שריטות על המסך לאחר ששב מתיקון
שלום,
לפני מס' שבועות מסרתי את המסך שלי לתיקון לאחר שהפסיק לעבוד (ספק).
לאחר שבוע הוחזר המסך מהתיקון, אך עם רעשים. הוסבר לי שזה ה inverter ויש צורך שוב לקחת לתיקון.
לאחר שבוע נוסף בתיקון הוחזר המסך, אך הפעם עם שריטות על המסגרת ושריטה על המסך עצמו.
המסך נלקח שוב לתיקון.
השאלה היא האם במקרה כזה ישנה אפשרות לתקן את השריטות וכיצד? והאם עלי להסכים כלל לתיקון כזה?
*. מדובר על מסך 40' LCD של חברת סמסונג, דגם LA40B530,עם אחריות של מיני-ליין.
תודה על העזרה.
לפני מס' שבועות מסרתי את המסך שלי לתיקון לאחר שהפסיק לעבוד (ספק).
לאחר שבוע הוחזר המסך מהתיקון, אך עם רעשים. הוסבר לי שזה ה inverter ויש צורך שוב לקחת לתיקון.
לאחר שבוע נוסף בתיקון הוחזר המסך, אך הפעם עם שריטות על המסגרת ושריטה על המסך עצמו.
המסך נלקח שוב לתיקון.
השאלה היא האם במקרה כזה ישנה אפשרות לתקן את השריטות וכיצד? והאם עלי להסכים כלל לתיקון כזה?
*. מדובר על מסך 40' LCD של חברת סמסונג, דגם LA40B530,עם אחריות של מיני-ליין.
תודה על העזרה.
אם יש שריטות על המסגרת היו מקרים שהחליפו את המסגרת
אם יש שריטות על המסך לא שמעתי שהחליפו פנל או ציפוי של המסך ,מחליפים את המסך
תתעקש ואם צריך תעשה קצת רעש ליבואן ,לא יתכן שישלח משהו לתיקון ויחזור לא תקין מספר פעמים ,ובמיוחד עם שריטות
אם יש שריטות על המסך לא שמעתי שהחליפו פנל או ציפוי של המסך ,מחליפים את המסך
תתעקש ואם צריך תעשה קצת רעש ליבואן ,לא יתכן שישלח משהו לתיקון ויחזור לא תקין מספר פעמים ,ובמיוחד עם שריטות
אז ככה.
נאמר לי מהמעבדה שהחליפו לי את המסגרת השרוטה ועשו לי "פוליש קריסטלי" או משהו כזה,על המסך עצמו (בגלל השריטה) בטענה שזה העלים את השריטה ואף חידש את המסך כולו.
מישהו מכיר/שמע/יודע מזה "פוליש קריסטלי" והאם זה יכול לפגוע באיכות התמונה?
תודה ושבת שלום לעוזרים
נאמר לי מהמעבדה שהחליפו לי את המסגרת השרוטה ועשו לי "פוליש קריסטלי" או משהו כזה,על המסך עצמו (בגלל השריטה) בטענה שזה העלים את השריטה ואף חידש את המסך כולו.
מישהו מכיר/שמע/יודע מזה "פוליש קריסטלי" והאם זה יכול לפגוע באיכות התמונה?
תודה ושבת שלום לעוזרים
אבל מזה החומר הזה שהם מורחים על המסך כדי להעלים את השריטה??ahersko כתב:לך תראה בעינים שלך.
שריטות קלות אפשר להעלים, זה לא פוגע בכלום....
אני בינתיים לא מוכן לקבל את המסך מתיקון עד שלא אהיה בטוח שמה שהם עשו בוודאות לא פוגע באיכות התמונה,לכן אין לי את היכולת לראות את התיקון...
גם לי נשמע שאתה מחפש לריב איתם
בכל מקרה ניקוי קריסטלי מתבצע למסכי LCD ופלזמות מטרתו בד׳כ לנקות ולחדש מסכים
התהליך הוא מריחת שכבה קריסטלית על המסך וליטושה ע׳י מכונה מיוחדת
האפקט בד׳כ יהיה תמונה יותר קונטרסטית וחדה
או שלא תהיה השפעה על התמונה כלל
בכל מקרה להפסיד אין לך מה , אלא רק להרויח
בכל מקרה ניקוי קריסטלי מתבצע למסכי LCD ופלזמות מטרתו בד׳כ לנקות ולחדש מסכים
התהליך הוא מריחת שכבה קריסטלית על המסך וליטושה ע׳י מכונה מיוחדת
האפקט בד׳כ יהיה תמונה יותר קונטרסטית וחדה
או שלא תהיה השפעה על התמונה כלל
בכל מקרה להפסיד אין לך מה , אלא רק להרויח
תודה על התגובה ותודה מיוחדת על שיתוף התחושות האישיות שלכם.
לא בטוח שככה אתה הייתה מגיב אם היו מחזירים לך מסך עם שריטות, כאשר זה מסך שכמעט לא היה בו שימוש והיה ללא אף שריטה. אלא אם כן אתה מהתחום של אותם המעבדות שעושות את עבודת הפוליש למסכים שרוטים ואז מה שרשמת מובן בהחלט.
המשך יום נעים.
לא בטוח שככה אתה הייתה מגיב אם היו מחזירים לך מסך עם שריטות, כאשר זה מסך שכמעט לא היה בו שימוש והיה ללא אף שריטה. אלא אם כן אתה מהתחום של אותם המעבדות שעושות את עבודת הפוליש למסכים שרוטים ואז מה שרשמת מובן בהחלט.
המשך יום נעים.
אנחנו מדברים על מסך של סמסונג עם אחריות של היבואן הרשמי ולא על מסך מדבקה.
"היו אומרים משהו אחד ועושים משהו אחר" ?? אתה מתאר לי מעבדה של חאפרים שמתאימה יותר לפורום לא בשפה העברית.
קיבלתי תשובה לשאלות שלי,תודה לעוזרים.
השרשור נסגר.
"היו אומרים משהו אחד ועושים משהו אחר" ?? אתה מתאר לי מעבדה של חאפרים שמתאימה יותר לפורום לא בשפה העברית.
קיבלתי תשובה לשאלות שלי,תודה לעוזרים.
השרשור נסגר.