שלום לכולם,
אני צריך את עזרתכם במציאת דגם של מכונת תיספורת ועיצוב זקן.
עד עכשיו הייתי משתמש במכונת רמינגטון מדגם PG400 והתאכזבתי מהמכונה הגרוע הזו (צריך לטעון אותה 9 שעות בשביל שהיא תעבוד פחות מ-20 דקות וגם הביצועים שלה חלשים) ועכשיו אני רוצה לקנות מכונה חדשה.
אני רוצה מכונה שיש לה אחריות טובה, שהמכונה תיהיה או של בייביליס או מאוזר או פיליפס, שכמובן תתאים גם לתספורת וגם לעיצוב זקן, שתיהיה מדויקת, שיהיה לה רמות חיתוך של 0.5-3 וטעינה קצרה של מקסימום 4 שעות לחצי שעה עבודה.
תודה מראש לכל העוזרים!
המלצה על מכונת תספות ועיצוב זקן
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני משתמש בפיליפס norelco QT4090.
זה הדגם הגבוה אבל יש גם 4070 ו-4050 עם הבדלים קטנים.
הרעיון העיקרי במכונה הוא שיש לה שואב מובנה, היא שואבת את השערות לתוך מיכל פנימי. זה לא 100% אבל זה בהחלט מצמצם את הלכלוך בכיור בצורה משמעותית.
הוא בא עם שני ראשים, אחד רחב ואחד צר לעיצוב (ב4070 ו-4050 מגיע רק הראש הרחב), על הראש הרחב מתלבש מסרק (בדגם שלי באים שניים, אחד קפיצי ואחד רגיל) עם דרגות מ-1 עד-30 בקפיצות של 1 ! (ולא 3 כמו במכונות אחרות - זה מה שקנה אותי)(כומבן שאפשר לעבוד גם בלי המסרק)
טעינה של שעה בשביל 50 דקות עבודה (בדגם 4050 זה 8 שעות טעינה אם אני לא טועה) היא מעולם לא כבתה לי באמצע עבודה.
לא ניסיתי אותה על הראש, רק לזקן אז אני לא יודע איך היא בתספורות.
היתה לי רמינגטון אבל לא אהבתי אותה בגלל שלמסרק שלה היו "שפיצים" די ארוכים שהפריעו לי, בפיליפס המסרק קצר וקפיצי כך שהוא עוקב אחרי קווי המתאר של הפנים ונותן קיצוץ מדוייק יותר.
ל4090 יש מסך LCD שמציג את כמות הסוללה וגובה המסרק, לא חובה אבל גימיק נחמד. לדעתי ה4070 מעולה גם אבל ל4050 יש זמן טעינה ארוך מאוד.
אני לא מצאתי את ה4090 בארץ, קניתי ממוכר בריטי באיביי (כולל VAT זה עלה כמו 4070 בארץ)
זה הדגם הגבוה אבל יש גם 4070 ו-4050 עם הבדלים קטנים.
הרעיון העיקרי במכונה הוא שיש לה שואב מובנה, היא שואבת את השערות לתוך מיכל פנימי. זה לא 100% אבל זה בהחלט מצמצם את הלכלוך בכיור בצורה משמעותית.
הוא בא עם שני ראשים, אחד רחב ואחד צר לעיצוב (ב4070 ו-4050 מגיע רק הראש הרחב), על הראש הרחב מתלבש מסרק (בדגם שלי באים שניים, אחד קפיצי ואחד רגיל) עם דרגות מ-1 עד-30 בקפיצות של 1 ! (ולא 3 כמו במכונות אחרות - זה מה שקנה אותי)(כומבן שאפשר לעבוד גם בלי המסרק)
טעינה של שעה בשביל 50 דקות עבודה (בדגם 4050 זה 8 שעות טעינה אם אני לא טועה) היא מעולם לא כבתה לי באמצע עבודה.
לא ניסיתי אותה על הראש, רק לזקן אז אני לא יודע איך היא בתספורות.
היתה לי רמינגטון אבל לא אהבתי אותה בגלל שלמסרק שלה היו "שפיצים" די ארוכים שהפריעו לי, בפיליפס המסרק קצר וקפיצי כך שהוא עוקב אחרי קווי המתאר של הפנים ונותן קיצוץ מדוייק יותר.
ל4090 יש מסך LCD שמציג את כמות הסוללה וגובה המסרק, לא חובה אבל גימיק נחמד. לדעתי ה4070 מעולה גם אבל ל4050 יש זמן טעינה ארוך מאוד.
אני לא מצאתי את ה4090 בארץ, קניתי ממוכר בריטי באיביי (כולל VAT זה עלה כמו 4070 בארץ)