לפני חודשיים בערך החלטתי שאני רוצה לקנות טלוויזיה מכיוון שהייתי בדירה של אחי באנגליה ולו יש את הD5520 או משהו כזה וממש ממש התרשמתי ממנה, כשחזרתי לארץ רציתי גם אני לקנות טלויזיה LED מכיוון שנמאס לי מהפלזמה שיש לי וכל הסדרות והסרטים שאני רוצה לא מתקרבים לאיכות בטלויזיה הזאת.
לפני כחודש רכשתי את הD6400 בbest electric. שבועיים לאחר הקנייה המסך לא הגיע ובסוף ביטלתי, לאחר שדיברתי עם חבר שלי שמבין בכל עניין הקולנוע הביתי, הוא אמר לי שאני אחכה קצת שירדו מחירים ואקנה טלויזיה אולי יותר טובה מקסימום אקנה את הD6400 בפחות.
אני אציין שגם אחרי שניסתי לקנות את הD6400 רציתי לקנות את הD7000 בגלל שבא לי לתשומת לב שהD6XXX לא מציגה FULL 3D (עוד לא ראיתי את הD7000 עם 3D אבל בD6400 זה היה מדהים).
אני אסיים פה ואומר שאני כבר חודש בערך מחכה ואני כבר מתחיל להתעייף מלחכות, יש לי כמה סרטים שאני לא רואה מכיוון שהם סרטים שאני ממש רוצה לראות והם בFULL 1080 (שהטלויזיה שלי היא HD READY) וגם סרטי 3D שהורדתי ואני גם רוצה לראות. גם באקס בוקס אני לא נוגע (היה לי מסך LED BX2450 של סמסונג וראו בו פצצה ובטלויזיה של אחי ראו אפילו יותר טוב שהמסך 46 ושלי היה 25) אז זה עוד יותר עושה אותי חם על הטלוויזיה.
ההתלבטות שלי היא או לקנות את הD6400 עכשיו או לחכות שירדו המחירים ולקנות את הD7000 או אחד מהדגמים החדשים או לקנות את הD6400 במחיר נמוך יותר שזה פחות משמעותי בעיניי.
חייב עזרה בלהחליט למה אני לא הולך לשום מקום ואני קצת אבוד.
תודה!.