היי כולם,
בימים אלו רכשתי מחשב לסלון עם יציאת אם מובנית בלוח האם (Gigabyte GA-H61M-D2H)
לאחר הקנייה ונסיונות חיבור שונים וארוכים התברר לי(לאחר דיון במייל עם התמיכה של gigbyte) שיציאת ה HDMI אינה מוציאה אודיו היקפי אלא רק 2.1(מוזר).
אגב, זה לחלוטין סותר את מה שרשום במדריך למשתמש שעיינתי בו לפני הקנייה, אך זה לא מה שרציתי לשאול.
אני רוצה לקנות כעת כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיתמוך לי בכל פורמטי ה AUDIO החדשים כמו DTS HD.
איך אני יכול לבדוק שיציאת ה HDMI כוללת גם את האפשרות הזו?
הייתי בטוח שבכל יציאת HDMI יש את זה והתבדתי.
במפרטי יצרן של הכרטיסים שהתעניינתי בהם(לדוגמא בדגם GV-N520D3-1GI) לא מצויין פירוט של audio
משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך שתומך?
התקציב הוא 180-300 ש"ח.
בתודה.
איך יודעים אם כרסיס מסך עם HDMI יוציא Audio HD
-
moshepartush
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אין מצב. Core i3/i5 עם צ'יפסט H61 מוציא את כל הפורמטים האפשריים.
נסה להתקין ולהגדיר את הנגן המצויין MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים אשר בראש פורום HTPC), כולל נספחים 1 ו-2 - קרא היטב כל סעיף במדריך והתקדם צעד אחר צעד.
בהצלחה!
נסה להתקין ולהגדיר את הנגן המצויין MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD" (לינק בשרשור המדריכים אשר בראש פורום HTPC), כולל נספחים 1 ו-2 - קרא היטב כל סעיף במדריך והתקדם צעד אחר צעד.
בהצלחה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מוזר שזה מה שGigabyte אמרו לך, בעיקרון התמיכה אמורה להיות מצד הליבה הגראפית במעבד ,והליבות הגראפיות במעבדי הSandy Bridge בהחלט תומכות בפורמטי האודיו המתקדמים.
יכול להיות שיש לך בעיה מסויימת בהגדרות , תנסה אולי לעבור פה על המדריך ולשנות את ההגדרות (יש שם בסוף העמוד חלק שנקרא נספח שניים ואני משער שזה מה שאתה צריך כדי שזה יעובד לך )
אגב ,במדריך כתוב שפורמטי האודיו החדשים עובדים רק בW7 ככה שכדאי שתשים לב לזה.
http://www.hometheater.co.il/article01838
לא יודע לגבי התמיכה בכרטיסי המסך של nVidia כי העניין אצלם לא כל כך אחיד ,יש כרטיסים שכן תומכים ויש כאלו שלא (באותה הסדרה) .. לעומת זאת בAMD המצב הרבה יותר פשוט שכן כל סדרה HD5XXX וHD6XXX תומכות בפורמטי האודיו המתקדמים .
דבר נוסף הוא שהנושא קשור לפורום HTPC ולא לפורום הזה ,ככה שתבקש מאחד המנהלים להעביר את השרשור .
יכול להיות שיש לך בעיה מסויימת בהגדרות , תנסה אולי לעבור פה על המדריך ולשנות את ההגדרות (יש שם בסוף העמוד חלק שנקרא נספח שניים ואני משער שזה מה שאתה צריך כדי שזה יעובד לך )
אגב ,במדריך כתוב שפורמטי האודיו החדשים עובדים רק בW7 ככה שכדאי שתשים לב לזה.
http://www.hometheater.co.il/article01838
לא יודע לגבי התמיכה בכרטיסי המסך של nVidia כי העניין אצלם לא כל כך אחיד ,יש כרטיסים שכן תומכים ויש כאלו שלא (באותה הסדרה) .. לעומת זאת בAMD המצב הרבה יותר פשוט שכן כל סדרה HD5XXX וHD6XXX תומכות בפורמטי האודיו המתקדמים .
דבר נוסף הוא שהנושא קשור לפורום HTPC ולא לפורום הזה ,ככה שתבקש מאחד המנהלים להעביר את השרשור .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |