טושיבה מציגה את מסך הדגל שלה, זהו ה- 55YL863. עם איכות תמונה מרשימה, סטרימר מובנה, מקלט עידן+ מובנה, תלת מימד קולנועי וזיהוי פנים, היינו חייבים לבדוק את זה מקרוב.
תודה על הסקירה המעניינת , אכן מסך נחמד.
אהבתי את המצלמה המובנת (ללא סקייפ ???!!!!!!)
זיהוי הפנים לא עשה לי את זה ...
אפליקציות במסך מזמן הפסיק לרגש אותי...
3d מקוטלג כגימיק נחמד...
מה נשאר ? הדברים החשובים (באמת וביותר* ) גודל המסך ואיכות (ושוב איכות!!) התמונה .
תודה על הסקירה. כרגיל סקירה מרתקת, כיף לקרוא על הבוקר.
לדעתי אם הטלוויזיה לא יכולה להחליף סטרימר (כולל חיבוריות לרסיבר), אין שום סיבה לעשות אותה חכמה. עם אפליקציות ופורטלים וכו'.
כרגיל אני מחפש את מוצרי הנישה עם תלת מימד פאסיבי (האקטיבי לא עושה לי טוב) אחרת המסך הזה היה יכול להיות אופציה מצויינת.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
איני מבין דבר אחד קטן :
המסך החדש תומך בכ"כ הרבה טכנולוגיות וחידושים אבל לא תומך DTS
בעידן האינטרנטי של היום , הזמינות והדרישה הגבוהה ל MKV - בלי DTS
טושיבה יורים לעצמם ברגל .
כמות הפיצ'רים מרשימה ולכן אני תמיד בעד דגמים אירופאים (מקווה שביורוקום קוראים את זה, כיוון שהם קופאים על השמרים).
המסך זכה לסקירה צוננת באתר AV FORUMS עקב חוסר אחידות חמור וזליגות אור בדוגמה שהם קיבלו. http://www.avforums.com/reviews/Toshiba ... eview.html
ל oferab
לא יודע מה הבעיה שלך עם טושיבה אתה בטח אחד מאלה שחושב שרק פנסוניק סוני וסמסונג הכי טובים תמשיך לחיות באשליה אחת הסיבות שטושיבה לא כך מקבלת המון ביקורות זה בגלל שהיא לא משלמת כמו חברות אחרות שיתנו להם את הציונים הכי טובים כרגע בשוק הטלוויזיות אין מעבד תמונה יותר טוב מCELL שטושיבה מיצרת ואם תחפש טוב תראה שיש על המסכים שלהם ביקורות טובות אחד האתרים הכי אהובים על הרבה אנשים הוא AVforums.com
רק שתדע שהאתר הזה הוא יחצן לא קטן של פנסוניק ויש עוד הרבה מקרים באתרים אחרים שלא סופרים אותם מי שמשלם תמיד יקבל ביקורת טובה ואת זה שמעתי מאחד האנשים הראשונים שעשו סקירות בארץ והוא היה איש אמין וחבל שהוא כבר לא כותב יותר אז כן לכל חברה יש דגם טוב או פחות טוב אבל להגיד על חברה כמו טושיבה שהיא שהיא לא ברמה שלהם לא רוצה להגיד מה אני חושב על בנאדם כזה
toshiba leading innovation