הסרט Thrive - עלול לשנות לכם את החיים
-
Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בגדול רשמתי שמדובר בסרט המדבר על "קונספירציות"Elad8 כתב:תן תקציר...
הסרט מחפש להעניק מידע שממשלות ותאגידים עושים הכל כדי להסתיר במשך דורות
בסופו של דבר אם השעתיים האלו יהיו בזבוז או לא זה עניין סובייקטיבילפני שאנשים מבזבזים שעתיים מהחיים....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בדרך כלל המלצות כאלה מסתיימות בשעתיים מבוזבזות מהחיים.
אי שם נמצא מישהו שגרם לאישתי להכריח אותי לשבת איתה ולראות את The Secret. הוא חייב לי הרבה יותר משתיים, כי אני כל סבלתי מהדרעק הזה שכל שניה הרגישה לי כמו שעה.
אי שם נמצא מישהו שגרם לאישתי להכריח אותי לשבת איתה ולראות את The Secret. הוא חייב לי הרבה יותר משתיים, כי אני כל סבלתי מהדרעק הזה שכל שניה הרגישה לי כמו שעה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
Frosti7,
צפית בסרט? התייאשתי אחרי 5 דקות, זה נראה כמו סרט שיווקי עם יותר מידי "רוחניות" מסוג BS. הכוכבים גמרו אותי (מי שיראה, יבין).
צפית בסרט? התייאשתי אחרי 5 דקות, זה נראה כמו סרט שיווקי עם יותר מידי "רוחניות" מסוג BS. הכוכבים גמרו אותי (מי שיראה, יבין).
-
Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

5 דקות?ziv_r כתב:Frosti7,
צפית בסרט? התייאשתי אחרי 5 דקות, זה נראה כמו סרט שיווקי עם יותר מידי "רוחניות" מסוג BS. הכוכבים גמרו אותי (מי שיראה, יבין)....
לקח לי שעתיים לראות את הסרט - וחודש אחרי אני עדיין חוקר אותו, בודק עובדות, ומגלה מציאות חדשה מדי יום, מציאות אשר לא כתובה בעיתונים ולא משודרת בטלוויזיה,
מסכים איתך שהסרט עשוי בצורה קיצ`ית, אך הוא רחוק מלהיות BS, למעשה הם הקפידו מאוד לדבר ולהראות עובדות אשר כל אחד עם גישה לאינטרנט יוכל לבדוק ולהיווכח בעצמו.
אם ההתחלה משעממת (והיא משעממת) תתחיל מדקה 33, (אח"כ כבר תרצה לבד לראות מההתחלה)
אני בטוח, שרק אחד משני האופציות הבאות יקרה:
1.או תבזבז כחצי שעה מהחיים
2.או מבטך על המציאות ישתנה לעד*
(מודע לדרמטיות, זאת דעתי בכל זאת)
-
Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

אני מבין שזה לא מעניין אותך, אין לי דבר אחד נגד, זאת זכותך.Elad8 כתב:בדיוק בגלל המונולוג הזה אני לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי....
אבל אם בן אדם אחד מתוך 1000 יראה את הסרט למשך של 8 דקות החל מדקה 34, אז את שלי עשיתי...
שלום, שמי הוא פוסטר גאמבל ואני ההוגה של הרעיונות המופיעים בסרט הנ"ל.
לאחר שנים של מחשבה על: איך אני יכול לעשות מלא כסף מתמימותם של אנשים,
הגיתי את הרעיון שהצורה של הגוף המרחבי "טורוס", המוכר יותר כצורתו של דונאט,
יכולה להכיל בתוכה כמות אדירה של אנרגיה נקייה שנובעת מהמרחב עצמו (או משהו בסגנון, אני לא זוכר בדיוק.
אתם תצטרכו לסלוח לי, הייתי על סמי הזיה די חזקים אז...)
עכשיו נפתחו בפני שתי אופציות:
מצד אחד, אני יכול לכתוב ספרים רבים על הנושא (כי ספר אחד, עבה ככל שיהיה לא יוכל להכיל את כל כמות ה-BS שאני
רוצה להעביר), להפיץ אותם לכל חנויות הספרים וכמובן גם לאמזון ולאייבוקס, לפתוח מספר אתרים שעוסקים בנושא
(ולעשות כסף טוב ממפרסמים בגלל הטראפיק הגבוה), ליצור סרט שיופץ לסינמטקים ולפסטיבלי סרטים
(וכמובן למכור את גרסת הDVD והבלוריי שלו אונליין) ולערוך כינוסים רבים בנושא, בתשלום כמובן.
מצד שני, בתור יורש לאימפריית "פרוקטר וגאמבל" אני יכול לקחת חלק קטן מהוני האדיר ולממן מחקר מדעי
באחת מהמעבדות לפיזיקה מתקדמת ב-אמ.איי.טי, קאל-טק, מכון מקס פלנק, מכון ויצמן או הטכניון (או בכולם גם יחד)
שיבדוק את הרעיון שהעליתי. כי הרי מדובר פה באנרגיה נקייה לחלוטין וזמינה לכל שתפתור את משבר האנרגיה
העולמי ותעצור את בעיית הזיהום ואת ההתחממות הגלובלית.
נראה לכם?! הם עוד עלולים לגלות שכל מה שאני טוען זה קשקוש מקושקש...
נראה לי שאשאר עם האופציה הראשונה
לאחר שנים של מחשבה על: איך אני יכול לעשות מלא כסף מתמימותם של אנשים,
הגיתי את הרעיון שהצורה של הגוף המרחבי "טורוס", המוכר יותר כצורתו של דונאט,
יכולה להכיל בתוכה כמות אדירה של אנרגיה נקייה שנובעת מהמרחב עצמו (או משהו בסגנון, אני לא זוכר בדיוק.
אתם תצטרכו לסלוח לי, הייתי על סמי הזיה די חזקים אז...)
עכשיו נפתחו בפני שתי אופציות:
מצד אחד, אני יכול לכתוב ספרים רבים על הנושא (כי ספר אחד, עבה ככל שיהיה לא יוכל להכיל את כל כמות ה-BS שאני
רוצה להעביר), להפיץ אותם לכל חנויות הספרים וכמובן גם לאמזון ולאייבוקס, לפתוח מספר אתרים שעוסקים בנושא
(ולעשות כסף טוב ממפרסמים בגלל הטראפיק הגבוה), ליצור סרט שיופץ לסינמטקים ולפסטיבלי סרטים
(וכמובן למכור את גרסת הDVD והבלוריי שלו אונליין) ולערוך כינוסים רבים בנושא, בתשלום כמובן.
מצד שני, בתור יורש לאימפריית "פרוקטר וגאמבל" אני יכול לקחת חלק קטן מהוני האדיר ולממן מחקר מדעי
באחת מהמעבדות לפיזיקה מתקדמת ב-אמ.איי.טי, קאל-טק, מכון מקס פלנק, מכון ויצמן או הטכניון (או בכולם גם יחד)
שיבדוק את הרעיון שהעליתי. כי הרי מדובר פה באנרגיה נקייה לחלוטין וזמינה לכל שתפתור את משבר האנרגיה
העולמי ותעצור את בעיית הזיהום ואת ההתחממות הגלובלית.
נראה לכם?! הם עוד עלולים לגלות שכל מה שאני טוען זה קשקוש מקושקש...
נראה לי שאשאר עם האופציה הראשונה
נערך לאחרונה על ידי manola ב 10/05/2012 12:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
הקשבתי, ברקע, לקשקשת שלו בזמן שאני מתגלץ פה. הפסקתי אחרי כמה דקות.
אם אני מנסה למקם את האיש הזה על איזשהיא סקאלה, היא נראית בערך כך (עם עוד כמה נקודות ציון, לצורך ייחוס:
שפוי ......................................................שרי אריסון.... האיש הזה.............גומה אגיאר..טרלללה על כל הראש
(טכנית, טרלללה על כל הראש זה לא מונח מתחום בריאות הנפש וחבל שכך)
אם אני מנסה למקם את האיש הזה על איזשהיא סקאלה, היא נראית בערך כך (עם עוד כמה נקודות ציון, לצורך ייחוס:
שפוי ......................................................שרי אריסון.... האיש הזה.............גומה אגיאר..טרלללה על כל הראש
(טכנית, טרלללה על כל הראש זה לא מונח מתחום בריאות הנפש וחבל שכך)
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אם למישהו יש שעה לבזבז, עדיף להשקיע אותה בהאזנה לפרק של הפודקאסט "ספק סביר" שבו הם קרעו לגזרים את הסרט הנ"ל. http://www.safeksavir.co.il/shows/show-87/
-
Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

הקשבתי לפודקאסט,יוני_א כתב:אם למישהו יש שעה לבזבז, עדיף להשקיע אותה בהאזנה לפרק של הפודקאסט "ספק סביר" שבו הם קרעו לגזרים את הסרט הנ"ל. http://www.safeksavir.co.il/shows/show-87/...
בגדול הם צוחקים על הסרט בגלל שלדעתם זה בלתי אפשרי, הם מנסים להפריך עובדות ע"י תירוצים עלובים ופתטיים,
ברשת קיימות ביקורות הרבה יותר נוקבות מערמת השטויות שבPODCAST הזה.
בכל אופן אם נשים את הסרט בצד ונעבור לנושא הראשי, אנרגיה חופשית, אני מציע שתעשו "מחקרון" קטן בנושא:
תקראו על הפטנט של ניקולה טסלה על אנרגיה חופשית אשר נרשם כפטנט בשנת 1901,
לקרוא על Adam Trombly - פיתח דינמו אנרגיה חופשית והוזמן להדגימו להאו"ם, אבל בסופו של דבר הם סירבו לראות את ההדגמה וממשל בוש החרים את המכונה!
הוא התבקש שלא להמשיך בעבודתו מסיבות של "ביטחון לאומי" ונאלץ לשבת בכלא על האשמות של זיופים
לקרוא על "Thomas Henry Moray" אשר שכלל את עבודתו של טסלה ויצר מכונות אנרגייה חופשית עצמתיות שהודגמו על הקרקע במטוסים וצוללות - הוא הפסיק את עבודתו לאחר שקיבל איומים על חייו ומשפחתו ולאחר ניסיון לרצח
Eugene Mallove- נרצח כי הוא פיתח רעיונות היתוך קר והעז להוציא לאור את המגזין "Infinite Energy"
והרשימה עוד ארוכה....
מבחינתי המגמה ברורה, כל מי שהעז להשתמש טכנולוגיה חופשית של Tesla או בטכנולוגיות דומות - סופו מר,
בין אם על ידי איומים על חייו, בין אם באמצעים חוקיים וביורוקרטיים, בין אם על ידי תעמולה של מדענים אחרים שלעגו להם וטענו שהם מדברים שטויות (גם כאשר היו מספיק הדגמות והוכחות) וכמובן רצח.
השאלה שאתם צריכים לשאול את עצמכם - אם כל המדענים האלו, ורבים אחרים, הם שרלטנים,
אז למה הממשלות יעשו כל מה שביכולתם כדי לעצור אותם?
סרט של 2 דקות:
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
עם כל הכבוד, בניגוד לנאמר בסרט, כל הביקורת של הפודקאסט מבוססת בצורה מדעית. אני לא מבין על איזה תירוצים אתה מדבר, הם התמודדו אחד לאחד עם כל הטענות של הסרט. בניגוד לסרט, הם לא פיזרו הצהרות באוויר שלא מבוססות על כלום.Frosti7 כתב:הקשבתי לפודקאסט,יוני_א כתב:אם למישהו יש שעה לבזבז, עדיף להשקיע אותה בהאזנה לפרק של הפודקאסט "ספק סביר" שבו הם קרעו לגזרים את הסרט הנ"ל. http://www.safeksavir.co.il/shows/show-87/...
בגדול הם צוחקים על הסרט בגלל שלדעתם זה בלתי אפשרי, הם מנסים להפריך עובדות ע"י תירוצים עלובים ופתטיים,
...
אבל נראה שהוויכוח שלנו מיותר. תמשיך לחקור את הסרט ותהיה בריא.
-
Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו פודקאסט?יוני_א כתב:עם כל הכבוד, בניגוד לנאמר בסרט, כל הביקורת של הפודקאסט מבוססת בצורה מדעית. אני לא מבין על איזה תירוצים אתה מדבר, הם התמודדו אחד לאחד עם כל הטענות של הסרט. בניגוד לסרט, הם לא פיזרו הצהרות באוויר שלא מבוססות על כלום.Frosti7 כתב:הקשבתי לפודקאסט,יוני_א כתב:אם למישהו יש שעה לבזבז, עדיף להשקיע אותה בהאזנה לפרק של הפודקאסט "ספק סביר" שבו הם קרעו לגזרים את הסרט הנ"ל. http://www.safeksavir.co.il/shows/show-87/...
...
אבל נראה שהוויכוח שלנו מיותר. תמשיך לחקור את הסרט ותהיה בריא....
כי הדבר היחידי שאני שמעתי שם הוא לגלוג של הקריין כאשר 2 המשתתפים האחרים פשוט מסכימים ומעודדים את הבורות,
הם מציגים את Adam trombly כנוכל ורמאי בגלל שהוא ישב בכלא - כאשר בבדיקה של מספר שניות ברשת ניתן ללמוד שהוא ישב בכלא בגלל שהוא המשיך לדבר על המכונה שלו כאשר הרשויות החרימו אותה ואסרו עליו לדבר על הטכנולוגייה!
אולי שקרים כאלו ואחרים הם מדע למישהו, מבחינתי זו פשוט תת רמה.
-
Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

ברשותך אני אתייחס לנקודה החשובה באמת בסרט (החל מדקה ה-34) והוא האנרגייה החופשית (שאר הטיעונים בסרט הם רק נגזרת שלה)יוני_א כתב:נו באמת... יש בפודקאסט 35 דקות שבו הם מפריכים את הסרט....
הפודקאסט לא מכחיש את הפטנט לאנרגיה חופשית של ניקולה טסלה שנרשם כפטנת בשנת 1901,
מעבר לזה, הפודקאסט מציג את שאר המדענים - כשקרנים ונוכלים ומבלי להתייחס לטכנולוגייה עצמה (אשר מבוססת על הפטנט של טסלה שאותו אף אחד לא מפריח)
ישנם גם מדענים אשר לא מוזכרים בסרט שעבודתם, עד כמה שהצלחתי לקרוא, לא עומדת בספק - כמו "Thomas Henry Moray"
אשר נרדף ע"י הרשויות במשך שנים והפסיק את עבודתו לאחר שירו עליו, משפחתו ועל חבריו,
והעבודה שלו מבוססת, הפתעה! על אותו הפטנט של טסלה משנת 1901!
אני מבין שקשה לעכל את הרעיון שממשלות ותאגידים ידרסו ויעצרו אנרגייה חופשית...
אבל האם זה באמת נשמע כלכך הזוי שמשפחות כמו רוטשילד, רוקפלר ושאר המשפחות-על אשר מחזיקות ברוב ההון בעולם לא יסכימו לאבד את הכל?
הרי אנרגייה חופשית לכולם (ולכולם בגלל שהמכשירים המדוברים הם זולים מאוד ופשוטים לייצור) תשנה ואולי תבטל את הצורך בכסף וכל המערכת הכלכלית הקיימת תקרוס.
בכל אופן, אני מודה לכם על התגובות המאופקות לאור הנושא הרדיקלי, אני ציפיתי למבול של קללות
נערך לאחרונה על ידי Frosti7 ב 14/05/2012 1:43, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
קודם כל
תודה
אני אוהב מדע כוכבים וקונספירציות , אבל הקריינות המונוטונית אל מול גרפיקה מגניבה
גרמו להישאר לשתי דקות צפייה רצופה ולדלג חמש
נקווה למצוא זמן פנוי בסופש להתעמק בעיניין
נ.ב. - על מה מדבר "sequoia symposium" לא הבנתי ?!
תודה
אני אוהב מדע כוכבים וקונספירציות , אבל הקריינות המונוטונית אל מול גרפיקה מגניבה
גרמו להישאר לשתי דקות צפייה רצופה ולדלג חמש
נקווה למצוא זמן פנוי בסופש להתעמק בעיניין
נ.ב. - על מה מדבר "sequoia symposium" לא הבנתי ?!
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
משחקי הגיאומטריה מגניבים
דלגו לדקה 16 בסרט
דלגו לדקה 16 בסרט
you can fool some people sometimes