לאחר תקופה די ארוכה בה לא צפיתי בסדרות אחריהן אני עוקב ואשר אותן הקלטתי במג'יק HD, התחלתי אתמול לצפות בהן.
שמתי לב שתוכניות ישנות אשר היו מוקלטות בו נעלמו מהרשימה אך ייחסתי זאת לכך שהממיר קרוב לגבול קיבולת ההקלטה (8% פנוי) והערכתי שהוא החל למחוק תכנים ישנים.
הבוקר, לאחר שצפיתי ומחקתי מספר תוכניות, פתאום החלו להופיע התכנים החסרים. עברתי לסוף הרשימה ומחקתי את התוכנית הישנה ביותר. מיד עם מחיקתה הופיעה ברשימה תוכנית ישנה יותר. חזרתי על כך עד שהפסיקו לצוץ תכנים "מוסתרים".
ספרתי את רשימת התוכניות המוקלטות (משימה מתישה בהתחשב בתגובה האיטית של הממיר) והגעתי ל-200 (199 אם לדייק ובהנחה שלא טעיתי בספירה)
כנראה שהממיר אינו מסוגל להציג ברשימה יותר מ-200 תוכניות מוקלטות גם כאשר אין בעיה של מקום פנוי בכונן הקשיח.
אגב, מתוך ה-200, כ-40 הם תכנים שאיני יכול למחוק גם אם ארצה בגלל תקלה ידועה אחרת.
תקלה/התנהגות מעצבנת של המג'יק HD
זורו44 כתב:ידוע שהממיר טעון שיפור.
אם ההנדסה בהוט היו לפחות יוזמים מפגש עם הקהילה של הפורום,היתה יכולה להיות התקדמות בשיפור הממיר....
או לפחות אם היו מתייחסים לדואלים ופקסים ששלחתי אליהם . . .
נראה כאילו לא איכפת להם ואין להם כל כוונות לשפר את המצב (הגרוע) הקיים.
.
joelsnet כתב:זורו44 כתב:ידוע שהממיר טעון שיפור.
אם ההנדסה בהוט היו לפחות יוזמים מפגש עם הקהילה של הפורום,היתה יכולה להיות התקדמות בשיפור הממיר....
או לפחות אם היו מתייחסים לדואלים ופקסים ששלחתי אליהם . . .
נראה כאילו לא איכפת להם ואין להם כל כוונות לשפר את המצב (הגרוע) הקיים.
....
לי עד עכשיו אחד הממירים שגם הוחלף,הקוד הדיפולטיבי הוא לא הקוד, זאת אומרת גם אני וגם הטכנאים והתמיכה של הוט לא יודעים מה הקוד ולכן כל אפשרות של הכנסת קוד לא אפשרית לביצוע
נראה לי שהם משקשקים מהמחשבה על מפגש ודיון רציני על פיתרון בעיות וטווח זמנים.
הם יצטרכו לשבת ולעשות רשימה של כל הבעיות, וזאת רשימה ארוכה, וזה בעיות ספציפיות שהלקוח רוצה שנתקן,
וזה לא קל, וזה יקח כמה שבועות, עזוב...
עדיף להתעלם בכללי (בניגוד למתחרה YES) מכל באג או קבוצת לקוחות שבוייה ומעונה.
אני עדיין מחכה שנציג הוט יעלה פה לאחד מהפורמים ובאמת ינסה לעזור.