כשנפטרים מאחריות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
parparit456 פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מכירים את זה שבא לכם יום אחד סוףסוף להשתלט על הבית, לעשות סדר בניירת ואז כשאתם מסתכלים על כל ניירות האחריות ששרתם במהלך השנים אתם מחליטים להיפטר מזה, "כי במילא אף פעם לא השתמשתי..."ואז דווקא אז, מרפי הידוע לשמצה מחליט שהגיע הזמן שמכונת הכביסה תקלקל, עכשיו... איפה האחריות לעזאזל?! קרה לי השבוע ... ברוח הדברים אני מצרפת לכם קישור...http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=780736.. תהנו!

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

אומנם אני עוד צעיר ואין לי עדיין ניסיון בתחום שציינת, אבל מאוד נהניתי מהכתיבה שלך (Y) :o

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #3 

את כל כתבי האחרויות דוחפים למעטפה אחת גדולה.
אם היא מתמלאת יותר מידי וגם במקרה משעמם לכם, עוברים על התעודות וזורקים את אלה שכבר לא בתוקף.
לא זורקים בגלל חוסר שימוש (הרי תפקיד תעודת האחריות הוא שלא יצטרכו אותה :wink: ). כן זורקים תעודות אחריות מייד כשקונים את המוצר, אם ברור שגם כשהוא יתקלקל לא תחפשו לתקן.
משה

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #4 

אצלי הכל בקלסר מקוטלג לפי סוגי מוצרים
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2768
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #5 

shuali כתב:אצלי הכל בקלסר מקוטלג לפי סוגי מוצרים
...
ובנוסף, ב- google calendar פתחתי calendar ספציפי של אחריות, ביטוח, תקופות התחייבות, תאריכי סיום מבצעים וכו', ובו אני מכניס את תאריכי התפוגה של כל השירותים האלה ופרטים ליצירת קשר עם נותן השירות וכמובן תזכורות של שבוע ושבועיים מראש לאימייל.
לא פעם אני דוחה טיפול בכל מיני תקלות קטנות ולא יותר מדי מעיקות עד שאני עובר בסביבה של נותן השירות, או לתקופה שאני לא לחוץ על המכשיר. ככה אני בטוח שאני לא מפספס את האחריות, והכל מסודר, וניתן לחיפוש בקלות.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”