תוכן 3D איכותי ועשיר.....החלום הרטוב 3NET

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

אני כבר מעל שנה על הגדר מבחינת רכישת מסך 3D,התירוץ הנוח היה .....חוסר תוכן מספק :wink: .השנה הטיעון נחלש רצח,בתור בעלים של צלחת פרטית,עם ריבוי ערוצי 3D עם הרבה ארועי ספורט מצולמים 3D,ו-TB הגדלים (בקצב מדעיג לאור משבר דסקים קשיחים) עם תוכן FULL 3D BR.....מודה אני מתחיל יותר ויותר לחשוב על זה.....מה שכן,אם היה אפשר לקבל את הערוץ של המיזם האולטימטיוי של SONY-IMAX-DISCOVERY
http://www.3net.com/
כניראה מחר הייתי רוכש מסך כזה......לצערנו זה זמין רק בארה"ב (U)

shaico
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

ocsi כתב:בתור בעלים של צלחת פרטית,עם ריבוי ערוצי 3D עם הרבה ארועי ספורט מצולמים 3D,ו-TB הגדלים (בקצב מדעיג לאור משבר דסקים קשיחים) עם תוכן FULL 3D BR.....מודה אני מתחיל יותר ויותר לחשוב על זה....(U)
...
גם אני נמצא כמוך באותה סירה. כרגע אני באמצע התהליך של נטישת יס ומעבר לצלחת לווין, ובימים האחרונים התחלתי גם לחפש מסך 3D.

קראתי כאן המון חומר על מסכים, ובסופו של דבר החלטתי ללכת על ה- D8000 של סמסונג.
אבל מה, מתברר שאין במלאי את המסך הזה אצל היבואן הראשי סם-ליין , וגם אצל היבואן השני י. שלום.
המסך קיים במלאי רק אצל יבואן פרטי, שמייבא את המסך מדגם UA - שכולל את השלט עם המקלדת, אבל לא כולל עברית.
במקביל הוא כבר מוכר את המסך מהסידרה החדשה - UE 55 ES 8000 , (שהיבואן הראשי עדיין לא הכריז עליה), אבל זה עדיין יקר מדי (17K).
בקיצור, אני עדיין מתלבט ולא יודע מה לעשות...

אגב, שלחתי לך הודעה פרטית, בנושא אחר אבל קרוב. אודה לך אם תוכל להשיב לי בפרטי.

afiul
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

כבעלים גאה ומבסוט של מסך 3D (פיליפס 7606) אני אומר לך - לך על זה. האפשרות לתלת מימד בבית (בעיקר פאסיבי) היא פשוט כיף.

הערוץ שציינת נראה מעולה, חבל באמת שלא ניתן לקבל אותו במחוזותינו.

האמת שגם אני מתחיל לחשוב על צלחת במקום YES - אם יש שם הרבה תכני 3D זה רק יכול לעודד אותי לכך. אתה יכול לתת דוגמאות לתכנים כאלה שקיימים בלוויינים?

ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

afiul כתב: האמת שגם אני מתחיל לחשוב על צלחת במקום YES - אם יש שם הרבה תכני 3D זה רק יכול לעודד אותי לכך. אתה יכול לתת דוגמאות לתכנים כאלה שקיימים בלוויינים?
...
ריכוז ערוצים (נכון לעכשיו)
http://en.kingofsat.net/3dtv.php

בגלל צורת שידור,לפני שאני אקנה קודם כל אני אבוא עם ממיר לוויני עם 3D מוקלט,כי שנה שעברה יצא לי ליראות עם מסך סמסונג אקטיוי,והיו לא מעט CROSSTALK.מצד שני מאוד אהבתי את הפונקציה DUAL VIEW,מאוד שימושי לי,כי יש לי את כל הקונסולות,כבר יצא לי ליראות את ה-671 של LG,ארצה ליראות בהמשך את הסדרה 6007/7007 (בינתיים יש את 5507,נחפש איפה ליראות אותו) החדשה של פיליפס וכמובן ה-ES8000 של סמסונג ......גם WIDI ניראה לי שימושי,מנגד SMART לא מעניין אותי,יש לי סטרימר ליד כל מסך,וכמובן ניידים וטבלט אחד (בינתיים).

shaico
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

ריכוז ערוצים (נכון לעכשיו)
http://en.kingofsat.net/3dtv.php
...
שיחקת אותה עם הרשימה הזאת ! (Y)

* ראיתי ברשימה שערוץ ICT 3D בנייל סאט משדר כדורגל. איזה ערוץ זה ?
* תוכל לאמר לנו איזה מהערוצים האלה, אם בכלל, משדר כדורגל ?

ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אין לי את הלווין של 7W ניילסט,ספורט ב-3D יש אצל האיטלקים ב-13E
Sky Sport 3D Italia

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”