עזרה בהגברה של monitor audio rx6

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
אביאור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם !
אני מגיע מתחום הסטריאו לרכב כך שאני לא מבין גדול בסטריאו לבית ולכן נכנסתי לאניגמה בחיפה , סיפרתי למנהל החנות שאינני זוכר את שמו אך יש לציין שקיבלתי ממנו יחס ושירות מצויין על הטעם שלי ברמקולים לרכב ( focal k2p) למי שמכיר וביקשתי להאזין לרמקולים רצפתיים שיתאימו לטעם שלי , כמובן שהגעתי אם נרתיק דיסקים מלא בכל טוב והתחלנו לשמוע הזוג הראשון ששמענו היו הrx6 ומייד הבנתי שאלו הרמקולים בשבילי אך המגבר שאיתו שמענו של חברת אניגמה היה יקר לתקציב שלי ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על מגבר סטריאו שיתאים לתפקיד בסביבות האלפיים שקלים +- שכרגע יחובר כרגע רק לרמקולים ובעתיד כנראה גם לסאב .
השימושים שלי הולכים להיות בעיקר האזנה למוסיקה ( רוק,פופ, הופעות חיות וסרטים מידי פעם )
תודה לכל העוזרים .

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

ברוכים הבאים לאתר, הRX6 הוא רמקול מצוין שנשמע הרבה יותר יקר ממה שהוא עולה, הבעיה היא שהוא דורש ציוד איכותי בהתאם לרמה שלו כדי שהוא ישמע טוב ולכן לדעתי אתה צריך להגדיל את התקציב. ההמלצות שלי לגבי הגברה מתאימה בתור התחלה: PIONEER A-6, CAMBRIDGE AUDIO 550A. בתקציב הנוכחי שלך חבל להוציא סתם כסף על הגברה שלא תהיה מספיק איכותית בשביל להפיק ממנו תועלת, הסאונד שלו טבעי ונאמן למקור, תכונה שבד"כ לא מסתדרת עם ציוד ברמת הכניסה (כל המגרעות של הציוד הנלווה נחשפות בצורה ברורה). אולי תוכל למצוא משהו מעניין ביד 2.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

אביאור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

מנהל החנות הציע לי גם מגבר של ימאהה דגם 500 משהו כזה ... אני לא זוכר בדיוק המוציא 50 וואט הוא נשמע טוב אך נדמה היה שבסרטים או שירים שקצת שקטים הוא יתקשה למרות שהוא אמר לי שהוא חושב שהחששות שלי הן לחינם והמגבר יסתדר מצויין , ממה שכתוב באתר היצרן יש לשדך להם מגבר בין 40-120 וואט .
הקישור שהצעת לי נראה מעניין מאוד אך לצערי המגבר שנימכר שם הוא כסוף ולא יתאים לי למזנון שבו כל המכשירים שחורים ...
אשמח אם תציע לי עוד כמה דגמים ומחירים .

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

אהבתי את השידוך עם 2 ההגברות שהצעתי והמגבר מיד 2 היה יכול דווקא להתאים לרמקולים כמו כפפה, חבל שהצבע לא מתאים, העיקר הוא שתבין שההתאמה מאוד חשובה במקרה הזה וכדאי לך להשקיע קצת זמן ולשמוע בעצמך את האופציות לפני שאתה מקבל החלטה עם שירים שאתה מכיר ולאורך זמן ממושך, לא בהאזנות קצרות שעלולות להטעות. בהצלחה (Y) .

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #6 

מנסיון שלי עם הרמקולים האלו ואחרי שמכרתי את נ-nad שנתן צליל נפוח וחם שלא אהבתי קניתי את הימהה 500 ואני מבסוט מצליל נייטרלי שאותו אני אוהב הרבה יותר
אבל בכל מקרה לך לחנות ותקשיב באוזניים שלך ותחליט לבד

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

קרוקס44 כתב:מנסיון שלי עם הרמקולים האלו ואחרי שמכרתי את נ-nad שנתן צליל נפוח וחם שלא אהבתי קניתי את הימהה 500 ואני מבסוט מצליל נייטרלי שאותו אני אוהב הרבה יותר
אבל בכל מקרה לך לחנות ותקשיב באוזניים שלך ותחליט לבד
...
היי קרוקס, אם אני לא טועה אתה מדבר על הRS6, רמקול מצוין אבל הRX6 שודרג, מדובר ברמקול יותר דינמי ו"מפונק" בכל הקשור להגברה.

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #8 

זאביק שלום
אתה צודק אבל באחד משיטוטי בחנוית הקשבתי לשניים עם אותה הגברה ולא מצאתי הבדל מהותי אבל ייתכן שעם הגיל גם השמיעה כבר לא משהו... :wink:

אביאור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

השאלה למה אתה מתכוון שאתה אומר רמקול מפונק ? לפני הנתון היבש באתר היצרן הרמקול מאוד נציל ולפי דברי המוכר בחנות כל מגבר יזיז אותו בקלות האם לדעתך הימאהה 500 או הסוני vsx 420 ודומיו יעשו את העבודה או שחבל לי לבזבז את הזמן והכסף איתם ?
מאחר ואין לי הרבה איפה לשמוע אותם אם מגוון מגברים מהסיבה של מצאתי עוד חניות שמחזיקות את הrx6 באזור שלי
אשמח לעוד חוות דעת מחברה שהיתנסו אם הסט הספציפי הזה
תודה

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

הכוונה היא להגברה שלא רק נראת טוב על הנייר אלא גם נשמעת טוב במציאות (לא רוצה לבלבל אותך עם מושגים כמו במה, דינמיות, הפרדה וכדומה). תשמע את האופציות שהמלצתי עליהם ותשמע בנוסף את הימאהה 500 ואז תחליט מה נשמע לך טוב. אני אישית לא הייתי קונה את הRX6 אם לא היה לי תקציב של 6000-10000 ש"ח להגברה + מקור.

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #11 

קרוקס44 כתב:זאביק שלום
אתה צודק אבל באחד משיטוטי בחנוית הקשבתי לשניים עם אותה הגברה ולא מצאתי הבדל מהותי אבל ייתכן שעם הגיל גם השמיעה כבר לא משהו... :wink:
...
RS היו רק אצל אמנון (אם אני לא טועה). קונקטור קיבל את הדור הבא ה - RX. בכל מקרה ב - RX התאזן קצת תחום המיד-היי. לטעמי שתי הסדרות לא מתאימות להגברה בהירה. אבל אני רואה שיש כבר לפחות אחד שלא מסכים איתי.

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #12 

לפותח שרשור - נסה את 2010S ...

guys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #13 

לא יצא לי לשמוע אבל הבנתי שאמוטיבה זה שידוך טוב.. (היה כאן מישהו שהילל את השילוב של האימוטיבה עם האח הגדול יותר, הRX8)
ומהביקורות נראה שזה אחלה של VFM..

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”