DTT\עידן+ רמת השרון - כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול
אז ככה.
אחרי נסיון לקלוט עם שני סוגי ממירים: אינובה וגרמיין
כל אחד מהממירים נבדק עם שני סוגי אנטנות: רגילה שבאה עם הממיר (קטנה מגנטית) ואקטיבית שנקנתה לחוד.
אני נאלץ לפסוק שאין קליטה, לפחות במרכז רמת השרון. הסיגנל הגבוה ביותר שהצלחתי להשיג זה 50% וגם זה בצורה לא הגיונית. מי שחשב שמדינת ישראל נותנת כיסוי כמו שצריך לפני ניתוק השידור האנלוגי שיחשוב פעמים. אני לא מתפלא בכלל, בכל זאת מדינת ישראל. בטח נתנו לאיזה פקיד טיפש לנהל את העניין (כל אחד מטריליון הפקידים הטפשים והמושחתים בשלטון)
אם לא הבנתם עד עכשיו אני ממש ממש כועס. נותרתי בלי טלוויזיה (התנתקתי מהוט) ואין לי שום רצון להתחבר שוב להוט או יס.
עידן פלוס רמת השרון = בזבוז של זמן נכון לתאריך כתיבת הפוסט הזה. לא עידן לא פלוס ולא נעלים
אחרי נסיון לקלוט עם שני סוגי ממירים: אינובה וגרמיין
כל אחד מהממירים נבדק עם שני סוגי אנטנות: רגילה שבאה עם הממיר (קטנה מגנטית) ואקטיבית שנקנתה לחוד.
אני נאלץ לפסוק שאין קליטה, לפחות במרכז רמת השרון. הסיגנל הגבוה ביותר שהצלחתי להשיג זה 50% וגם זה בצורה לא הגיונית. מי שחשב שמדינת ישראל נותנת כיסוי כמו שצריך לפני ניתוק השידור האנלוגי שיחשוב פעמים. אני לא מתפלא בכלל, בכל זאת מדינת ישראל. בטח נתנו לאיזה פקיד טיפש לנהל את העניין (כל אחד מטריליון הפקידים הטפשים והמושחתים בשלטון)
אם לא הבנתם עד עכשיו אני ממש ממש כועס. נותרתי בלי טלוויזיה (התנתקתי מהוט) ואין לי שום רצון להתחבר שוב להוט או יס.
עידן פלוס רמת השרון = בזבוז של זמן נכון לתאריך כתיבת הפוסט הזה. לא עידן לא פלוס ולא נעלים
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
לצערי לפי התגובות ברשת תחת הערך בגוגל "עידן פלוס רמת השרון" מסתמן שאין קליטה טובה שמה כלל וכלל.
אני ממליץ להרים טלפון לעידן+ ולתת להם בראש על הנושא, אתה לא היחיד שסובל אלא עוד רבים אחרים...
הנה אגב מפת המשדרים של עידן+ בכל הארץ והטלפון של מוקד התמיכה נמצא מטה, בהצלחה!
http://www.rashut2.org.il/idan_map.asp
אגב מניסיון הגרמין עדיף על האינובה כי הטיונר של האינובה ממש חלש, יהיה לך יותר סיכוי לתפוס שידור כלשהו עם הגרמין מאשר האינובה
אני ממליץ להרים טלפון לעידן+ ולתת להם בראש על הנושא, אתה לא היחיד שסובל אלא עוד רבים אחרים...
הנה אגב מפת המשדרים של עידן+ בכל הארץ והטלפון של מוקד התמיכה נמצא מטה, בהצלחה!
http://www.rashut2.org.il/idan_map.asp
אגב מניסיון הגרמין עדיף על האינובה כי הטיונר של האינובה ממש חלש, יהיה לך יותר סיכוי לתפוס שידור כלשהו עם הגרמין מאשר האינובה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
oferlaor כתב:הרשות השניה עובדת על הצבת אמנה יעודית לאזור השרון/כפר סבא....
ואם לסבתי ז"ל היו גלגלים היא הייתה עגלה, את זה אנו שומעים כבר למעלה משנתיים כך שאני מאוד סקפטי,
בינתיים הפתרון היציב היחידי ברמת השרון הוא אנטנה על הגג מכוונת לנתניה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=60
http://img33.imageshack.us/img33/2734/09092010005.jpg
איפה זה פורסם ?oferlaor כתב:הרשות השניה עובדת על הצבת אמנה יעודית לאזור השרון/כפר סבא....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
עובדה שבמודיעין הבטיחו וקיימו.
הקליטה כאן פגז. הבעיה היא כנראה עם האישורים העירוניים.
הקליטה כאן פגז. הבעיה היא כנראה עם האישורים העירוניים.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אשרי לך וטוב לך עופרoferlaor כתב:עובדה שבמודיעין הבטיחו וקיימו.
הקליטה כאן פגז. הבעיה היא כנראה עם האישורים העירוניים....
בזמנו אני גם הצעתי לסייע לרשות מול הרשות המקומית שלנו אבל התשובה שקיבלתי היא לא להיכנס להם לעניינים...
בינתיים לצערי נאלצתי להתחבר להוט (לחץ פיזי מתון מבני הבית לצפות בערוץ ויוה) כך שככל הנראה גם ההשקעה שלי במערכת הקליטה בבניין לא רלוונטית יותר ומשמשת אותי לבדיקות קליטה מידי פעם.
עדכון קצר ושאלות:
דיברתי עם החברה ברשות השניה. הם שולחים לי טכנאי הביתה ביום רביעי "שיבוא עם ציוד מתאים"
1. מה זה ציוד מתאים ואיך פתאום הוא יצליח להמציא סיגנל? האם החברה האלה יודעים מה הם עושים בכלל? זה ללא כסף אז לא היה אכפת לי
2. לא פחות חשוב, אם יבוא לי טכנאי כזה הביתה זה נרשם איפה שהוא למטרות אגרת טלוויזיה? (מי שצריך להבין את השאלה הבין)
דיברתי עם החברה ברשות השניה. הם שולחים לי טכנאי הביתה ביום רביעי "שיבוא עם ציוד מתאים"
1. מה זה ציוד מתאים ואיך פתאום הוא יצליח להמציא סיגנל? האם החברה האלה יודעים מה הם עושים בכלל? זה ללא כסף אז לא היה אכפת לי
2. לא פחות חשוב, אם יבוא לי טכנאי כזה הביתה זה נרשם איפה שהוא למטרות אגרת טלוויזיה? (מי שצריך להבין את השאלה הבין)
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אגרה = רשות השידור = הראשונה.gkatz כתב: 2. לא פחות חשוב, אם יבוא לי טכנאי כזה הביתה זה נרשם איפה שהוא למטרות אגרת טלוויזיה? (מי שצריך להבין את השאלה הבין)...
פה מדובר על הרשות השניה.
אוקי
אז היום היה אצלי (מרכז רמת השרון) עובד מטעם הרשות השניה לברור עניין הקליטה. והנה מספר דברים מעניינים לגבי הביקור:
הטכנאי מסתובב עם ממיר konka 980 , ניסיתי להבין למה דווקא הממיר הזה והוא טען שהוא מצוין. שאלתי אם ניתן לקנות אותו והוא אמר שכן למרות שיצא כבר 990 (שעליו למשל הצלחתי לסחוט ביקורת לא טובה במיוחד).
הערוץ שנקלט אצלי הוא 26 (מרכז) ולא 29 (שרון צפונה). בשיחה עם הטכנאי הוא טען שבאותו בניין יכול להיות מצב שדירה עורפית תקלוט 29 וחזיתי 26 כי רמת השרון בדיוק על התפר. מיקום המשדרים הקרובים לפי מה שהוא אמר זה בצרה (29) וגבעתיים (26).
בכל מקרה, בעזרת הממיר ואנטנת יאגי היי-גיין הצלחנו להגיע יחסית בקלות לintensity u וquality של 65%~ שזה היה די והותר לקבל תמונה חלקה ויפה בלי פיקסולים. אנטנת היאגי הוצבה מחוץ לבית שזה טוב היות ואין לי שום כוונה לשים את הכיעור הזה בתוך הדירה שלי.
בקיצור, המצב לא קשה כמו שתיארתי בהתחלה. העזרה הייתה מהירה מהרשות השניה ואני בדרך לקנות את הממיר הנל ביחד עם האנטנה...
תודה לכולם על העזרה...
אז היום היה אצלי (מרכז רמת השרון) עובד מטעם הרשות השניה לברור עניין הקליטה. והנה מספר דברים מעניינים לגבי הביקור:
הטכנאי מסתובב עם ממיר konka 980 , ניסיתי להבין למה דווקא הממיר הזה והוא טען שהוא מצוין. שאלתי אם ניתן לקנות אותו והוא אמר שכן למרות שיצא כבר 990 (שעליו למשל הצלחתי לסחוט ביקורת לא טובה במיוחד).
הערוץ שנקלט אצלי הוא 26 (מרכז) ולא 29 (שרון צפונה). בשיחה עם הטכנאי הוא טען שבאותו בניין יכול להיות מצב שדירה עורפית תקלוט 29 וחזיתי 26 כי רמת השרון בדיוק על התפר. מיקום המשדרים הקרובים לפי מה שהוא אמר זה בצרה (29) וגבעתיים (26).
בכל מקרה, בעזרת הממיר ואנטנת יאגי היי-גיין הצלחנו להגיע יחסית בקלות לintensity u וquality של 65%~ שזה היה די והותר לקבל תמונה חלקה ויפה בלי פיקסולים. אנטנת היאגי הוצבה מחוץ לבית שזה טוב היות ואין לי שום כוונה לשים את הכיעור הזה בתוך הדירה שלי.
בקיצור, המצב לא קשה כמו שתיארתי בהתחלה. העזרה הייתה מהירה מהרשות השניה ואני בדרך לקנות את הממיר הנל ביחד עם האנטנה...
תודה לכולם על העזרה...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני חייב להגיד שדווקא הקונקה 990 הוא ממש לא רע.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אני די בטוח שגם אם תחבר את היאגי מחוץ לחלון לממיר הגרמין אתה תקבל שידור (אלא אם הממיר שלך תקול) בכל אופן קונקה טוב בדבר אחד בלבד טיונר.. ממש לא ייעודי לניגון סרטים.. לא יודע בדבר טיימשיפט והקלטות איך הוא מתנהג. תתחדש בכל אופן
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אולי תנסה לחבר לאנטנה שמגיעה עם המכשיר חיבור שיאריך את האנטנה ושתוכל להוציא את כל האנטנה ותתלה אותה מחוץ לחלון ...
אני גר בהרצליה ואצלי זה עובד ללא בעיות והקליטה מעולה ( כבר למעלה מחצי שנה )
בהצלחה !
אני גר בהרצליה ואצלי זה עובד ללא בעיות והקליטה מעולה ( כבר למעלה מחצי שנה )
בהצלחה !
מסכים שיש סיכוי טוב מאוד שהגרמיין והאינובה עם אנטנת היאגי היו מספקים את אותה תוצאה.
היות וכל מה שאני רוצה זה לראות טלווזיה בחדר שינה אני אסתפק במשהו שהוכח לי שעובד...
לסלון פשוט נראה לי שאחליף את הסטרימר הקיים שלי באקסטרימר פרודיג'י עם DVBT מובנה ואצרף לו אנטנה.
במידה ואקנה ממיר נוסף אנסה לקחת שוב אינובה או גרמיין ואבדוק איתם...
בכל מקרה הקונקה ביחד עם האנטנה עלו לי קצת פחות מ300 שקלים כולל משלוח עם שליח עד הבית...
תודה.
היות וכל מה שאני רוצה זה לראות טלווזיה בחדר שינה אני אסתפק במשהו שהוכח לי שעובד...
לסלון פשוט נראה לי שאחליף את הסטרימר הקיים שלי באקסטרימר פרודיג'י עם DVBT מובנה ואצרף לו אנטנה.
במידה ואקנה ממיר נוסף אנסה לקחת שוב אינובה או גרמיין ואבדוק איתם...
בכל מקרה הקונקה ביחד עם האנטנה עלו לי קצת פחות מ300 שקלים כולל משלוח עם שליח עד הבית...
תודה.
- radomsk
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
צהריים טובים, מה נשמע?
בשעה טובה עברתי דירה לרמת השרון, ביצעתי סריקה בסמסונג 32 אינץ עם ממיר דיגיטלי פנימי ללא אנטנה ולא מצאתי אף ערוץ.
אחרי קריאה מרובה בפורום - הבנתי שהבעיה נפתרת עם התקנת יאגי פאסיבית היי גיין מחוץ לבית.
ראיתי את התמונה שלה ונבהלתי:
[img2=550x550]http://www.tal-hetz.co.il/shop/98-thick ... h-gain.jpg[/img2]
שאלתי - האם יאגי היי גיין קטנה יותר בתוך הבית גם תפתור לי את בעיית הקליטה?
ובכלל - האם אנטנות אחרות פנימיות (אקטיביות או פאסיביות) גם יכולות לפתור לי את הבעיה?
אני לא רוצה עכשיו להתחיל לחצוב בקיר כדי להעביר כבל לאנטנה במרפסת.
לינק ליאגי פנימית:
http://www.amperel.co.il/products/157249
לינק לאקטיבית פנימית שהמולצה פה בפורום:
טל חץ - אנטנה פנימית אקטיבית HIGH GAIN לקליטת שידורי עידן פלוס
האם יש מישהו מרמת השרון שיכול להעיד שיש שיפור בקליטה לאחרונה? אולי בחודש שעבר מהפוסט האחרון שיפרו את הכיסוי ותספיק אנטנה קטנה?
תודה רבה מראש,
סהר
בשעה טובה עברתי דירה לרמת השרון, ביצעתי סריקה בסמסונג 32 אינץ עם ממיר דיגיטלי פנימי ללא אנטנה ולא מצאתי אף ערוץ.
אחרי קריאה מרובה בפורום - הבנתי שהבעיה נפתרת עם התקנת יאגי פאסיבית היי גיין מחוץ לבית.
ראיתי את התמונה שלה ונבהלתי:
[img2=550x550]http://www.tal-hetz.co.il/shop/98-thick ... h-gain.jpg[/img2]
שאלתי - האם יאגי היי גיין קטנה יותר בתוך הבית גם תפתור לי את בעיית הקליטה?
ובכלל - האם אנטנות אחרות פנימיות (אקטיביות או פאסיביות) גם יכולות לפתור לי את הבעיה?
אני לא רוצה עכשיו להתחיל לחצוב בקיר כדי להעביר כבל לאנטנה במרפסת.
לינק ליאגי פנימית:
http://www.amperel.co.il/products/157249
לינק לאקטיבית פנימית שהמולצה פה בפורום:
טל חץ - אנטנה פנימית אקטיבית HIGH GAIN לקליטת שידורי עידן פלוס
האם יש מישהו מרמת השרון שיכול להעיד שיש שיפור בקליטה לאחרונה? אולי בחודש שעבר מהפוסט האחרון שיפרו את הכיסוי ותספיק אנטנה קטנה?
תודה רבה מראש,
סהר