אוף - נמאס לי מ YES!!!!!! - עדכון: הסיפור נפתר לשביעות רצוני המלאה
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
די, נשברתי.. אין לי כבר כח אליהם...
לפני חודש חידשתי חוזה ובמסגרתו קיבלתי מספר הטבות. בין היתר קיבלתי את ספורט 5 HD חינם לשלושה חודשים ועוד כל מני הנחות לגבי VOD.
לצערי, לא הצליחו לסדר לי תשתית בשביל ה VOD (סיפור ארוך - פתחתי על זה שרשור...) ולכן פניתי לשירות הלקוחות שלהם, דרך האתר, וביקשתי שיתנו לי משהו אחר במקום.
היום התקשרה איזו ילדה משירות הלקוחות. ניסתה להציע לי כל מני שטויות כמו סרטים ל DVD בוקס שממש לא מענינים אותי.
אמרתי לה שאני רוצה, שוב - במקום הטבת ה VOD, לקבל את ספורט 5 לייב לשלושה חודשים חינם.
ואז התעצבנתי... במשך 10 דקות ניסתה הנציגה להסביר לי שלמרות שהיא נציגה בכירה, לטענתה באותה רמה כמו זו שנתנה לי את ההטבות הנ"ל - היא לא יכולה לתת לי את מה שאני רוצה.
ההתפרצות שלי כלפיה היתה כשניסתה לסבן אותי שספורט 5 לייב HD לא שייך ל YES ולכן היא לא יכולה לתת לי אותו בחינם. אז שאלתי - וספורט 5 HD כן שייך לכם? אמרה שלא... אז איך הנציגה השניה נתנה לי אותו בחינם שאלתי?? ושוב התחילה למלמל כל מני דברים שכנראה היו כתובים לה על המסך...
ביקשתי שתעביר אותי למישהו שיש לו סמכות לתת לי את שביקשתי - אמרה שאין... ביקשתי שתעשה אסקלציה - שאלה אותי מה זו אסקלציה...
נמאס!!!!!!!!
מה שהכי מעצבן הוא שעכשיו אני אפתח תלונה ואז באורח פלא תתקשר נציגה ואני אקבל את מה שביקשתי...
אוף!!!
לפני חודש חידשתי חוזה ובמסגרתו קיבלתי מספר הטבות. בין היתר קיבלתי את ספורט 5 HD חינם לשלושה חודשים ועוד כל מני הנחות לגבי VOD.
לצערי, לא הצליחו לסדר לי תשתית בשביל ה VOD (סיפור ארוך - פתחתי על זה שרשור...) ולכן פניתי לשירות הלקוחות שלהם, דרך האתר, וביקשתי שיתנו לי משהו אחר במקום.
היום התקשרה איזו ילדה משירות הלקוחות. ניסתה להציע לי כל מני שטויות כמו סרטים ל DVD בוקס שממש לא מענינים אותי.
אמרתי לה שאני רוצה, שוב - במקום הטבת ה VOD, לקבל את ספורט 5 לייב לשלושה חודשים חינם.
ואז התעצבנתי... במשך 10 דקות ניסתה הנציגה להסביר לי שלמרות שהיא נציגה בכירה, לטענתה באותה רמה כמו זו שנתנה לי את ההטבות הנ"ל - היא לא יכולה לתת לי את מה שאני רוצה.
ההתפרצות שלי כלפיה היתה כשניסתה לסבן אותי שספורט 5 לייב HD לא שייך ל YES ולכן היא לא יכולה לתת לי אותו בחינם. אז שאלתי - וספורט 5 HD כן שייך לכם? אמרה שלא... אז איך הנציגה השניה נתנה לי אותו בחינם שאלתי?? ושוב התחילה למלמל כל מני דברים שכנראה היו כתובים לה על המסך...
ביקשתי שתעביר אותי למישהו שיש לו סמכות לתת לי את שביקשתי - אמרה שאין... ביקשתי שתעשה אסקלציה - שאלה אותי מה זו אסקלציה...
נמאס!!!!!!!!
מה שהכי מעצבן הוא שעכשיו אני אפתח תלונה ואז באורח פלא תתקשר נציגה ואני אקבל את מה שביקשתי...
אוף!!!
נערך לאחרונה על ידי oris74 ב 15/05/2012 16:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oris74
- חבר במועדון HT

אתה לא יכול לרשום להם כלום בדף ידידי - רק לפנות לשירות לקוחות שזה מה שעשיתי...
נ.ב. עוד משהו שהנציגה אמרה שהוציא אותי מהכלים: זו לא בעיה של YES שלא הצליחו להתקין לך VOD - זו בעיה של החברה שעושה את ההתקנות...
אמרתי לה שלטכנאים מחברת ההתקנות היו חולצות עם הלוגו של YES אז מבחינתי זה ממש לא מענין אותי מי משלם להם משכורת...
נ.ב. עוד משהו שהנציגה אמרה שהוציא אותי מהכלים: זו לא בעיה של YES שלא הצליחו להתקין לך VOD - זו בעיה של החברה שעושה את ההתקנות...
אמרתי לה שלטכנאים מחברת ההתקנות היו חולצות עם הלוגו של YES אז מבחינתי זה ממש לא מענין אותי מי משלם להם משכורת...
תרשום להם בפייסבוק, תמיד זה עוזר ותמיד אחרי זה הכל מסתדר. (כמובן שהבקשות הם בגבולות ההיגיון, והבקשה שלך די הגיונית לדעתי)
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לחברה עצמה גם יש מתקינים לכן תמיד מפליא אותי התשובות של השירות לקוחות שמכיוון שחברה חיצונית עושה התקנות לכן העלות בהוספת שקעים וכאלה,תמיד שאני מגיעה להתקנות כאלה שואלים אותי האם אני קבלן חיצוני כי אמרו להם בשירות שרק קבלן חיצוני עושה את ההתקנות.ללא ספק יש דברים בשירות שניתן וכדאי מאוד לשפר.מקווה בשבילך שתיפול על מישהו נורמלי בשירות ולא על תוכי שמדקלם את מה שרשמו לו.oris74 כתב:אתה לא יכול לרשום להם כלום בדף ידידי - רק לפנות לשירות לקוחות שזה מה שעשיתי...
אמרתי לה שלטכנאים מחברת ההתקנות היו חולצות עם הלוגו של YES אז מבחינתי זה ממש לא מענין אותי מי משלם להם משכורת......
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
"אסקלציה" איין לי מושג מה זה אומר,מסכנה נציגת השירות ש"נפלת" עליה.
לדעתי האישית בסופו של דבר תקבל פיצוי כלשהו בערך של 3 חודשים ספורט 5 לייב,יכול להיות שאין להם כזאת הטבה במחשב.
למה אתה חושב שמגיע לך פיצוי על הכשלון בהתקנת הויאודי?
הריי לפי השרשור הייעודי,מבחינה טכנית הכשל כולו באשמת התשתית של הבית בו אתה גר נטו,ופתרון של אקסס
פוינט מתאים.יש לי הרגשה שפשוט לא הבנת למה ,ההום פלאג על חשמל לא מתאים לסטרימינג.
הבעיה ביס שהנציגים תלושים מהמציאות כנראה,ומגוון הגרסאות וההמצאות של נציגת השרות מעיד על כשל בניהול הארגון,מבחינת הדרכה ונהלים.
לדעתי האישית בסופו של דבר תקבל פיצוי כלשהו בערך של 3 חודשים ספורט 5 לייב,יכול להיות שאין להם כזאת הטבה במחשב.
למה אתה חושב שמגיע לך פיצוי על הכשלון בהתקנת הויאודי?
הריי לפי השרשור הייעודי,מבחינה טכנית הכשל כולו באשמת התשתית של הבית בו אתה גר נטו,ופתרון של אקסס
פוינט מתאים.יש לי הרגשה שפשוט לא הבנת למה ,ההום פלאג על חשמל לא מתאים לסטרימינג.
הבעיה ביס שהנציגים תלושים מהמציאות כנראה,ומגוון הגרסאות וההמצאות של נציגת השרות מעיד על כשל בניהול הארגון,מבחינת הדרכה ונהלים.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
זורו44

אסקלציה זה להעלות בעיות למישהו בכיר ממך, זה יותר מעולם המחשבים, ולא מעולם של שירות.
הוא החליט שהיא חייבת לדעת מה זה, לכן דיבר אליה בטח בצורה בוטה פלוס זילזול של "ילדה"
אסקלציה זה להעלות בעיות למישהו בכיר ממך, זה יותר מעולם המחשבים, ולא מעולם של שירות.
הוא החליט שהיא חייבת לדעת מה זה, לכן דיבר אליה בטח בצורה בוטה פלוס זילזול של "ילדה"
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
mp3lll כתב:זורו44
![]()
הוא החליט שהיא חייבת לדעת מה זה, לכן דיבר אליה בטח בצורה בוטה פלוס זילזול של "ילדה"...
משתמשים בזה בעולם המחשבים אבל זה ממש לא מעולם המחשבים.
-
oris74
- חבר במועדון HT

MP3 - היית איתי על הקו שאתה קובע בכזו נחרצות מה היה טון הדיבור שלי??mp3lll כתב:זורו44
![]()
הוא החליט שהיא חייבת לדעת מה זה, לכן דיבר אליה בטח בצורה בוטה פלוס זילזול של "ילדה"...
אתה פשוט מדהים בתגובות שלך כלפי אנשים פה בפורום... יורה לכל הכיוונים בלי אבחנה וקוטל את כל מי שלא חושב כמוך.. תמשיך ככה - אני בטוח שהגישה הזו עוזרת לך מאד בחיים...
זורו 44: אני לא חושב שמגיע לי פיצוי על אי היכולת לחבר אותי ל VOD ולא באתי ליס בטענות על שלא הצליחו.
הענין הוא שהובטחה לי הטבה שלא יכולה להתממש ולכן אני מבקש הטבה חלופית והגיונית - זה הכל.
התשובות והגישה שקיבלתי מנציגת השירות היו מעליבות ולכן התעצבנתי (נושא ה"אסקלציה" שציינתי הוא בגדר קוריוז - זה לא לב הענין)
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
nir11
כתבתי נהוג
oris74
נעלבת אז התעצבנת, אוי אוי אוי.
יש גישה, וכאשר אתה מעליב נציג שירות / מתעצבן אליו, היחס תקבל אותו דבר.
אפשרי גם לבקש דברים בנועם ולא להתעצבן כמו ישראלי טיפוסי.
כתבתי נהוג
oris74
נעלבת אז התעצבנת, אוי אוי אוי.
יש גישה, וכאשר אתה מעליב נציג שירות / מתעצבן אליו, היחס תקבל אותו דבר.
אפשרי גם לבקש דברים בנועם ולא להתעצבן כמו ישראלי טיפוסי.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
oris74
- חבר במועדון HT

MP3
אני שוב מאד שמח שהיית עד לשיחה ואתה יודע בדיוק מה אמרתי, באיזה טון וכולי...
אני שוב מאד שמח שהיית עד לשיחה ואתה יודע בדיוק מה אמרתי, באיזה טון וכולי...
mp3lll כתב: אפשרי גם לבקש דברים בנועם ולא להתעצבן כמו ישראלי טיפוסי....
ותמיד זה מתברר כיעיל הרבה יותר מאשר לצעוק.
-
oris74
- חבר במועדון HT

oris74
ממש לא דיברתי עלייך, בסה"כ חיזקתי את המשפט הספציפי הזה של mp3lll בלי שום קשר למקרה שלך.
ממש לא דיברתי עלייך, בסה"כ חיזקתי את המשפט הספציפי הזה של mp3lll בלי שום קשר למקרה שלך.