בעיה בחיבור HDMI בין טלוויזיה לחיבור Onboard

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
Ausare פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, קניתי לאחרונה כבל HDMI בשביל לחבר בין המחשב לבין הטלוויזיה. החיבור שיש במחשב הוא onboard, בזמן שהכרטיס מסך עצמו הוא gtx 570 (אני מחבר את הכבל לonboard), ואני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הטלוויזיה. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך וכלום לא נראה שעוזר.
אשמח לכל סוג של עזרה :)

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

למה אתה מחבר לאון בורד, אם הכרטיס מסך שלך הוא ה GTX570?? אלא אם לא הבנתי נכון. הוא הראשי!!
חבר את ה GTX570 לטלוויזיה בכבל MINI HDMI או כבל DVI-HDMI יעבור לך גם סאונד עליו (תקבע בהגדרות של הכרטיס מסך שיוציא סאונד).
כל עוד ה GTX570 מוגדר ככרטיס ראשי הוידאו יצא ממנו, אם תגדיר את האון בורד ראשי- אז ה GTX570 לא יפעל והוידאו יצא מהחיבור און בורד.
אני ממליץ בחום לחבר לכרטיס מסך, אם הוא רציני... ולא לאון בורד (התמיכה בכרטיסי מסך חזקים הרבה יותר רצינית מכרטיס מסך און בורד על המעבד).

Ausare פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התגובה המהירה
אבל בכרטיס המסך שלי אני רואה רק שני חיבורי DVI, בלי שום מקום לאיזהשהו חיבור אחר.. יש חלק פלסטיק קטן ליד שני חיבורי הDVI, אבל אני לא באמת מאמין שמשהו אמור להכנס עליו, בטח שלא חיבור HDMI.. מצטער על הבורות

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

בכיף, על הדרך תלמד ש DVI זה אותו דבר כמו HDMI שניהם דיגיטלים!
ויש מצב שהפלסטיק הקטן זה MINI HDMI, אצלי ב GTX580 יש והוא קטנטן.
יש לך כמה אופציות:
או לקנות מחבר DVI-HDMI ולחבר לכרטיס מסך וממנו להוציא כבל HDMI רגיל לטלוויזיה.
או שתקנה כבל DVI-HDMI כמו שמותקן פה אצלי, וזה יעבוד.
או אם זה באמת חיבור MINI HDMI אתה יכול לקנות כבל MINI לרגיל. אני פה אצלי העדפתי ומעדיף להשתמש ב DVI.
חיבור DVI תומך בסאונד גם על אותו כבל, בול כמו HDMI. (כל עוד כרטיס המסך תומך, ושלך כן)

Ausare פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

שוב תודה, מסתבר שהפלסטיק הקטן פשוט היה כיסוי לmini hdmi. קניתי מתאם mini hdmi - hdmi, וחיברתי אותו למחשב ומשם לטלוויזיה, והמחשב עדיין מסרב לזהות את הטלוויזיה.
הכבל בוודאות מחובר עכשיו לכרטיס המסך. מה אני מפספס?

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תדאג שהטלוויזיה זה הדבר היחיד שמחובר לכרטיס מסך, תנסה להדליק מחדש את המחשב לראות אם עולה עם הטלוויזיה.
יכול להיות שהטלוויזיה לא תומכת ברזולוציה מסוימת או הרצים מסויימים אז זה לא מראה תמונה. תנסה לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך והרזולוציה וההרצים.
יכול להיות שהכניסה הזאת לא מוגדרת כראשית כבכרטיס מסך, או שההגדרות של המסכים המרובים לא נכונות. "או שהיא מבוטלת" לך תדע.
או שפשוט תקנה ותבדוק עם כבל DVI ל HDMI - לא אמורה להיות שום בעיה, החיבור עדיף!!!
*המלצה שלי תנסה כבל, אבל זה יכול להיות גם הגדרות כרטיס מסך לפעמים.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”