רכשתי UA46D6600 מתצוגה , אפשר להיות בראש שקט?
עכשיו הייתי ברשת א.ל.מ ושמתי מקדמה בסך 1000 ש"ח.
הטלוויזיה נמצאת הכי גבוה ורחוק מיד אדם.
נמצאת 3 חודשים בתצוגה.
אחריות מלאה ע"י סמליין VIP ל3 שנים.
עלתה לי 5990 כולל זוג משקפיים אחד דגם 3050 .
הכי זול בזאפ נכון לעכשיו יחד עם אחריות ל3 שנים זה 7140 ש"ח - הפרש של 1150 ש"ח! בשבילי זה משמעותי מאוד שכן תיכננתי לא להוציא יותר מ5700.
אני מרגיש שקיבלתי מחיר טוב עבור טלוויזיה מעולה אבל התצוגה קצת מטריד אותי.
סיכמתי איתו שמחר אחרי שמורידים אותה אני בודק אותה שאין שריטות ורק אם הכל מושלם אני יקח אותה.
מה אתם אומרים ? עסקה טובה ?
הטלוויזיה נמצאת הכי גבוה ורחוק מיד אדם.
נמצאת 3 חודשים בתצוגה.
אחריות מלאה ע"י סמליין VIP ל3 שנים.
עלתה לי 5990 כולל זוג משקפיים אחד דגם 3050 .
הכי זול בזאפ נכון לעכשיו יחד עם אחריות ל3 שנים זה 7140 ש"ח - הפרש של 1150 ש"ח! בשבילי זה משמעותי מאוד שכן תיכננתי לא להוציא יותר מ5700.
אני מרגיש שקיבלתי מחיר טוב עבור טלוויזיה מעולה אבל התצוגה קצת מטריד אותי.
סיכמתי איתו שמחר אחרי שמורידים אותה אני בודק אותה שאין שריטות ורק אם הכל מושלם אני יקח אותה.
מה אתם אומרים ? עסקה טובה ?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ואתה מאמין להם שהיא נמצאת רק 3 חודשים בתצוגה?...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה לא נורא פשוט בנוף הישראלי המצוי לא הייתי סומך על מוכר בחנות שיגיד לך כל מה שתרצה לשמוע כדי שיוכל למכור.
אין בעיה לקנות דברים מתצוגה אבל עם טלויזיות זה כמעט כמו חתול בשק
אין בעיה לקנות דברים מתצוגה אבל עם טלויזיות זה כמעט כמו חתול בשק
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לדעתי אין שום מניעה בלקנות טלויזיות מתצוגה, זאת הזדמנות טובה לרכוש דגם מוצלח ויקר במחיר מציאה.
ההפרש במחיר יכול להגיע גם ל30%, זה אולי נשמע מעט אבל בהתחשב בכך שמדובר סה"כ בטלויזיה שתלויה על הקיר ושאתה מקבל עליה אחריות מלאה כמו על מוצר חדש וזה לא משהו ששיחקו איתו אז זה לא רע בכלל.
ההפרש במחיר יכול להגיע גם ל30%, זה אולי נשמע מעט אבל בהתחשב בכך שמדובר סה"כ בטלויזיה שתלויה על הקיר ושאתה מקבל עליה אחריות מלאה כמו על מוצר חדש וזה לא משהו ששיחקו איתו אז זה לא רע בכלל.
לפני חודש רכשתי D6600 46 חדשה עם אחריות מקורית של סמליין ממחסני חשמל ב6500.
בלי טובות ובלי להמר על אמינות הסיפורים על שעות העבודה שלה וכמובן אין כמו להוציא את המכשיר בעצמך מהניילונים!
תבטל את העסקה ותקנה חדשה - אל תתעסק עם מסכים מתצוגה - אין לדעת באמת מה עבר עליהם
בלי טובות ובלי להמר על אמינות הסיפורים על שעות העבודה שלה וכמובן אין כמו להוציא את המכשיר בעצמך מהניילונים!
תבטל את העסקה ותקנה חדשה - אל תתעסק עם מסכים מתצוגה - אין לדעת באמת מה עבר עליהם