התחדשתי במסך UA46D6400 ! :)
אחרי שסגרתי אתמול על D6600 מתצוגה בא.ל.מ ושמתי מקדמה חזרתי היום לבטל את העסקה , האיש מכירות ממש לא אהב את זה ופשוט הוציא מהפה שלו "ביקשתי ממך שלא ת**** אותי מחר נכון??" הם דרשו 100 שקל על ביטול העסקה. לא הסכמתי לשלם ואני יצטרך לדבר ישירות עם חברת האשראי כדי שלא יאשרו את העסקה.
עד לפה שטויות...
היום הסתובבתי בין מלא חנויות ואין למצוא אצל אף אחד D6400. החנות האחרונה שהגעתי אליה היו לה 2 במלאי.
סגרתי איתו על 6000 שקל על הטלוויזיה עם 3 זוגות משקפיים דגם 3050 ואחריות מלאה סמליין.
רק רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא קונפיגורציה מומלצת למסך הזה ? (צבע , תאורה אחורית , ניגודיות וכו'...) ?
קיבלתי את הפאנל HQ כמו שרציתי ככה שאני ממש מרוצה.
עד לפה שטויות...
היום הסתובבתי בין מלא חנויות ואין למצוא אצל אף אחד D6400. החנות האחרונה שהגעתי אליה היו לה 2 במלאי.
סגרתי איתו על 6000 שקל על הטלוויזיה עם 3 זוגות משקפיים דגם 3050 ואחריות מלאה סמליין.
רק רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא קונפיגורציה מומלצת למסך הזה ? (צבע , תאורה אחורית , ניגודיות וכו'...) ?
קיבלתי את הפאנל HQ כמו שרציתי ככה שאני ממש מרוצה.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
ברגע שרכשת גם אם לא שילמת את הכל אז יש דמי ביטול ולא יעזור לך כלום.
בדיוק כפי שהחנות לא יכולה פתאום להחליט שזה נמוך מדי או שהמוכר רוצה אותה לעצמו ככה גם אתה חייב לכבד את ההסכם.
למה חשבת שהמוכר ביקש מקדמה? כדי שלא תברח לו. אם אתה לא בטוח אל תסגור את העסקה, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
בדיוק כפי שהחנות לא יכולה פתאום להחליט שזה נמוך מדי או שהמוכר רוצה אותה לעצמו ככה גם אתה חייב לכבד את ההסכם.
למה חשבת שהמוכר ביקש מקדמה? כדי שלא תברח לו. אם אתה לא בטוח אל תסגור את העסקה, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.