תודה על הסיקור
היתי אתמול ביס פלאנט, במילה אחת "AWESOME".
קודם כל חשוב לציין שכדי למצות את מלוא ההנאה מהסרט צריך להכיר את המקורות. אני מתכוון לסרטי הגיבורים שמהם הורכב הפרוייקט הזה.
THOR,THE HULK,THE IRON MEN,CAPTAIN AMERICA
אישית מהסרטים הקודמים לא אהבתי שום סרט מלבד THE HULK עם נורטון , גם את הקומיקסים לא ראיתי (לא ממש עניין אותי כי לא גדלתי עליהם)
מי שמצפה פה לעלילה שיחפש במקום אחר, לסרט הזה יש ייחודיות במינה ביחס לסרטי גיבורים בסגנון (באטמן יוצא מהכלל)
מה שמיוחד בסרט ומרים אותו מספר שלבים ביחס לסרטי גיבורים אחרים, זה ההומור השנון שמלווה אותנו לאורך כל הסרט, נותן לנו לנוח בין קטע האקשן ומוסיף הרבה להנאה.
הליהוק והכימיה בין השחקנים עובדת מעבר למצופה, כל שחקן מקבל את הבמה שלו במינון הנכון, מבלי שזה יהיו מוגזם יתר על המידה(AKA שיה לבוף מהרובוטריקים).
סרט שיושבים בו שעתיים וחצי וגם כשמגיעים קטעים שהם קצת קיטש או דברים מעוסים אחרים , הבמאי תמיד יודע לעלות את הרמה עם סצנה שמרימה אותך באוויר מהתלהבות.
סאונד 9/10
3D - 7/10 (מתי כבר יגיע היום הזה שבו ה3D לא יהיה חשוך כמו בבית קברות לאורך כל הסרט

ה3D יחסית מיותר לדעתי , למרות כמה קטעים שמכניסים אותך לאווירה. AVATAR עדיין מס 1 BY FAR)
עדיין סרט ששווה לראות בקולנוע, הגודל והעוצמה זה משהו ששום מקרן ביתי לא יכול להתחרות בו. (השאגה של THE HULK מרסק כל מה שעומד בדרכו..)
ציון כללי של :8.8 בIMDB נראה לי קצת גבוה מדי (8 היה יותר משקף), אבל 140 אלף מצביעים עד כה זה פקטור שאי אפשר להתעלם ממנו, השקיעו לא מעט בסרט הזה והציון עד כה תואם את הציפיות.
חסרונות- אולי הסיפור היה קיטשי מדיי, אולי היה מקום להרחיב קצת את תחום הפעילות של הרעים ולהקשות קצת יותר על הAVENGERS עם עוד כמה נבלים מלבד "לוקי". לדעתי היה מקום להכניס עוד כמה גיבורים, הבנתי שרצו שזה יהיה מבוסס על הדמויות של MARVEL , אז גם ההיצע יחסית מוגבל.
נקווה שבסרט ההמשך נקבל את כל החבילה