monitor audio או dali
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אין לי סגנון מועדף. שומע סגנונות מגוונים. יש לי היום KEF, C7.
שמעתי כמה רמקולים: , RX6, RX2, DALI ZENSORE, DALI IKON 6, WHARFEDALE DIAMOND 10.6 ועוד כמה.
מצאתי שהמוניטור הכי "מדוייקים" או "נקיים". משהו בסגנון. קשה לי לשים על זה את האצבע בדיוק. השאלה היא האם בבית (בלי מגבר סטריאו ייעודי +כבל איכותי + נגם CD איכותי) עדיין המוניטור ישמעו הכי טוב, או פתאום זה יהיה אנמי מידי? האם זה יתאים לרסיבר שלי? אני שומע מוזיקה בעיקר דרך המחשב, המחובר דיגיטלית לרסיבר.
מה דעתך?
שמעתי כמה רמקולים: , RX6, RX2, DALI ZENSORE, DALI IKON 6, WHARFEDALE DIAMOND 10.6 ועוד כמה.
מצאתי שהמוניטור הכי "מדוייקים" או "נקיים". משהו בסגנון. קשה לי לשים על זה את האצבע בדיוק. השאלה היא האם בבית (בלי מגבר סטריאו ייעודי +כבל איכותי + נגם CD איכותי) עדיין המוניטור ישמעו הכי טוב, או פתאום זה יהיה אנמי מידי? האם זה יתאים לרסיבר שלי? אני שומע מוזיקה בעיקר דרך המחשב, המחובר דיגיטלית לרסיבר.
מה דעתך?
המונח הנכון הוא סאונד "טבעי" או לא צבוע (רמקול עם סאונד צבוע: תכונה שמייפה את הסאונד של הקלטות לא טובות ומסווה חולשות של הציוד הנלווה).מצאתי שהמוניטור הכי "מדוייקים" או "נקיים"...
יש מצב שכן, תבדוק טוב לפני שאתה מקבל החלטה וקונה.(בלי מגבר סטריאו ייעודי +כבל איכותי + נגם CD איכותי) עדיין המוניטור ישמעו הכי טוב, או פתאום זה יהיה אנמי מידי?...