הרצת רמקולים עם רסיבר
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
הי חברים, רציתי לדעת אם זאת תופעה ידועה.
לאחרונה קיבלתי סט רמקולים מדפיים חדשים (לא נצילים במיוחד) של ויינה אקוסטיקס. הם חוברו לרסיבר דנון 3806 וממש לא נשמעו כמו הרמקולים של ההדגמה (אצלי בבית מחוברים לאותו מגבר), הסקתי שזה בגלל שהם עוד לא "פתוחים" ונתתי להם לעבוד הרבה.
אחרי כ- 200 שעות (לדעתי) התוצאה עדיין לא היתה שונה מי יודע מה מההתחלה.
שלשום חיברתי אותם למגבר סטריאו שמעתי כמה שעות (הבדל עצום מהרסיבר) וכשיצאתי מהבית נתתי להם לרוץ כמה שעות בלופ.
כשחזרתי התוצאה היתה מדהימה יחסית לנקודת ההתחלה! עדיין לא כמו רמקולי ההדגמה אבל אני ממש מרגיש שהם מתקדמים מיום ליום.
השאלה: אם הייתי נשאר עם הרסיבר, כמה זמן לעזאזל היה לוקח להם?
לאחרונה קיבלתי סט רמקולים מדפיים חדשים (לא נצילים במיוחד) של ויינה אקוסטיקס. הם חוברו לרסיבר דנון 3806 וממש לא נשמעו כמו הרמקולים של ההדגמה (אצלי בבית מחוברים לאותו מגבר), הסקתי שזה בגלל שהם עוד לא "פתוחים" ונתתי להם לעבוד הרבה.
אחרי כ- 200 שעות (לדעתי) התוצאה עדיין לא היתה שונה מי יודע מה מההתחלה.
שלשום חיברתי אותם למגבר סטריאו שמעתי כמה שעות (הבדל עצום מהרסיבר) וכשיצאתי מהבית נתתי להם לרוץ כמה שעות בלופ.
כשחזרתי התוצאה היתה מדהימה יחסית לנקודת ההתחלה! עדיין לא כמו רמקולי ההדגמה אבל אני ממש מרגיש שהם מתקדמים מיום ליום.
השאלה: אם הייתי נשאר עם הרסיבר, כמה זמן לעזאזל היה לוקח להם?
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
סביר להניח שאותו הדבר
...
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- קיבל תודות: 11 פעמים
Re: סביר להניח שאותו הדבר
אבל זה קצת תמוה, במשך כ 200 שעות זה לא קרה עם הרסיבר (ואגב גם אותו השארתי לנגן כשאני יוצא לפעמים) ואחרי 3-4 שעות עם הסטריאו זה השתפר פלאים...audiofreak כתב:......
אלוני
כמו שכתבתי לך יש סטים מיוחדים של רמקולים המיועדים להדגמה בלבד ויש בהם רכיבים מיוחדים ומשופרים
תשאל את ערן
audiofreak
צחקתי כמובן....
זה שאתה שם מוזיקה לא אומר שהרמקול יפתח ..אתה חייב להריץ אותו בווליום סביר שיניע את הממברנות ...ובסוגי מוזיקה שונים...
וכן הרסיבר שלך נותן למעלה מ200 מוואט RMS בסטריאו ב4 אוהם
ולכן הרמקול שלך יפתח על ידו לא פחות טוב מכל אינטגרייטד יעודי,בתנאים המתאימים
כמו שכתבתי לך יש סטים מיוחדים של רמקולים המיועדים להדגמה בלבד ויש בהם רכיבים מיוחדים ומשופרים
צחקתי כמובן....
זה שאתה שם מוזיקה לא אומר שהרמקול יפתח ..אתה חייב להריץ אותו בווליום סביר שיניע את הממברנות ...ובסוגי מוזיקה שונים...
וכן הרסיבר שלך נותן למעלה מ200 מוואט RMS בסטריאו ב4 אוהם
ולכן הרמקול שלך יפתח על ידו לא פחות טוב מכל אינטגרייטד יעודי,בתנאים המתאימים
052-4200610
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
<הודעה מבעל אינטרס - מרטין>
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il