מבולבל - בוקסי או מכשיר תומך XBMC?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
eransp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אהלן,
אני די מבולבל מכל העסק של רכישת הסטרימר הנכון.
המערכת אצלי בבית:
טלוויזיה פיליפס 47" תומכת תלת מימד פאסיבי (Side By Side / Top On Bottom), סדרה 7606.
רסיבר אונקיו 309 ומערכת של 5 רמקולים (עדיין מחפש את הסאב האולטימטיבי, גם זה יבוא)
כל התוכן שלי - סרטים ומוזיקה, נמצא על HDD חיצוני 2.5 אינץ' בחיבור USB3.
חיבור רשת - יש לי חיבור "רשת על חשמל" כך שליד הטלוויזיה יש שקע תקשורת שמחובר קווית להוטבוקס. חיבור האינטרנט הוא 100 מגה כך שצפיה ישירה מסטרימר על גבי הטלוויזיה, אמורה להיות חלקה.

שמעתי הרבה על הבוקסי ונדלקתי על הרעיון, שהסטרימר יודע לעשות הרבה מעבר להזנת הסרטים מהמחשב שלי.
זה מגדיר מחדש את מה שאני מחפש בסטרימר:

- ממשק אינטואיטיבי וזריז שגם אשתי תוכל להפעיל בלי יותר מדי ידע טכני.
- אין לי בעיה להשקיע יום שלם בהתעסקות בהגדרות וקישורים והכנה לקראת עבודה, אבל אחרי שסיימתי להגדיר את כל מה שצריך - שידע לעבוד לבד.
- עדיף שהממשק ידע לתמוך גם בתצוגת 3D ב-SBS. אני רוצה לראות סרטי תלת-מימד בטלוויזיה (לפני שקופצים עלי, תקנו אותי אם אני טועה אבל לא צריך פרודיג'י, הסטרימר לא צריך לתמוך בפורמטים של תלת מימד כי מדובר בSBS, הטלוויזיה עושה את ההמרה ממקור שמשודר כתמונה דו-מימדית)
- גישה אינטואיטיבית לתכנים ברשת - סדרות, סרטים, הורדה אוטומאטית של כתוביות, מידע על הסרטים והמוזיקה שיש לי (תקצירים וכו'), הכל בלי שצריך להתעסק בהורדות של קבצים וחיפושים אינסופיים באינטרנט.
- תמיכה בפורמטים הקיימים כיום. לא קריטי לי תמיכה ב7.1 כך שפורמטים כמו DTS-HD Master Audio - זה בגדר nice to have אבל לא הכרחי.
- מינימום גימגומים במהלך ניגון קבצים כבדים. רוב סרטי ה-MKV שלי הם כאלו של 8-15 ג'יגה, אין לי סרטים של 50 ג'יגה, כך שהסטרימרים החדשים היום אמורים לעמוד במטלה למיטב הבנתי.
- עדיפות לתמיכה ב-USB3

לא ניסיתי עצמאית, אבל הבנתי שהבוקסי אמור לענות על כל הדרישות האלו. האם גם XBMC אמורה לתת מענה מלא?
התקנתי את XBMC על המחשב ואני לא רואה שיש שם גישה לתכנים מהאינטרנט, אולי צריך לשנות משהו בהגדרות? להוריד תוספים?...
אני מתלבט בין אקסטרימר אולטרא לבין הבוקסי. הורידו את המחיר של האולטרא כנראה בגלל שאולטרא 2 כבר בדרך לארץ.
על האקסטרימר אולטרא כתוב שהוא תומך בבוקסי. מה זה אומר? האם אני יכול להפעיל עליו את הממשק של בוקסי כאילו אני בעצם מפעיל בוקסי-בוקס? כי במצב כזה זה בעצם בוקסי בוקס קילר, כי האולטרא מתעלה עליו בחומרה בכל מדד עד כמה שהבנתי.

אם האולטרא יודע לעבוד כאילו הוא היה בוקסי בוקס מבחינת הממשק והאפשרויות שהוא מציג לי על הטלוויזיה - אין התלבטות, אני אקח את האולטרא. אם לא, אז מה אתם ממליצים?
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music

windshear
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

אינני חושב שהאולטרא יציג תכני 3D

eransp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אני מאווווד אשמח לתשובה :)
תודה!
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”