גניבה וטעות שחייבים ללמוד- קניית מחשב

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
fox83 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם:
אני רוצה להעלות מודעות בעניין שקרה לי וגיליתי רק עכשיו , לפני שנה קניתי מחשב מחברת מחשבים מאוד מוכרת
השבוע חבר שלי בא אלי והמליץ לי להתקין את התוכנה 3DMARK תוכנה זו בודקת את ביצועי המחשב ואת החומרה שמותקנת בו
אחרי הרצה של התוכנה אני מגלה שעבדו עלי עם הכרטיס זיכרון מכרו לי כרטיס פחות טוב וזול יותר ובקבלה מצויין הכרטיס שאותו ביקשתי במחיר גבוה החוצפנים עוד שמו לי את הפרוספקט של הכרטיס שרציתי לרכוש בקופסת קרטונים כדי לתת לי הרגשה שמכרו לי את הכרטיס שביקשתי בקיצור עבודה בעניים .
1. אני בטוח שעשו זאת לכמה לקוחות שלהם .
2. אין מצב לקבל את המוצר עכשיו ולנסות להוכיח להם מפאת הזמן שעבר
3. אם אני ינסה לבוא בתלונות הם יגידו לי שבטוח החלפתי את הכרטיסים ויטענו שאני מרמה אותם .
מסקנה מאוד חשובה : לבדוק טוב טוב את החומרה שמוכרים לכם בתנאי מאוד חשוב לפתוח את המוצר כדי לאמת את המוצרים שרכשתם ולא להיתבייש כי סך הכל זה הכסף שלכם
תודה רבה ומקווה שהצלחתי לעזור

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #2 

ה3DMARK היא תוכנה אשר מזהה רכיבים על פי הצ'יפים שעל אותם הרכיבים. יכול מאוד להיות שהחברה שמייצרת את אותם הצ'פים עבור שתי החברות או יותר של הזכרונות. ולכן לפני שאתה קורא "זאב" האם פתחת אתה פיזית את המחשב וראית שאכן שמו לך רכיב אחר ולא את זה ששילמת עליו? על הזכרונות מצויין חברה ודגם והם דיי גלויים לעין.
"על החתום...."

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #3 

תפרסם בפורום הזה את החנות על מנת שאנשים ישימו לב:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... forum&f=41

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אי אפשר לסמוך על תוכנת צד שלישי שתבדוק לך איזה חומרה מותקנת במחשב. זה כמו כל תוכנה שיש תזהה את ה6750 HD שלי בתור 6700.
אז אני אתחיל לצעוק "שוד ושבר" ? לא, אני אפתח את המחשב ואבדוק מה אכן מותקן לי. ואין לי פה שום אינטרס ואני אפילו לא עובד בתחום המחשבים אבל לפני שמכפישים שם של עסק יש להיות בטוח ב100% שאכן בוצעה מרמה.
"על החתום...."

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #5 

Hertz33 כתב:ה3DMARK היא תוכנה אשר מזהה רכיבים על פי הצ'יפים שעל אותם הרכיבים. יכול מאוד להיות שהחברה שמייצרת את אותם הצ'פים עבור שתי החברות או יותר של הזכרונות. ולכן לפני שאתה קורא "זאב" האם פתחת אתה פיזית את המחשב וראית שאכן שמו לך רכיב אחר ולא את זה ששילמת עליו? על הזכרונות מצויין חברה ודגם והם דיי גלויים לעין.
...
אמת, אל תקפוץ סתם למסקנה, אין דבר כזה זיכרון פחות טוב.

fox83 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אבקש לציין שפתחתי את המחשב ומצאתי ששמו לי הכרטיס לא מה שביקשתי ואימתתי נתונים תודה רבה Hertz33 על העזרה אני חושב שלפני שהייתי מעלה ביקורת הייתי בודק את עצמי לפני שאני מציין כאן
מיותר לציין שנכשלתי בבדיקת המוצר בקניית המחשב

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אני לא יודע מה אתה חושב. ואכן לא ציינת, לאחר שכן בדקת אז באמת יש פה מקום לפרסם ולגנות את החנות גם אם ההפרש בין הדגמים הוא 20 שקל. כמובן אם תתאמת עם החנות יעריפו עליך שלל תירוצים כגון "לא היה מה שרצית במלאי וזה אותו דבר" וכו'. הם היו צריכים ליידע אותך.
"על החתום...."

fox83 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

מה שאני מנסה לציין כאן זה כמובן לבדוק טוב טוב מה אתם קונים לעשות בדיקה ויזואלית ודרך החומרה כדי לראות שרכשתם והאמון של המוכר בחנות הוא עד שתשלם את הכסף ותצא ממנה זה מה שניסיתי להעביר כאן בהודעה
כי אני חושב שלקבל מיזה משהו כאן זה לא יעזור
תודה

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”