עם האורכים האלה, אין בעיה זה גם פועל על מרחקים יותר גדולים... עד גבול מסויים
*או כמו ש JEXY אמר להעביר על רשת CAT5 אפשר עד 100 מטר.
...
נשמע יותר מדי טוב, תאמת שניסיתי כבר עם כבל זול 10 מטר וזה לא עבד - יכול להיות שהכבל פשוט לא היה טוב?
במידה ואתה מרכיב מתאמי DVI בשני צידי כבל HDMI אתה צריך לשים לב לסוג המתאם. אתה צריך DVI-D בשני הצדדים + חיבור סיכוך עם בורג הידוק למכשיר ולמחשב...
רק בכדי שתקבל פרופורצייה, מעביר על גבי כבלי רשת עולה כ2000 ש"ח למוצר אמריקאי, כ1000 ש"ח למוצר סיני. כבל HDMI באורך 10 מטר טוב עולה כ350 ש"ח, מתאמים עולי כ40 ש"ח כל אחד...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
במידה ואתה מרכיב מתאמי DVI בשני צידי כבל HDMI אתה צריך לשים לב לסוג המתאם. אתה צריך DVI-D בשני הצדדים + חיבור סיכוך עם בורג הידוק למכשיר ולמחשב...
רק בכדי שתקבל פרופורצייה, מעביר על גבי כבלי רשת עולה כ2000 ש"ח למוצר אמריקאי, כ1000 ש"ח למוצר סיני. כבל HDMI באורך 10 מטר טוב עולה כ350 ש"ח, מתאמים עולי כ40 ש"ח כל אחד...
...
אוקי, כבל HDMI ניצח. איזה לקנות?
אילו מתאמים לקנות?
מה זה חיבור סיכוך?