פאדיחה: מנכ"ל VIBER כמעט נעצר בגלל שימוש בתוכנה של החברה שלו...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מתברר שיש ל-GOGO, החברה שמפעילה את ה-WIFI בטיסות בתוך ארה"ב חוק שלא ניתן להשתמש ב-WIFI שלהם לצרכי שיחה.
המנכ"ל של VIBER השתמש בתוכנה שלו בשביל לשוחח עם אנשים. ראתה זאת הדיילת וביקשה שיפסיק כי אסור לפי ה-FAA. הוא אמר שאין שום חוק כזה, ואז קיבל תגובה שבעצם זה חוק של חברת האינטרנט.
כשהוא ביקש לראות את החוקים ואפילו צילם אותם, הוא עודכן שהוא מפריע את הסדר ולפיכך צריך להיות מלווה על ידי שוטרים כאשר הטיסה נוחתת.
הגיוני שהסיפור הזה נוצר בעיקר בגלל שהחברות עדיין חושבות שהן יכולות לספק שירותי טלפוניה בעלות מגוחכת. מישהו אי פעם השתמש בטלפונים האלה שנמצאים בטיסות, הם כבר כמעט לא קיימים ממה שאני זוכר מהטיסות האחרונות שלי...
המנכ"ל של VIBER השתמש בתוכנה שלו בשביל לשוחח עם אנשים. ראתה זאת הדיילת וביקשה שיפסיק כי אסור לפי ה-FAA. הוא אמר שאין שום חוק כזה, ואז קיבל תגובה שבעצם זה חוק של חברת האינטרנט.
כשהוא ביקש לראות את החוקים ואפילו צילם אותם, הוא עודכן שהוא מפריע את הסדר ולפיכך צריך להיות מלווה על ידי שוטרים כאשר הטיסה נוחתת.
הגיוני שהסיפור הזה נוצר בעיקר בגלל שהחברות עדיין חושבות שהן יכולות לספק שירותי טלפוניה בעלות מגוחכת. מישהו אי פעם השתמש בטלפונים האלה שנמצאים בטיסות, הם כבר כמעט לא קיימים ממה שאני זוכר מהטיסות האחרונות שלי...
מצד אחד זה מגוחך שמגבילים אותנו מלשוחח במטוס בגלל שיקולים שכאלו (מזכיר לי את החוק שאסור להכניס מים לקולנוע) אולם מצד שני אני לא חושב שיש מקום להתיר לשוחח במטוס עקב הרעש שיווצר אם כולם ישוחחו בטיסה ואף יקבלו שיחות.
דמיינו לכם טיסת ארקיע עם Wi-Fi. שלא נדע....
דמיינו לכם טיסת ארקיע עם Wi-Fi. שלא נדע....
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Nissim
הם לא היו סגורים על עצמם. בדיווח שקראתי על המקרה, הסיבה שהם במקור נתנו היא באמת שזה גורם לרעש בלתי נסבל ולכן עם כרגע חוסמים סקייפ באופן אקטיבי.
עד כמה שאני יודע, הם לא חוסמים שיחות Facetime או VIBER.
מה שכן, אני בחיים לא הייתי חושב אפילו בצחוק לנהל שיחות טלפון בטיסה.
הם לא היו סגורים על עצמם. בדיווח שקראתי על המקרה, הסיבה שהם במקור נתנו היא באמת שזה גורם לרעש בלתי נסבל ולכן עם כרגע חוסמים סקייפ באופן אקטיבי.
עד כמה שאני יודע, הם לא חוסמים שיחות Facetime או VIBER.
מה שכן, אני בחיים לא הייתי חושב אפילו בצחוק לנהל שיחות טלפון בטיסה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למה לא?oferlaor כתב:מה שכן, אני בחיים לא הייתי חושב אפילו בצחוק לנהל שיחות טלפון בטיסה....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אם מותר להשתמש בFaceTime ,אז למה אסור להשתמש בSkype ?
אפלקציות VoiP זה עדיין אפלקציות VoIP ולא משנה איך הם ירצו לקרוא לו .
אפלקציות VoiP זה עדיין אפלקציות VoIP ולא משנה איך הם ירצו לקרוא לו .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שים לב, זה לא שמותר, זה שאפשר - כלומר, זה ש-Facetime לא נחסמה, לא אומר שהשימוש בה מותר...
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אותי בכלל מפתיע שזה בכלל עבד לו הVIBER הזה