"קפיצות" בהזרמת תכני תלת מימד מהקסטרימר פרו, דרך הרסיבר, לטלוויזיה
שלום לכולם, שמח להיות חבר בקבוצה איכותית ומעניינת אחרי זמן רב של צפייה מהצד.
לאחרונה נכנסתי לתחום המערכות בידור הביתיות אחרי מעבר דירה.
ברשותי:
אקסטרימר פרו עם הארד דיסק פנימי של 2 טרה
מחובר בכבל HDMI סטנדרטי לרסיבר של פיוניר,
שמחובר בכבל HDMI 1.4 לטלוויזיית פיליפס 55" 7606.
הכל עובד מדהים, הבעיה שלי היא שברוב תכני התלת מימד שאני מסה להזרים מהסטרימר לטלוויזיה,
אני נתקל במעין "קפיצות" בסרט.
כדי לנסות להסביר יותר טוב - הסרט מתנגן, נעצר לחצי שנייה, ממשיך להתנגן, נעצר לחצי שנייה וכן הלאה.
הדבר קורה באופן שרירותי בחלק מהסרטים התלת מימדיים שברשותי.
אציין שכשאני מחבר USB נייד לרסיבר ישירות או לטלוויזיה הבעיה נפתרת, אך אז משום מה יש לי בעיות סאונד.
בקיצור - דרך הסטרימר - בעיות בתמונה
דרך הרסיבר - בעיות סאונד
דרך הטלוויזיה - חלק מהסרטים לא מצליחים להתנגן אפילו.
אשמח להצעות כיצד לפתור את הבעיה.
הפתרון האידיאלי בשבילי הוא כמובן להזרים את כל התוכן דרך ההארדיסק של הסטרימר, לרסיבר, ומשם לטלוויזיה.
בתכני דוד מימד אני לא נתקל בבעיה הזו, גם ברזולוציות 1080p.
אני חושד שהבעיה היא בכבל שבין הסטרימר לרסיבר.
האם עליי לשדרג אותו ל 1.4? (למרות שבדיקת ספציפיקציות הסטרימר מראות על יציאת 1.3).
אני לא יודע איזה כבל HDMI מחבר בין הסטרימר לרסיבר.
אנא עזרתכם!
תודה.
לאחרונה נכנסתי לתחום המערכות בידור הביתיות אחרי מעבר דירה.
ברשותי:
אקסטרימר פרו עם הארד דיסק פנימי של 2 טרה
מחובר בכבל HDMI סטנדרטי לרסיבר של פיוניר,
שמחובר בכבל HDMI 1.4 לטלוויזיית פיליפס 55" 7606.
הכל עובד מדהים, הבעיה שלי היא שברוב תכני התלת מימד שאני מסה להזרים מהסטרימר לטלוויזיה,
אני נתקל במעין "קפיצות" בסרט.
כדי לנסות להסביר יותר טוב - הסרט מתנגן, נעצר לחצי שנייה, ממשיך להתנגן, נעצר לחצי שנייה וכן הלאה.
הדבר קורה באופן שרירותי בחלק מהסרטים התלת מימדיים שברשותי.
אציין שכשאני מחבר USB נייד לרסיבר ישירות או לטלוויזיה הבעיה נפתרת, אך אז משום מה יש לי בעיות סאונד.
בקיצור - דרך הסטרימר - בעיות בתמונה
דרך הרסיבר - בעיות סאונד
דרך הטלוויזיה - חלק מהסרטים לא מצליחים להתנגן אפילו.
אשמח להצעות כיצד לפתור את הבעיה.
הפתרון האידיאלי בשבילי הוא כמובן להזרים את כל התוכן דרך ההארדיסק של הסטרימר, לרסיבר, ומשם לטלוויזיה.
בתכני דוד מימד אני לא נתקל בבעיה הזו, גם ברזולוציות 1080p.
אני חושד שהבעיה היא בכבל שבין הסטרימר לרסיבר.
האם עליי לשדרג אותו ל 1.4? (למרות שבדיקת ספציפיקציות הסטרימר מראות על יציאת 1.3).
אני לא יודע איזה כבל HDMI מחבר בין הסטרימר לרסיבר.
אנא עזרתכם!
תודה.
הטלוויזיה שברשותך אינה כוללת מפענח אודיו DTS, הנפוץ כל כך בסרטי HD.
לכן אם תחבר ל-USB של הטלוויזיה מקור "טיפש" כמו דיסק און קי או דיסק קשיח, ותנסה להריץ סרט שקידוד הסאונד שלו הוא ב-DTS, תקבל הודעה שלא ניתן למצוא או לקרוא את הקובץ.
כדי לנגן סרט עם סאונד ב-DTS על המסך, אתה צריך שהמקור ינגן בעצמו את הסרט (לא הנגן של הטלוויזיה) ושיתמוך בDTS.
מקווה שלא הטעיתי
לכן אם תחבר ל-USB של הטלוויזיה מקור "טיפש" כמו דיסק און קי או דיסק קשיח, ותנסה להריץ סרט שקידוד הסאונד שלו הוא ב-DTS, תקבל הודעה שלא ניתן למצוא או לקרוא את הקובץ.
כדי לנגן סרט עם סאונד ב-DTS על המסך, אתה צריך שהמקור ינגן בעצמו את הסרט (לא הנגן של הטלוויזיה) ושיתמוך בDTS.
מקווה שלא הטעיתי
Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music
אם כך חזרנו לפתרון המבוקש והוא הזרמת המדיה ישירות מהסטרימר -> רסיבר -> טלוויזיה.
אני מקווה שהבעיה היא אכן הכבל ושכבל 1.4 יפתור את הנושא.
בכל מקרה אדווח מחר אם הבעיה נפתרה לטובת אחרים שאולי ייתקלו בעתיד בבעיה דומה.
אם לא.. נחשוב חזק יותר
אני מקווה שהבעיה היא אכן הכבל ושכבל 1.4 יפתור את הנושא.
בכל מקרה אדווח מחר אם הבעיה נפתרה לטובת אחרים שאולי ייתקלו בעתיד בבעיה דומה.
אם לא.. נחשוב חזק יותר
רק תוודא שהכבל הוא HIGH SPEED זה חשוב לגבי כל גירסה, בעיקר שהתוכן הוא תלת מימד. וזאת נראה לי הבעיה אצלך ולא הכבל.
כי 1.3 ו 1.4 זה אותו דבר רק עם אטרנט עליו, הכבל תומך באותם תכנים, אז הדבר המשפיע זה הקיבולת וזה ה HIGHSPEED!! תודות לגאי
תזמין 1.4 HIGHSPEED באיביי זה 4-5 דולר.
http://www.ebay.com/itm/3-Ft-HDMI-Cable ... 1671wt_801
ועוד יש מצב בסוף שהקירטועים קורים בגלל מהירות ה HD באקסטרימר, תלוי במהירות הדיסק והממשק באקסטרימר (USB2-3 ,SATA1,2,3) יש מצב שהדיסק או החיבור הם החלקים הכי איטיים במערכת ולא מסוגלים להפעיל ביט רייט של יותר מ 30-70 בתלת מימד, יש מצב...
תנסה לנגן את אותם תכנים ממחשב עם דיסק SATA3 ולוח אם מתאים לאותה מערכת ותראה אם הוא מקרטע או לא.
כי 1.3 ו 1.4 זה אותו דבר רק עם אטרנט עליו, הכבל תומך באותם תכנים, אז הדבר המשפיע זה הקיבולת וזה ה HIGHSPEED!! תודות לגאי
תזמין 1.4 HIGHSPEED באיביי זה 4-5 דולר.
http://www.ebay.com/itm/3-Ft-HDMI-Cable ... 1671wt_801
ועוד יש מצב בסוף שהקירטועים קורים בגלל מהירות ה HD באקסטרימר, תלוי במהירות הדיסק והממשק באקסטרימר (USB2-3 ,SATA1,2,3) יש מצב שהדיסק או החיבור הם החלקים הכי איטיים במערכת ולא מסוגלים להפעיל ביט רייט של יותר מ 30-70 בתלת מימד, יש מצב...
תנסה לנגן את אותם תכנים ממחשב עם דיסק SATA3 ולוח אם מתאים לאותה מערכת ותראה אם הוא מקרטע או לא.
עדכון - לאחר שהחלפתי לכבל 1.4 היי-ספיד, אני עדיין נתקל באותה בעיה, באותם סרטים בעייתיים ממקודם.
מה שמשגע אותי, זה שדרך הרסיבר אין שום בעיה עם התמונה.
מה יכול להיות לא בסדר?
עדיף שהכונן יהיה 7200RPM?
סטרימר שתומך טוב יותר בתכני תלת מימד?..
אני כבר אובד עצות...
אנא עזרתכם!!
מה שמשגע אותי, זה שדרך הרסיבר אין שום בעיה עם התמונה.
מה יכול להיות לא בסדר?
עדיף שהכונן יהיה 7200RPM?
סטרימר שתומך טוב יותר בתכני תלת מימד?..
אני כבר אובד עצות...
אנא עזרתכם!!
כן הכונן שלי הוא 5400.
אבל אני לא בטוח שפה הבעיה, מכיוון שכשאני מנגן את אותו בסרט בדיוק גם מהארדיסק נייד דרך הכניסת USB3 של הסטרימר מופיעות הבעיות הללו.
ככה שהבעיה היא איפשהו בסטרימר, או בחיבור שלו לרסיבר.
את החיבור פתרתי עם הכבל החדש, מה שמחזיר אותי לסטרימר.
האם הבעיה באמת בהארד-דיסק, שהוא 5400RPM?
אבל אני לא בטוח שפה הבעיה, מכיוון שכשאני מנגן את אותו בסרט בדיוק גם מהארדיסק נייד דרך הכניסת USB3 של הסטרימר מופיעות הבעיות הללו.
ככה שהבעיה היא איפשהו בסטרימר, או בחיבור שלו לרסיבר.
את החיבור פתרתי עם הכבל החדש, מה שמחזיר אותי לסטרימר.
האם הבעיה באמת בהארד-דיסק, שהוא 5400RPM?
לצערי - לא.
בגלל זה אני חושב שהבעיה היא בחומרה או בפריפריאלס.
מה שמכוון אותי לכיוון הסטרימר הוא שכשאני מנגן את הקבצים הללו דרך USB מהרסיבר,
הם מתנגנים ללא קפיצות, אבל זה לא פתרון מספק בשבילי מכיוון שאני לא מעוניין כל הזמן לעבור מהתקן להתקן.
מעדיף לנגן את כל הקבצים מהסטרימר.
ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של הסטרימר, אבל גם זה לא צלח.
סרטים מסויימים פשוט קופצים, ומדובר רק בתכני תלת מימד משום מה.
(כאשר כל המכשירים / כבלים תומכים בתוכן שכזה).

בגלל זה אני חושב שהבעיה היא בחומרה או בפריפריאלס.
מה שמכוון אותי לכיוון הסטרימר הוא שכשאני מנגן את הקבצים הללו דרך USB מהרסיבר,
הם מתנגנים ללא קפיצות, אבל זה לא פתרון מספק בשבילי מכיוון שאני לא מעוניין כל הזמן לעבור מהתקן להתקן.
מעדיף לנגן את כל הקבצים מהסטרימר.
ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של הסטרימר, אבל גם זה לא צלח.
סרטים מסויימים פשוט קופצים, ומדובר רק בתכני תלת מימד משום מה.
(כאשר כל המכשירים / כבלים תומכים בתוכן שכזה).
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אני לא מבין.. ההרד דיסק הוא מסוג 2.5" נייד במהירות 5400RPM המחובר דרך כניסת ה-USB בסטרימר?? אתה מחבר לכניסה הקדמית או האחורית? חבר לאחורית ולא לקדמית ונסה בשנית, לא עוזר? חבר כונן פנימי של מחשב במידה ויש ברשותך שהוא 7200RPM בחיבור SATA ותראה מה קורה עם אותו הקובץ. לאקסטרימר שלך אין אגב USB3 אלא חיבורי USB2 ואם הכונן USB3 אז הסטרימר ינחית את המהירות ל-USB2.
מקווה שהבנת... אגב תם להתעניינות על איזה סדר גודל של קובץ מדובר?
מקווה שהבנת... אגב תם להתעניינות על איזה סדר גודל של קובץ מדובר?
קצת סדר..
בתוך הסטרימר יש הארד-דיסק פנימי 3.5" שני טרה.
ממנו אני מנסה להזרים את הסרטים.
בנוסף, יש ברשותי USB3 WD 2.5" 750GB חיצוני אשר לאחר שנתקלתי בבעיית הקפיצות ניסיתי לחבר לסטרימר גם מלפנים, וגם מאחור, ולנגן ממנו את הקבצים.
נתקלתי באותה בעיה.
כיוון נוסף - ניסיתי לחבר את הסטרימר בתור התקן USB לכניסת ה USB של הרסיבר, אך נתקלתי באותה בעיה (קרי - הסרט מתנגן מההארדיסק של הסטרימר, ומועבר דרך כבל SATA-USB לכניסת הUSB ברסיבר).
כאמור, גם לא צלח.
הפתרון היחידי כן הצליח הוא לא לערב בכלל את הסטרימר בשרשרת הזו, ולחבר את ה 2.5" ישירות לכניסת USB של הרסיבר, ואז הקבצים מתנגנים כראוי, אך כאמור זה לא פתרון אידיאלי בשבילי כי אז אני מאבד את הפונקציונליות של הסטרימר.
זו הסיבה שאני מצמצם את הבעיה לסטרימר, מכיוון שהתקלה קורית גם כשאני מנגן מהכונן הקשיח שלו, וגם כשאני מנגן דרך כניסות ה USB שלו.
אני מקווה שזה מבהיר את הדברים, ניסיתי את כל האפשרויות הקיימות.
מה שנותר לי לנסות (להבנתי) - כונן 7200RPM, או סטרימר אחר.
אשמח לכיוונים נוספים.
גודל הקבצים ~8-10GB, פורמט MKV, שכאמור מתנגן פיקס לא מהסטרימר.
מצטער אם זה חופר, אני מנסה לפרט כמה שיותר כדי לעזור לכם שמבינים יותר לזהות את הבעיה.
בתוך הסטרימר יש הארד-דיסק פנימי 3.5" שני טרה.
ממנו אני מנסה להזרים את הסרטים.
בנוסף, יש ברשותי USB3 WD 2.5" 750GB חיצוני אשר לאחר שנתקלתי בבעיית הקפיצות ניסיתי לחבר לסטרימר גם מלפנים, וגם מאחור, ולנגן ממנו את הקבצים.
נתקלתי באותה בעיה.
כיוון נוסף - ניסיתי לחבר את הסטרימר בתור התקן USB לכניסת ה USB של הרסיבר, אך נתקלתי באותה בעיה (קרי - הסרט מתנגן מההארדיסק של הסטרימר, ומועבר דרך כבל SATA-USB לכניסת הUSB ברסיבר).
כאמור, גם לא צלח.
הפתרון היחידי כן הצליח הוא לא לערב בכלל את הסטרימר בשרשרת הזו, ולחבר את ה 2.5" ישירות לכניסת USB של הרסיבר, ואז הקבצים מתנגנים כראוי, אך כאמור זה לא פתרון אידיאלי בשבילי כי אז אני מאבד את הפונקציונליות של הסטרימר.
זו הסיבה שאני מצמצם את הבעיה לסטרימר, מכיוון שהתקלה קורית גם כשאני מנגן מהכונן הקשיח שלו, וגם כשאני מנגן דרך כניסות ה USB שלו.
אני מקווה שזה מבהיר את הדברים, ניסיתי את כל האפשרויות הקיימות.
מה שנותר לי לנסות (להבנתי) - כונן 7200RPM, או סטרימר אחר.
אשמח לכיוונים נוספים.
גודל הקבצים ~8-10GB, פורמט MKV, שכאמור מתנגן פיקס לא מהסטרימר.
מצטער אם זה חופר, אני מנסה לפרט כמה שיותר כדי לעזור לכם שמבינים יותר לזהות את הבעיה.
אוקיי, ניסיתי כמה דברים - אף אחד לא הצליח.
עדכון קושחה ל- 2.7.1. לא פתר.
חיבור הסטרימר בכבל ישירות למודם והזרמה דרך המחשב - בעייה במציאת התיקיות המשותפות.
חקירת קבצי הMKV ה"תקולים" לעומת ה"מוצלחים" - חלק DTS, חלק AC3, חלק FULLHD3D, חלק H-SBS3D, לא מצאתי מכנה משותף שיכול להצביע על קושי כלשהו עם פורמט מסויים.
דווקא קבצי X264 מצליחים להתנגן כמו שצריך.
קראתי בסקירות על הסטרימרים היום שה- Xtreamer Pro נחשב לדור מיושן.
אם הגענו למצב שבו יש צורך לחשוב על סטרימר חדש, פשוט ובעל ממשק אלגנטי
(אני מאוד אוהב את מה שראיתי כאן - http://www.xtreamer.net/ver3.5/which.model.html
ועושה רושם לפי הסקירות שהפרודיג'י ייעשה את העבודה)
על מה הייתם ממליצים?
העדפה לממשק נוח, מציאת כתוביות אוטומטית, תצוגת תקציר ותמונה עבור כל סרט -
והכי חשוב - תמיכה מלאה בתלת מימד.
תודה לכולם על העזרה, אשמח לשמוע הצעה לסטרימר שכזה, ואם כבר, מה ההבדלים בין הBLACK וה-SILVER
והאם בכלל יש צורך בהם או שניתן להסתפק בפרודיג'י הסטנדרטי.
המון תודה!
עדכון קושחה ל- 2.7.1. לא פתר.
חיבור הסטרימר בכבל ישירות למודם והזרמה דרך המחשב - בעייה במציאת התיקיות המשותפות.
חקירת קבצי הMKV ה"תקולים" לעומת ה"מוצלחים" - חלק DTS, חלק AC3, חלק FULLHD3D, חלק H-SBS3D, לא מצאתי מכנה משותף שיכול להצביע על קושי כלשהו עם פורמט מסויים.
דווקא קבצי X264 מצליחים להתנגן כמו שצריך.
קראתי בסקירות על הסטרימרים היום שה- Xtreamer Pro נחשב לדור מיושן.
אם הגענו למצב שבו יש צורך לחשוב על סטרימר חדש, פשוט ובעל ממשק אלגנטי
(אני מאוד אוהב את מה שראיתי כאן - http://www.xtreamer.net/ver3.5/which.model.html
ועושה רושם לפי הסקירות שהפרודיג'י ייעשה את העבודה)
על מה הייתם ממליצים?
העדפה לממשק נוח, מציאת כתוביות אוטומטית, תצוגת תקציר ותמונה עבור כל סרט -
והכי חשוב - תמיכה מלאה בתלת מימד.
תודה לכולם על העזרה, אשמח לשמוע הצעה לסטרימר שכזה, ואם כבר, מה ההבדלים בין הBLACK וה-SILVER
והאם בכלל יש צורך בהם או שניתן להסתפק בפרודיג'י הסטנדרטי.
המון תודה!