מי שקיבל דוח על דיבור בסלולר בזמן נהיגה כבר יודע - חייבים דיבורית. בדקנו את דיבורית הבלוטות של חברת SUPERTOOTH. פשוט עובדת

זה באמת פתרון טוב שגם נראה טוב ברכב. מה שכן כמובן יש בכל דבר חסרונות היתרונות וגם כאן זה תלוי בצרכים.erlich01 כתב:באמתחתי עברו אי אלו מערכות כאלה
בסופו של יום קניתי משהו שראיתי ברכבים יוקרתיים - מערכת BT בנוייה בתוך הרכב
רק שאצלי זה מערכת שנמצאת במערכת השמע.
הרדיו BT עלה כ 600 ש"ח והוא משמש אותי בצורה לא רעה בכלל
הייתי ממליץ ללכת על כיוון כזה כיוון שאז הרדיו לעולם לא הולך לאיבוד (אלא אם עובר אורך מסומם חשקה בו ואז שום דבר לא יעצור אותו....)...

זoferlaor כתב:מרשים!
הדיבורית שלי ברכב מצומדת לטלפון שלי ושל אשתי אבל האחרון שתפס אותה יהיה גם הראשון שיצומד בפעם הבאה. מכיוון שאצלי יש רק טלפון אחד פעיל בכל זמן נתון זה סיוט אמיתי כשמקבלים שיחה ואם זה במקרה מחובר לטלפון הלא נכון.
הפיתרון עם המגנט נראה מעולה.
מדאיג הסיפור של שימוש בסלולרי בעת נהיגה... מה עם שימוש של זה לצורך gps וכו׳?...
לא הבנתי מה הכוונה. הדיבורית נראית בסדר אבל המותג בעייתי? האם במלה מותג את מתכוונת ליצרן?niroking כתב:אני דווקא יותר חוששת מהמותג עצמו.
הדיבורית נראית בסדר אך מה זה המותג הזה? האם איכותי?האם נכון להשקיע סכום כסף יחסית גבוהה על דיבורית ניידת כשהמותג בעייתי?אגב,מי נותן אחריות ושירות למוצר??
במידה ומדוברביבואן (רונלייט) ,הייתי מתרחקת מהמוצר כמו מאש......
לא הבנתי מה הכוונה. הדיבורית נראית בסדר אבל המותג בעייתי? האם במלה מותג את מתכוונת ליצרן?niroking כתב:אני דווקא יותר חוששת מהמותג עצמו.
הדיבורית נראית בסדר אך מה זה המותג הזה? האם איכותי?האם נכון להשקיע סכום כסף יחסית גבוהה על דיבורית ניידת כשהמותג בעייתי?אגב,מי נותן אחריות ושירות למוצר??
במידה ומדוברביבואן (רונלייט) ,הייתי מתרחקת מהמוצר כמו מאש......