כשנפטרים מאחריות
-
parparit456
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מכירים את זה שבא לכם יום אחד סוףסוף להשתלט על הבית, לעשות סדר בניירת ואז כשאתם מסתכלים על כל ניירות האחריות ששרתם במהלך השנים אתם מחליטים להיפטר מזה, "כי במילא אף פעם לא השתמשתי..."ואז דווקא אז, מרפי הידוע לשמצה מחליט שהגיע הזמן שמכונת הכביסה תקלקל, עכשיו... איפה האחריות לעזאזל?! קרה לי השבוע ... ברוח הדברים אני מצרפת לכם קישור...http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=780736.. תהנו!
את כל כתבי האחרויות דוחפים למעטפה אחת גדולה.
אם היא מתמלאת יותר מידי וגם במקרה משעמם לכם, עוברים על התעודות וזורקים את אלה שכבר לא בתוקף.
לא זורקים בגלל חוסר שימוש (הרי תפקיד תעודת האחריות הוא שלא יצטרכו אותה
). כן זורקים תעודות אחריות מייד כשקונים את המוצר, אם ברור שגם כשהוא יתקלקל לא תחפשו לתקן.
אם היא מתמלאת יותר מידי וגם במקרה משעמם לכם, עוברים על התעודות וזורקים את אלה שכבר לא בתוקף.
לא זורקים בגלל חוסר שימוש (הרי תפקיד תעודת האחריות הוא שלא יצטרכו אותה
משה
ובנוסף, ב- google calendar פתחתי calendar ספציפי של אחריות, ביטוח, תקופות התחייבות, תאריכי סיום מבצעים וכו', ובו אני מכניס את תאריכי התפוגה של כל השירותים האלה ופרטים ליצירת קשר עם נותן השירות וכמובן תזכורות של שבוע ושבועיים מראש לאימייל.shuali כתב:אצלי הכל בקלסר מקוטלג לפי סוגי מוצרים...
לא פעם אני דוחה טיפול בכל מיני תקלות קטנות ולא יותר מדי מעיקות עד שאני עובר בסביבה של נותן השירות, או לתקופה שאני לא לחוץ על המכשיר. ככה אני בטוח שאני לא מפספס את האחריות, והכל מסודר, וניתן לחיפוש בקלות.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...