היי
אשמח לעזרה פה, יש לי 2 שאלות:
1. מישהו יודע פה איך ניתן להוסיף שיתוף של ספרייה ברשת למועדפים ב CIFS בלבד?
יש ברשותי XTREAMERDVD בגירסא 2.7.0 המכשיר ללא כונן פנימי וכול התוכן ברשת קווית.
2. ניסיתי להשתמש ב NFS והכל עבד, רק שבאפליקצית ה JB כל הגלילה בין הסרטים, המעבר בין מצב קיר למגוון כל כך איטי ומייגעעע אפילו ה XT מידי פעם נתקע עד שקורס ומבצע אתחול. בDB של הJB סרקתי פחות מ50 סרטים אגב, לא כמות ענקית... יש לי חשד שמדובר שיש לי מעט מאוד זכרון RAM במכשיר - 128M ורוב תפוס לפי מה שנראה בJB, כ-17 מגה פנוי. מה אומרים ? למישהו יש אולי XTDVD וניתקל באותה בעיה ? אולי יש דרך להאיץ את השימוש בJB? הבנתי שיש אפשרות להגדיר שימוש ב CACHE לטובת העטיפות ?
הגדרת כונן רשת כמועדפים וJB ניתקע ואיטי מאוד
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
1. יש צורך לעיין בתיקיות ברשת וכאשר מגיעים לתיקייה אותה נרצה לשמור במועדפים, יש ללחוץ על אחד מכפתורי הצבעים. יש הסבר בתחתית המסך בסטרימר.
2. היצרן מציין כי השימוש ב- JB נועד אך ורק עבור תוכן מקומי וזאת על מנת להאיץ את השימוש בו ולשמור על יציבות. כל סטייה מכך תניב תוצאות בלתי שמישות כפי שגילית.
2. היצרן מציין כי השימוש ב- JB נועד אך ורק עבור תוכן מקומי וזאת על מנת להאיץ את השימוש בו ולשמור על יציבות. כל סטייה מכך תניב תוצאות בלתי שמישות כפי שגילית.
היי זיו
קודם כל תודה על העזרה
דבר שני, כשאני נכנס לרשת ומנווט עד לספרייה הרלוונטית אני לוחץ על FUN8 בשלט ורואה את הוסף למועדפים כדהוי ולא לבחירה, כאילו האופציה אינה מאופשרת, כל שאר האופציות שנה שם, מחק, נעל תיקיה בסיסמא מאופשרים
זו הבעיה בעצם...
קודם כל תודה על העזרה
דבר שני, כשאני נכנס לרשת ומנווט עד לספרייה הרלוונטית אני לוחץ על FUN8 בשלט ורואה את הוסף למועדפים כדהוי ולא לבחירה, כאילו האופציה אינה מאופשרת, כל שאר האופציות שנה שם, מחק, נעל תיקיה בסיסמא מאופשרים
זו הבעיה בעצם...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
יש 2 דרכים לנווט ברשת, האחת דרך Network Shares והשנייה דרך NET. כמדומני האפשרות של הוספה למועדפים קיימת רק דרך Network Shares (ואם טעיתי, אז נסה דרך NET).