עזרה | המלצה על מדפסת משולבת חדשה
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
בכוונתי לרכוש בקרוב מדפסת משולבת חדשה, ורציתי לשאול על המלצותיכם לגבי מכשירים שונים.
* חובה שהמכשיר יהיה משולב ויכלול מדפסת+פקס+מכונת צילום.
* חובה הדפסה בצבע.
* תקציב של עד 500 ש"ח +-.
* העדפה ללייזר.
תודה מראש ושבוע טוב.
בכוונתי לרכוש בקרוב מדפסת משולבת חדשה, ורציתי לשאול על המלצותיכם לגבי מכשירים שונים.
* חובה שהמכשיר יהיה משולב ויכלול מדפסת+פקס+מכונת צילום.
* חובה הדפסה בצבע.
* תקציב של עד 500 ש"ח +-.
* העדפה ללייזר.
תודה מראש ושבוע טוב.
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

singera - קודם כל תודה.
בכמה כן אפשר למצוא לייזר משולבת צבעונית (טובה)?
בכמה כן אפשר למצוא לייזר משולבת צבעונית (טובה)?
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
לפני שאתה נכנס לזה תבדוק לאיזה צרכים המדפסת
מה מחיר הדיו
או הטורנר בלייזר
לייזר משולבת צבעונית לא מסוגלת להדפיס תמונות ברמה של דיו וסט טונרים מקורי מתחיל מ1000ש"ח או יותר
לאומת זאת חסכונית
לדעתי בלי לבדוק מה שהבחור המליץ אחלה מדפסת למשרד הבייתי
אבל המלצה שלי זה מדפסת לייזר צבע שחור משולבת פקס מכונת צילום וסורק צבעוני
אפשר למצוא בסביבות ה600 הכי חסכוני שיש
מה מחיר הדיו
או הטורנר בלייזר
לייזר משולבת צבעונית לא מסוגלת להדפיס תמונות ברמה של דיו וסט טונרים מקורי מתחיל מ1000ש"ח או יותר
לאומת זאת חסכונית
לדעתי בלי לבדוק מה שהבחור המליץ אחלה מדפסת למשרד הבייתי
אבל המלצה שלי זה מדפסת לייזר צבע שחור משולבת פקס מכונת צילום וסורק צבעוני
אפשר למצוא בסביבות ה600 הכי חסכוני שיש
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
אני כרגע עם מדפסת לייזר משולבת Brother MFC-7860DW ומכיר טוב מאוד את מדפסת הדיו המשולבת HP 6500 ואין בכלל מה להשוות.
לצרכים שלי, שהם הדפסת כמות גדולה של מסמכים (שחור לבן) באיכות גבוהה ודו-צדדי (כ2000 דף בשנה), סריקת מסמכים אוטומאטית מפידר למחשב, לפחות בין שני הדגמים הללו יש הבדלים תהומים.
מדפסת הדיו פשוט נחותה משמעותית מהלייזר בכל הפרמטרים, כמו מהירות הדפסה דו-צדדית, מהירות סריקה מפידר, תקלות בסריקה מפידר, ואיכות ההדפסה.
מאחר ואין לי נסיון עם לייזר בצבע אני לא יכול לחוות את דעתי בנושא.
אם הייתי חייב הדפסה צבעונית הייתי חושב לצרף מדפסת דיו פשוטה, זולה, וקומפקטית לא משולבת (לא חסרות מועמדות עד 400 ש"ח), בנוסף ללייזר משולבת.
אתה יכול לקרוא חוות דעת שלי על המדפסת שלי בקישור.
אצלי השיקול שהכריע בין המדפסות הלייזר המשולבות הוא גובה המדפסת ולכן הלכתי על הקטנה ביותר בקטגוריה, (עם הטונר הכי קטן), היום כנראה הייתי הולך על Samsung SCX3405FW שיותר קומפקטית ויותר זולה ללא פשרה בפונקציונליות.
כמובן שאם לא הייתי מוגבל במקום (גר במעונות), הייתי הולך על דגם עם נפח טונר רב יותר, (דגמים אחרים בקטגוריה הביתית מגיעים ל4000 ו5000 דף).
לצרכים שלי, שהם הדפסת כמות גדולה של מסמכים (שחור לבן) באיכות גבוהה ודו-צדדי (כ2000 דף בשנה), סריקת מסמכים אוטומאטית מפידר למחשב, לפחות בין שני הדגמים הללו יש הבדלים תהומים.
מדפסת הדיו פשוט נחותה משמעותית מהלייזר בכל הפרמטרים, כמו מהירות הדפסה דו-צדדית, מהירות סריקה מפידר, תקלות בסריקה מפידר, ואיכות ההדפסה.
מאחר ואין לי נסיון עם לייזר בצבע אני לא יכול לחוות את דעתי בנושא.
אם הייתי חייב הדפסה צבעונית הייתי חושב לצרף מדפסת דיו פשוטה, זולה, וקומפקטית לא משולבת (לא חסרות מועמדות עד 400 ש"ח), בנוסף ללייזר משולבת.
אתה יכול לקרוא חוות דעת שלי על המדפסת שלי בקישור.
אצלי השיקול שהכריע בין המדפסות הלייזר המשולבות הוא גובה המדפסת ולכן הלכתי על הקטנה ביותר בקטגוריה, (עם הטונר הכי קטן), היום כנראה הייתי הולך על Samsung SCX3405FW שיותר קומפקטית ויותר זולה ללא פשרה בפונקציונליות.
כמובן שאם לא הייתי מוגבל במקום (גר במעונות), הייתי הולך על דגם עם נפח טונר רב יותר, (דגמים אחרים בקטגוריה הביתית מגיעים ל4000 ו5000 דף).
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

תודה לכולם על התגובות.
קיבלתי את חוות דעתכם, אני חושב שאוותר על לייזר, מאחר והצרכים שלי הם באמת יחסית מינימלים למה שתיארתם כאן...
קיבלתי את חוות דעתכם, אני חושב שאוותר על לייזר, מאחר והצרכים שלי הם באמת יחסית מינימלים למה שתיארתם כאן...