אנא דעתכם לפני רכישת סאבוופר
שבת שלום,
אני לפני רכישת סאב למערכת קולנוע ביתית שלי ורציתי לשמוע את דעתכם המלומדת ואם יש לכם רעיונות אחרים אנא אימרו.
ברשותי כיום:
רסיבר Yamaha RX-V2067
רמקולים: פולק האודיו RTi-A7 , CSI-A6 , FXi-A4
הסאב שאני מעוניין להזמין הוא: SVS SB12-NSD
מחירו 650$ המחיר הסופי כולל השילוח ומיסים יעמוד על ~1000$
מה אתם אומרים האם הסאב יכול להתאים לי? (גודל הסלון כ- 45 מ"ר)
אם אתם חושבים שיש סאב אחר שיתאים טוב יותר אנא אימרו את דעתכם.
תודה.
שמוליק.
אני לפני רכישת סאב למערכת קולנוע ביתית שלי ורציתי לשמוע את דעתכם המלומדת ואם יש לכם רעיונות אחרים אנא אימרו.
ברשותי כיום:
רסיבר Yamaha RX-V2067
רמקולים: פולק האודיו RTi-A7 , CSI-A6 , FXi-A4
הסאב שאני מעוניין להזמין הוא: SVS SB12-NSD
מחירו 650$ המחיר הסופי כולל השילוח ומיסים יעמוד על ~1000$
מה אתם אומרים האם הסאב יכול להתאים לי? (גודל הסלון כ- 45 מ"ר)
אם אתם חושבים שיש סאב אחר שיתאים טוב יותר אנא אימרו את דעתכם.
תודה.
שמוליק.
בזמנו כשרכשתי סאבוופר בדקתי את האפשרויות במסגרת התקציב ומצאתי שה-HSU טוב יותר:
http://www.hsuresearch.com/products/vtf-3mk4.html
החסרון הוא שהוא הרבה פחות יפה מה-SVS והחברה לא שולחת לישראל, כך שתצטרך להשתמש בחברת שילוח כמו USHOPS.
החסרון הוא שהוא הרבה פחות יפה מה-SVS והחברה לא שולחת לישראל, כך שתצטרך להשתמש בחברת שילוח כמו USHOPS.
Utopia
תודה רבה על התשובה.kipikipod כתב:בזמנו כשרכשתי סאבוופר בדקתי את האפשרויות במסגרת התקציב ומצאתי שה-HSU טוב יותר:
החסרון הוא שהוא הרבה פחות יפה מה-SVS והחברה לא שולחת לישראל, כך שתצטרך להשתמש בחברת שילוח כמו USHOPS....
אין לי בעיה עם זה שהם לא שולחים לארץ בכל מקרה אני אשתמש ב USHOPS.
נכנסתי לקישור שנתת וראיתי שהוופר הוא בצד כלומר אם אני אמקם את הסאב ליד הרמקול הקדמי שמאלי אז כל הסאונד שיצא מהסאב ילך לכיוון הרמקול הקדמי ולא לכיוון הצופים בסרט.
האם זה חיסרון?
אתה יודע אם הבאס תומך ב 220V?
תודה.
לגבי המיקום, נראה לי שאת התשובה הטובה ביותר תוכל לקבל מ-HSU, כשאתה רוכש צלם את חדר ההאזנה ותשאל,shmuela1 כתב:תודה רבה על התשובה.kipikipod כתב:בזמנו כשרכשתי סאבוופר בדקתי את האפשרויות במסגרת התקציב ומצאתי שה-HSU טוב יותר:
החסרון הוא שהוא הרבה פחות יפה מה-SVS והחברה לא שולחת לישראל, כך שתצטרך להשתמש בחברת שילוח כמו USHOPS....
אין לי בעיה עם זה שהם לא שולחים לארץ בכל מקרה אני אשתמש ב USHOPS.
נכנסתי לקישור שנתת וראיתי שהוופר הוא בצד כלומר אם אני אמקם את הסאב ליד הרמקול הקדמי שמאלי אז כל הסאונד שיצא מהסאב ילך לכיוון הרמקול הקדמי ולא לכיוון הצופים בסרט.
האם זה חיסרון?
אתה יודע אם הבאס תומך ב 220V?
תודה....
כעקרון לא חושב שיש מדע מדויק, פשוט תזיז אותו בחלל האזנה בין מקומות אפשריים ותראה היכן שומעים הכי טוב,
אני לא חושב שזה מה שצריך לקבוע אם תבחר בין SVS או HSU, מדובר ב-2 בחירות מעולות.
וכן, תומך 220-240v, רק אל תשכח לבקש במעמד הקנייה.
Utopia
תצטרך סאב איכותי ודינמי שיעמוד בקצב של הרמקולים, קח בחשבון שזה לא יהיה זול.guys כתב:אני מצטרף לשאלה. גם אני התחלתי בחיפושיי אחר הסאב המתאים..
האם יש עוד מועמדים ואיפה ניתן לשמוע אותם?
אם זה משנה אני עם הRX6 ורסיבר 771 שח ימאהה. אך גם אני שוקל שדרוג בהגברה.....
כמו שנבו ציין קודם, יש את האפשרות של חברות הדיירקט.
מה שנורא מקשה לשמוע, מצד שני בניגוד לרמקולים קדמיים קשה לי לתאר איך מקשיבים לסאב...
בשביל זה אתם כאן
מה זה אז דינמי ומהיר? יש דוגמאות למשהו ספציפי?
תקציב נורמלי.. כלומר לא ברמת כניסה ולא הוולודין 15 שנבחן כאן לאחרונה.. משהו שיתאים מבחינת הרמה לשאר הסט..
מה שנורא מקשה לשמוע, מצד שני בניגוד לרמקולים קדמיים קשה לי לתאר איך מקשיבים לסאב...
בשביל זה אתם כאן
מה זה אז דינמי ומהיר? יש דוגמאות למשהו ספציפי?
תקציב נורמלי.. כלומר לא ברמת כניסה ולא הוולודין 15 שנבחן כאן לאחרונה.. משהו שיתאים מבחינת הרמה לשאר הסט..
MONITOR AUDIO SILVER RXW12 הוא הסאב שהותאם לסט של רמקולים שלך והייתי בודק אותו קודם בשביל לקבל אינדיקציה איך אמור להישמע סאב מתאים. אם אתה תלך על סאב אחר (חדש) אני מאמין שתוציא סכום דומה פחות או יותר על מנת שתוכל להיות באמת מרוצה. איך מקשבים לסאב? בודקים אותו עם מוזיקה לבד וביחד עם רמקולים (רצויי כמו שלך) ואחר כך בסרטים (תקח איתך כמה סרטים מומלצים), אם הוא לא נשמע בומי מדי ויודע לתת באס עדין ולהעיף אותך באוויר בסרטים מבלי שתרגיש שהוא קיים (משימה לא קלה עם רמקולים טובים) סימן שזה הסאב בשבילך.
במחיר רשמי של 7.5K זה נשמע ממש יקר.. עולה יותר מהקדמיים.. ותכלס כמעט כפול מאלו של החברות הישירות.
גם אם אשמע אותו בתור רפרנס והוא יהיה ממש טוב, אצטרך לקחת בסופו של דבר משהו אחר וחשוב מאוד שיהיה גם מעוצב/אותו פיניש כמו שאר הרמקולים...
יש רעיונות ספיציפיים? ואיפה אפשר לשמוע?
גם אם אשמע אותו בתור רפרנס והוא יהיה ממש טוב, אצטרך לקחת בסופו של דבר משהו אחר וחשוב מאוד שיהיה גם מעוצב/אותו פיניש כמו שאר הרמקולים...
יש רעיונות ספיציפיים? ואיפה אפשר לשמוע?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
הי שמוליק - אתה עם סט קומפלט של פולק אודיו אז למה לא לשדך לו גם סאב שלהם ?
תראה כאן את המומלץ על ידי פולק...
תראה כאן את המומלץ על ידי פולק...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
היי, הסתכלתי על הסאבים של פולק, רציתי לעשות הזמנה מארה"ב כי כלכלית זה יותר משתלם אבל נראה לי שהסאבים של פולק מארה"ב לא תומכים ה 220V ולא בא לי לקנות שנאי בשביל זה.avihuli כתב:הי שמוליק - אתה עם סט קומפלט של פולק אודיו אז למה לא לשדך לו גם סאב שלהם ?
תראה כאן את המומלץ על ידי פולק......
האם אני צודק?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
תלוי בדגם המדויק ומאיפה אתה מזמין. את הסאב שלי (פולק אודיו PSW110) הזמנתי מאמזון ואחרי מייל בירור קצר קיבלתי תשובה שהוא תומך 220. פשוט אחרי שאתה נעול על הדגם תבדוק מה ה- Item model number המדויק שלו ותשלח מייל לפולק עם השאלה.shmuela1 כתב:היי, הסתכלתי על הסאבים של פולק, רציתי לעשות הזמנה מארה"ב כי כלכלית זה יותר משתלם אבל נראה לי שהסאבים של פולק מארה"ב לא תומכים ה 220V ולא בא לי לקנות שנאי בשביל זה.avihuli כתב:הי שמוליק - אתה עם סט קומפלט של פולק אודיו אז למה לא לשדך לו גם סאב שלהם ?
תראה כאן את המומלץ על ידי פולק......
האם אני צודק?...