תודה לעוזרים.
איך אני מריץ דיסק אודיו בפורמט flac בדי וי די?
יש לי דיסק מוזיקה בפורמט flac ומכיוון שהדיסק הוא 5.1 אני רוצה להריץ אותו במערכת קולנוע ביתית שלי. ניסיתי לצרוב את הדיסק על די וי די כdata dvd ולהריץ בדי וי די divx סמסונג שלי ואפילו לא ראיתי את הקבצים. יש למישהו מושג מה לעשות כדי להריץ את הדיסק?
תודה לעוזרים.
תודה לעוזרים.
מצאתיי , ואפילו הכנתי מדריך קטן.
אתמול הורדתי את הדיסק Pink floyd - The dark side of the moon 30th 5.1 ומאז אני מחפש איך לשמוע את זה במערכת קולנוע ביתית שלי, ראיתי מדריכים פה ושם אבל בסוף מצאתי שיטה של 2 דקות וממש קלה.
קודם כל לפני שאני מתחיל , האיכות בדיסקים האלו הם סוף אבל באמת סוףף הדרך , אין כל צליל ויריקה שומעים ובאיכות שחבל על הזמן (1400Kbps +)
אז ככה, אחרי שהורדנו דיסק Flac באיכות סופנית ניכנס לאתר הבא:
http://flac.sourceforge.net/download.html
ונוריד את FLAC 1.1.2 for Windows with installer
אחרי שהורדנו ותקנו את התוכנה הקטנה הזאת אנחנו פשוט נפתח אותה ובתוכה נפתח השירים של ה flac אחרי שלקחנו את כל השירים שרצינו נעשה להם בתוכנה Decode (לא לשכוח לבחור את המקום שאליו אנחנו רוצים לשמור את הקבצים). אחרי שסיימנו את התהליך הקבצים החדשים יהיהיו בפורמט Wav ויהיה ניתן בפשטות לצרוב אותם כ Audio CD בנרו.
**אני עשיתי את התהליך וצרבתי בנרו כ audio CD ועובד מצויין. אם יש שיטה אחרת שגורמת לאיכות להיות יותר טובה (אני לא מאמין אבל נניח) אז אשמח לקבל הערות.
מקווה שתתחילו להוריד דיסקים באיכות כזאת ותתחילו לשמוע איכות באמת טובה.
תהנו.
קודם כל לפני שאני מתחיל , האיכות בדיסקים האלו הם סוף אבל באמת סוףף הדרך , אין כל צליל ויריקה שומעים ובאיכות שחבל על הזמן (1400Kbps +)
אז ככה, אחרי שהורדנו דיסק Flac באיכות סופנית ניכנס לאתר הבא:
http://flac.sourceforge.net/download.html
ונוריד את FLAC 1.1.2 for Windows with installer
אחרי שהורדנו ותקנו את התוכנה הקטנה הזאת אנחנו פשוט נפתח אותה ובתוכה נפתח השירים של ה flac אחרי שלקחנו את כל השירים שרצינו נעשה להם בתוכנה Decode (לא לשכוח לבחור את המקום שאליו אנחנו רוצים לשמור את הקבצים). אחרי שסיימנו את התהליך הקבצים החדשים יהיהיו בפורמט Wav ויהיה ניתן בפשטות לצרוב אותם כ Audio CD בנרו.
**אני עשיתי את התהליך וצרבתי בנרו כ audio CD ועובד מצויין. אם יש שיטה אחרת שגורמת לאיכות להיות יותר טובה (אני לא מאמין אבל נניח) אז אשמח לקבל הערות.
מקווה שתתחילו להוריד דיסקים באיכות כזאת ותתחילו לשמוע איכות באמת טובה.
תהנו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש STREAMERS שטוענים שהם יכולים לנגן FLAC. עדיין לא ראיתי נגנים שתומכים בזה כראוי.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
למה לא? יש אפילו נגני MP3 שיכולים, הIAUDIO אם אינני טועה