שרשור מחירי גז - כמה באמת אתם משלמים ??

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #1 

כמה אתם משלמים על הגז שלכם ?
גם פה התחום תלוי במיקוח שלכם ומי שלא בקיא בפרטים ישלם הרבה מאוד כסף!

בשביל שנוכל לדעת מה רמת המחירים וכמה כל אחד משלם נרכז הכל כאן לפי הטופס הבא:

חברת הגז:
מחיר לקו"ב:
תשלום חודשי:
עיר:

אני אתחיל:

חברת הגז: דוגז
מחיר לקו"ב: 27.78 ש"ח כולל מע"מ
תשלום חודשי: 25 ש"ח
עיר: ראש העין

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

אני אינני מנוי לחברת גז מסויימת אלא קונה בלונים כל כמה שנים(כן כל כמה שנים, זו לא טעות)

אבל מכלבוטק שבוע שעבר ראיתי שניתן להשיג:

18 שקל לקוב
7 שקלים תשלום דו חודשי!!!
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

nerya40 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #3 

כן שמעתי על כל המחירים האלה.. הבעיה שאני לא יודע איך זה הולך בחברות הגז. צריך לנסות למה הנציגה שדיברתי איתה אמרה לי שהיא לא יכולה להוריד לי שקל ועוד אמרה לי שאני משלם ממש זול.
למישהו יש עצות טובות למיקוח ?

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #4 

בהזדמנות זו:
בדיוק עברתי דירה (יד אליהו בת"א)....רציתי לשאול את מי שמכיר את התקן הישראלי בגז...
בלוני הגז שמחוברים לתשתית הגז בדירה שלי ממוקמים על הגג וממה שהבנתי (על"פ התקן הישראלי החדש) - בלונים אשר הותקנו על הגג לפני שנת 2007 ניתנים להצבה על"ג גג הבניין - לתמיד.

אך ממה שנראה לי, אינני חושב שהדייר הקודם (שאין אני יודע מי הוא) עבד בחוזה אל מול אחת החברות...אלא רכש 2 בלונים של 2 חברות שונות מ"חאפרים".

השאלה: איך חברת גז יכולה לדעת אם הבלונים הללו נמצאים על הגג מלפני 2007 או אחרי?
לי פחות משנה אם הם יהיו על הגג או על הקרקע (בתנאי שאני לא משלם על סלילת הקו) משום שיש דייר נוסף שהבלונים שלו ממילא ממוקמים על גג הבניין.

כמו-כן, דיברתי עם חברת גז בעלת רישיון אספקת גז בייתי ממשרד האנרגיה...הסוכן שאיתו יצרתי קשר בירר עם מהנדס החברה אם אני יכול להשאיר את הבלונים על הגג - והמהנדס אכן אישר זאת....קצת מוזר משום שלא פזגז+אמישרגז +סופר גז - אף אחת מבין 3 החברות לא הסכימו לספק לי גז כל עוד הבלונים נשארים על הגג.
מה דעתכם? אם חברה מוסדרת , בעלת רישיון מעניקה את אישורה להשארת הבלונים הגג - אני יכול להיות שקט?

אגב המחיר שקיבלתי: 195ש"ח לבלון ; 220ש"ח לברז חדש.

תודה רבה!

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #5 

חברת הגז: סופרגז
מחיר לקו"ב: 25.97
תשלום חודשי קבוע: 16.00 (לחודשיים)
עיר: קריות
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

biss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

כנראה כמוך, נריה גם אני מושפעת מהתחקיר של כולבוטק.
עקב כך עשיתי בדיקה קטנה לגבי מעבר מספקית הגז שלי (פזגז) לאחרות.

אני מחוברת לבלונים פרטים, קטנים. בניגוד לגודלם, מחיר מילוי בלונים אלא רק עלה ותפח עם השנים
בשבוע שבער (ייתכן ועד היום חל שינוי) עמד מחיר בלון גז קטן בפזגז על 175 ש"ח

התחלתי לברר עם חברות נוספות. מתברר ש..
1. לא כל החברות מספקות בלונים קטנים לכל האזורים

2. לא בכל החברות עניין החלפת ספק גז כזה פשוט.
2א. חלק לא יתנו לך פרטים על אפשרות העברה לפני שיקבלו כתובת מלאה (טוב שלא דורשים ת.ז.) במקרים כאלה, אמישראגז למשל לא המשכתי בבירור היות ואם בשלב העברה הגישה כזו, איני רוצה לדעת מה תהה הגישה כאשר כבר אהיה לקוחה שלהן.
2ב. כל החברות איתן דיברתי דורשות שבתחילה טכנאי גז מטעמן יבדוק תקינות המערכת. בחלקן נאמר לי שהיה והמערכת תמצא תקינה ואעבור אליהן עלות בדיקת הטכנאי תקוזז מעלות ההזמנה
2ב. היות ובמקרים רבים הבלונים נמצאים בפיקדון, בחלק מהמקרים על הצרכן להזדכות אצל הספקית שלו על הבלונים ואז להכנס לפדקון אצל הספקית החדשה. חלרק מהספקיות מחייבות לרכוש בלונים חדשים מאצלן, ויש אחרות שיעשו את העבודה בעצמן מול ספקית הגז הקיימת ובפועל הצרכן ישלם רק עלות מילוי.
3. מצפיה בתוכנית כולבוטק ניתן היה להשיק שמחירי גז מצוברים הינם קבועים לחודש. איני יודעת אם אכן כך הוא הדבר, אבל מסתבר שמחירי מילוי גז בבלונים קטנים משתנה כל חודש ותלוי במחירי בז"ן

להלן מחירים ואפשרויות מעבר לגבי 3 חברות קטנות (נכון להיום)

גז יגל
03-9606123
עלות מילוי בלון גז 140 ש"ח
מעבר כרוך בבדיקת טכנאי בעלות 120 ש"ח עלות שתוחזר היה והבדיקה תמצא תקינה ותהה עסקה.
כדי לעבור אליהם יש להזדכות מהפיקדון אצל ספקית הגז הנכחית ולקנות מהם זוג בלוני גז בעלות 610 ש"ח לשניהם. לא ניתן לקבל אצלהם בלונים בפיקדון.
סכ"ה תשלום בעת מעבר: 610+280=890 (לא כולל זיכוי על הבלונים מהספקית הנכחית)
אגב, בעיה אפשרית בעסקה איתם היא שהיה ונרצה לעבור מהם נשאר עם בלונים פרטים שבמקרים רבים לא ממש הייה לנו מה לעשות איתם.

דורגז החדשה בע"מ
09-9618587
עלות מילוי בלון 153 ש"ח
מעבר כרוך בבדיקת טכנאי בעלות 145 ש"ח המקוזזים מההזמנה היה והבדיקה תצא תקינה ותחתם עסקה.
יש שתי אופציות - להזדכות אצל ספקית הגז הנכחית, להחזיר את הבלונים ולהכנס לפקדון על הבלונים מולם תמורת 236 ש"ח
תשלום בעת מעבר, 236+306=542 (לא כולל זיכוי על בלונים נוכחים)
לתת להם לטפל בהעברת הבלונים לספקית הנכחית ופשוט להחליף פקדון בפקדון.
בכל מקרה יש לרכוש בקניה הראשונה מילוי לשני בלונים. אם במקרה נשאר בבלונים הישנים גז, לא ינתן עברו זיכוי ולכן רצוי להזמינם לאחר שהוא גז.

גזגל בע"מ
03-9606123
עלות מילוי בלון 150 ש"ח
מעבר יכול להתבצע באחת משתי דרכים:
אם יש ברשות הצרכן בלוני גז של ספקית קודמת, יוזמן טכנאי בעלות 120 ש"ח שישולם רק במקרה בו יש תקלה. בהנחה שהכל בסדר, החברה תחליף פקדון בפקדון והבלונים יוחלפו. ניתן לרכוש במעמע החתימה רק בלון אחד ובמחיר הגז הנכחי בעצם לשלם 150 ש"ח בלבד.

אם אין ברשות הצרכן בלונים (למשל הזדכה אצל הספקית הקודמת שלו) בדיקת טכנאי תעלה 120 ש"ח (גם בהנחה שהמערכת תקינה) ולא תוחזר בעת רכישת הבלון. בנוסף, הפקדון על הבלונים הינו 300 ש"ח. כלומר לפני קניית הגז נשלם 420 ש"ח. בנוסף, יש לקנות שני בלונים. סה"כ 420+300=720 ש"ח

בנוסף, הרמתי טלפון לפזגז לברר מה הפקדון על הבלונים. באותה הזדמנות שאלו אותי מדוע אני שואלת ואמרתי שאני שוקלת להתנתק היות והמחיר גבוה, מיד הציעו לי הנחה של 10 ש"ח. כלומר גם למי שלא בטוח שרוצה לעבור, שווה לבדוק אם ניתן לקבל הנחה.

אגב מישהו מכיר מי מהחברות הקטנות האלה? אולי שמע עליהן משהו רע או טוב?
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2080
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #7 

סופרגז
מחיר למ"ק גז 22 ש"ח + מע"מ (25.52 ש"ח כולל מע"מ)
תשלום קבוע 28.64 ש"ח + מע"מ לחודשיים (33.22 ש"ח)

BIKER
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

פער מחירים

שליחה #8 

חברת הגז: דורגז
מחיר לקו"ב: 25.789 (לפני מע"מ)
תשלום חודשי: 25 (לפני מע"מ)
עיר: חיפה

קיבלתי עכשיו הצעה מתחרה מחברת מרכז הגז
מחיר לקו"ב: 20.95
תשלום חודשי: 7 דו חודשי

מה דעתכם?

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #9 

אני גר בשכונת ק. השרון. התאגדנו כל תושבי הקרייה ועשינו מכרז.
המחירים נחתכו ב 50%

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”