Xtreamer sidewinder 3
שלום,
רציתי לשאול אם הסטרימר הנ"ל תומך בניגון סרטי פלאש באופן ישיר? הכוונה היא למשל, בערוץ ספורט 5 אם רוצים לראות תקציר של משחק שזה כמובן בפלאש, האם הסטרימר הזה מסוגל לנגן סרטים מסוג זה? או למשל לראות סרטונים דרך יוטיוב באופן ישיר?
הבנתי גם שהוא תומך במקלדת ועכבר. השאלה היא האם התמיכה היא מלאה או חלקית?
בתודה!
רציתי לשאול אם הסטרימר הנ"ל תומך בניגון סרטי פלאש באופן ישיר? הכוונה היא למשל, בערוץ ספורט 5 אם רוצים לראות תקציר של משחק שזה כמובן בפלאש, האם הסטרימר הזה מסוגל לנגן סרטים מסוג זה? או למשל לראות סרטונים דרך יוטיוב באופן ישיר?
הבנתי גם שהוא תומך במקלדת ועכבר. השאלה היא האם התמיכה היא מלאה או חלקית?
בתודה!
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
נראה שיש לו דפדפן מובנה. ז"א שהוא יכול לגלוש באינטרנט כמו מחשב. מעניין עד כמה חופשי הוא יכול לעשות את זה ומה הן המגבלות שלו?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
המקלדת והעכבר לא עובדים בכל מקום שניתן להזין בו טקסט. לפעמים צריך להיכנס למקלדת הווירטואלית ומשם אפשר להקליד. עדיין יותר קל מלהקליד טקסט דרך השלט. לצערי גם הדפדפן שבאנדרויד לא מציג פלאש והוא אטי להחריד.
מצטער על הבלבול. שאלתי כי אצלי לא עובד עם תמיכה מלאה, לכן השאלה
חשבתי שיש תקלה או משהו.
יש לי Xtreamer sidewinder 3.
יש לי Xtreamer sidewinder 3.
יש לי סט של לוג'יטק. MK-320. בעיקרון כל סט אמור להתאים . מערכת אנדרואיד מזהה כל מתאם שניכנס לשקע ה-USB. אני מקווה שזה כך. בכל אופן אצלי זיהה, והמקלדת עובדת כמן כן העכבר. אבל כנראה שלא בכל תיבות הטקסט זה עובד. כפי שציינתי קודם.
מקווה שתצליח 
אם כך, איזה סטרימר יש לך? והאם הצלחת להתמודד עם הבעיה שהעליתי בראשית השרשור?
אם כך, איזה סטרימר יש לך? והאם הצלחת להתמודד עם הבעיה שהעליתי בראשית השרשור?
יש לי גם את הסיידווינדר 3, אבל לא יצא לי לנסות ניגון פלאש כי כמו שאמרתי לך כבר אין ממש טעם (90% שלא יעבוד).
לצערי אני לא אהיה בבית בזמן הקרוב אז אני לא אוכל לבדוק את זה אבל אני כבר אעדכן פה בהמשך אם לא תמצא פתרון..
לצערי אני לא אהיה בבית בזמן הקרוב אז אני לא אוכל לבדוק את זה אבל אני כבר אעדכן פה בהמשך אם לא תמצא פתרון..