Xtreamer sidewinder 3

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Vick פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
רציתי לשאול אם הסטרימר הנ"ל תומך בניגון סרטי פלאש באופן ישיר? הכוונה היא למשל, בערוץ ספורט 5 אם רוצים לראות תקציר של משחק שזה כמובן בפלאש, האם הסטרימר הזה מסוגל לנגן סרטים מסוג זה? או למשל לראות סרטונים דרך יוטיוב באופן ישיר?
הבנתי גם שהוא תומך במקלדת ועכבר. השאלה היא האם התמיכה היא מלאה או חלקית?

בתודה!
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

הוא תומך בFlash Lite 3.1 שזה בערך כמו פלאש 8 (שהיום כבר יש 11).
בקיצור, לא הייתי בונה על זה..

Vick פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

נראה שיש לו דפדפן מובנה. ז"א שהוא יכול לגלוש באינטרנט כמו מחשב. מעניין עד כמה חופשי הוא יכול לעשות את זה ומה הן המגבלות שלו?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

לא ממש יצא לי לבדוק כי אין לי מקלדת ועכבר לאקסטרימר אבל בעיקרון זה עובד..
אגב הבנתי שיש קומבינה להשתמש בפלאש 10 (דרך הדפדפן שבאנדרואיד), לא ניסיתי אבל אם אתה ממש חייב פלאש קח את זה בתור אופציה.

Vick פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

המקלדת והעכבר לא עובדים בכל מקום שניתן להזין בו טקסט. לפעמים צריך להיכנס למקלדת הווירטואלית ומשם אפשר להקליד. עדיין יותר קל מלהקליד טקסט דרך השלט. לצערי גם הדפדפן שבאנדרויד לא מציג פלאש והוא אטי להחריד.

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

בלבלת אותי עכשיו.
מצד אחד אתה שואל אם יש לו תמיכה מלאה במקלדת ועכבר, מצד שני אתה רושם שזה לא עובד תמיד - סימן שכבר יש לך?
אם כן, איזה?

Vick פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

מצטער על הבלבול. שאלתי כי אצלי לא עובד עם תמיכה מלאה, לכן השאלה :) חשבתי שיש תקלה או משהו.
יש לי Xtreamer sidewinder 3.

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

איזו מקלדת יש לך? אני גם מתכנן לרכוש אחת ולפי מה שראיתי היא בערך ברוחב של 15 ס"מ שזה בערך כף יד..

Vick פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

יש לי סט של לוג'יטק. MK-320. בעיקרון כל סט אמור להתאים . מערכת אנדרואיד מזהה כל מתאם שניכנס לשקע ה-USB. אני מקווה שזה כך. בכל אופן אצלי זיהה, והמקלדת עובדת כמן כן העכבר. אבל כנראה שלא בכל תיבות הטקסט זה עובד. כפי שציינתי קודם.

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

הא הייתי בטוח שצריך מקלדת מיוחדת.
אני אנסה בהזדמנות את המקלדת Logitech שלי :)

Vick פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

מקווה שתצליח :)
אם כך, איזה סטרימר יש לך? והאם הצלחת להתמודד עם הבעיה שהעליתי בראשית השרשור?

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

יש לי גם את הסיידווינדר 3, אבל לא יצא לי לנסות ניגון פלאש כי כמו שאמרתי לך כבר אין ממש טעם (90% שלא יעבוד).
לצערי אני לא אהיה בבית בזמן הקרוב אז אני לא אוכל לבדוק את זה אבל אני כבר אעדכן פה בהמשך אם לא תמצא פתרון..

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”