הייתי מסתייג עם המשפט שלך ״ אבקות לא אופצייה״ מכיוון שיש הרבה סגולות ואני אסביר.
כמובן לא כל אבקה הינה רלוונטית ואני מדבר פה על אבקת חלבון טהור בלבד ( ישנן אבקות חלבון בודדות שהן מומלצות).
**אצלי אבקת חלבון הינה ארוחה לכל דבר . אותה אני צורך ישר אחרי השקמה. היתרון שלה שהיא קלה על הבטן ותהליך פירוקה ועיקולה בגוף הינו קצר משמעותי מכל ארוחה אחרת. הדבר שאנו צריכים בשביל למלות את כל מאגרי האנרגיה המרוקנים עקב הצום הלילי בזמן הקצר ביותר.
** אצלי אבקת חלבון הינה מנת התאוששות שאני צורך מיד לאחר אימון ( וכפי שהסברתי לפני שלאחר כל אימון אתה חייב לפצות את הגוף על האנרגייה ששרף) כי אחרת האימון אינו אפקטיבי ולא רוצים להגיע למצב שנשרוף שריר.
אם תחשב את העלות של אבקת חלבון היא תשתווה לכל מוצר חלבי או בשרי שאתה צורך בתקופה של חודש אך מכיוון שהיתרונות והסגולות של אבקת החלבון רבים אז בחרתי
לגבי תפריט יומי זה מורכב על בסיס הרבה נתונים כמו גיל גובה משקל אופן עבודה
חטיף אנרגיה = בזבוז ויקר ושלא נדבר על energy או כל מוצר מדף זול ומיותר
מה לאכול אחרי אימון כושר מאוחר?
אנשים לפעמים מצפים לתוצאות מהר מידי אבל יש גם אפשרות שלא רואים תוצאות בגלל מחסור בטסטוסטרון או בעיות בריאות כאלה ואחרות, לכן אם רואים משהו מאוד חריג כדאי לפנות לרופה.
יש גם אנשים שלא ממש מצליחים לעקל חלבונים אז לוקחים אנזימים כמו פפאין לפני צריכת החלבונים, ויש גם שיטות תזונה שעוזרות להרים את רמות הטסטוסטרון בגוף.
יש גם אנשים שלא ממש מצליחים לעקל חלבונים אז לוקחים אנזימים כמו פפאין לפני צריכת החלבונים, ויש גם שיטות תזונה שעוזרות להרים את רמות הטסטוסטרון בגוף.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
לאחר שנים שהתאמנתי בחדר כושר ולאחר הפסקה ארוכה מכושר (בנתיים הבטן תפחה) התחלתי להתאמן השבוע בבית (P90X), אבקת חלבון מומלצת רק לכאלו שעוסקים באימון אנארובי איטנסיבי (משקולות וכדו').
אני משתמש וגם ממליף בחטפי חלבון, שבנוסף לחלבון מכילים גם פחממות אכותיים (דגנים מלאים) וחלקם מבוססים אל פירות יבשים ואגוזים שונים, ניתן למצוא אותם בחניות טבע שונות
זה בהחלט יכול להוות תחליף לארוחה קטנה לפני אימון ללא הרגשת עומס על הבטן
אני משתמש וגם ממליף בחטפי חלבון, שבנוסף לחלבון מכילים גם פחממות אכותיים (דגנים מלאים) וחלקם מבוססים אל פירות יבשים ואגוזים שונים, ניתן למצוא אותם בחניות טבע שונות
זה בהחלט יכול להוות תחליף לארוחה קטנה לפני אימון ללא הרגשת עומס על הבטן