שאלה לגבי מכשיר עידן + ועזיבת הוט
שלום, ברצוני לעבור לעידן +.. ויש לי מספר שאלות:
1. יש לי בבית כמה טלוויזיות והשאלה היא אם אני צריך ממיר לכל טלוויזיה או שמספיק אחד בשביל כולם..?
2.איזה עוד דברים צריך לחבר( אנטנות וכו') בשביל שהממיר יקלוט..?
3.מאיפה אפשר לקנות את הממיר, ואיזה סוג מומלץ..?
אני גר בחולון קומה 2..
תודה והמשך יום נעים
1. יש לי בבית כמה טלוויזיות והשאלה היא אם אני צריך ממיר לכל טלוויזיה או שמספיק אחד בשביל כולם..?
אני גר בחולון קומה 2..
תודה והמשך יום נעים
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
1. אתה לכאורה יכול לחבר ממיר אחד לכמה טלויזיות אבל אז תוכל לצפות רק באותו ערוץ בכל הטלויזיות. אם אתה רוצה את האפשרות לצפות בכל טלויזיה בערוץ אחר אתה צריך ממיר נפרד לכל טלויזיה. בהתחשב בעובדה שמחיר של ממיר נע סביב ה-250₪ זאת לא הוצאה כזאת גדולה.
2. צריך אנטנה. זאת שמגיעה עם הממיר (פצפונת שנצמדת עם מגנט) לא שווה שום דבר. צריך אנטנה פנימית קצת גדולה יותר או לחילופין להתחבר לאנטנה על הגג עם עדיין יש לך כזאת. בניגוד למה שנכתב בסעיף 1, אפשר לחבר אנטנה אחת לכמה ממירים.
3. אפשר לקנות את הממיר כמעט בכל חנות חשמל / תקשורת / טלויזיות. לגבי איזה ממיר לקנות, מכיוון שאתה האיש ה-6,901,497 (בערך) ששואל את זה קשה לי להאמין שמישהו יחזור על זה שוב. פשוט חפש כאן בפורום.
2. צריך אנטנה. זאת שמגיעה עם הממיר (פצפונת שנצמדת עם מגנט) לא שווה שום דבר. צריך אנטנה פנימית קצת גדולה יותר או לחילופין להתחבר לאנטנה על הגג עם עדיין יש לך כזאת. בניגוד למה שנכתב בסעיף 1, אפשר לחבר אנטנה אחת לכמה ממירים.
3. אפשר לקנות את הממיר כמעט בכל חנות חשמל / תקשורת / טלויזיות. לגבי איזה ממיר לקנות, מכיוון שאתה האיש ה-6,901,497 (בערך) ששואל את זה קשה לי להאמין שמישהו יחזור על זה שוב. פשוט חפש כאן בפורום.
תודה על התגובה..
יש לי עוד שאלה בבקשה..
את החיבור של הממיר לאנטנה (במידה ואני צריך לשים על הגג) לא טיפה מסובך ומבולגן להעביר את החוטים ככה בתוך הבית לכל טלוויזיה בנפרד.. אי אפשר פשוט להתחבר איכשהו לחיבור התשתית של הכבלים שנמצא כבר בתוך הבית..? או שיש שיטה יותר קלה לחבר את הממיר לאנטנה..?
יש לי עוד שאלה בבקשה..
את החיבור של הממיר לאנטנה (במידה ואני צריך לשים על הגג) לא טיפה מסובך ומבולגן להעביר את החוטים ככה בתוך הבית לכל טלוויזיה בנפרד.. אי אפשר פשוט להתחבר איכשהו לחיבור התשתית של הכבלים שנמצא כבר בתוך הבית..? או שיש שיטה יותר קלה לחבר את הממיר לאנטנה..?
1. אם הטלוויזיה דיגיטלית, אין צורך בממיר. לטלוויזיות ישנות צריך ממיר. ממיר לכל טלוויזיה.nice2cu כתב:שלום, ברצוני לעבור לעידן +.. ויש לי מספר שאלות:
אני גר בחולון קומה 2..
תודה והמשך יום נעים...
2. הוט מחויבת לחבר אותך בחזרה לאנטנה המרכזית.
3. בחנויות חשמל, מחשבים וכו'.