מקרה בסט מקלדת מייקרוסופט בשווי 700ש"ח מבאג ושירות מעולה של מייקרוסופט!
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- שם מלא: shahar
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לפני כשנתיים רכשתי סט מקלדת ועכבר ברשת באג עם 3 שנים אחריות.
השבוע נפלו שני מקשים מממקלדת, אין ברשותי את חשבונית הקניה.
פניתי לשירות לקוחות של באג מחשבים לשאול על שחזור חשבונית ושימוש באחריות, שלחו אותי לסניף כדי לבצע שחזור.
בהגעתי לסניף עוד לפני שבדקו אפילו את החשבונית במחשב, נאמר לי שמקשים שנפלו לא מכוסים באחריות המוצר, מה שלא נראה לי הגיוני.
שלחתי מייל למיקרוסופט ארה"ב שתוך יממה חזרו אלי ולא שאלות נוספות אמרו לי לכתוב את הכתובת שלי ושאקבל סט תחליפי חדש.
כיוון שאני בישראל והם לא שולחים לחו"ל מוצרים מוחלפים, פניתי למייקרוסופט ישראל עם העתק המייל ממיקרוסופט ארה"ב
עדכנתי אותם שאין ברשותי את החשבונית אך שהמקדלת בת שנתיים ובאחריות.
לאחר בדיקה מצידם הם אישרו לי ללא בעיות משלוח סט חדש ישירות לביתי, אמנם באופן "מיוחד" לטענתם כי אין לי חשבונית.
ברצוני לציין לשבח את השירות העולמי והמקומי של מייקרוסופט, שאע"פ שהאחריות מכוסה ע"י באג לקחו על עצמם את החלפת המוצר ללא בעיות.
ולציין את חוסר המקצועיות של רשת באג בטיפול בבעיה כה קטנה, אותי כלקוח הם הפסידו ומייקרוסופט הרוויחו לתמיד.
השבוע נפלו שני מקשים מממקלדת, אין ברשותי את חשבונית הקניה.
פניתי לשירות לקוחות של באג מחשבים לשאול על שחזור חשבונית ושימוש באחריות, שלחו אותי לסניף כדי לבצע שחזור.
בהגעתי לסניף עוד לפני שבדקו אפילו את החשבונית במחשב, נאמר לי שמקשים שנפלו לא מכוסים באחריות המוצר, מה שלא נראה לי הגיוני.
שלחתי מייל למיקרוסופט ארה"ב שתוך יממה חזרו אלי ולא שאלות נוספות אמרו לי לכתוב את הכתובת שלי ושאקבל סט תחליפי חדש.
כיוון שאני בישראל והם לא שולחים לחו"ל מוצרים מוחלפים, פניתי למייקרוסופט ישראל עם העתק המייל ממיקרוסופט ארה"ב
עדכנתי אותם שאין ברשותי את החשבונית אך שהמקדלת בת שנתיים ובאחריות.
לאחר בדיקה מצידם הם אישרו לי ללא בעיות משלוח סט חדש ישירות לביתי, אמנם באופן "מיוחד" לטענתם כי אין לי חשבונית.
ברצוני לציין לשבח את השירות העולמי והמקומי של מייקרוסופט, שאע"פ שהאחריות מכוסה ע"י באג לקחו על עצמם את החלפת המוצר ללא בעיות.
ולציין את חוסר המקצועיות של רשת באג בטיפול בבעיה כה קטנה, אותי כלקוח הם הפסידו ומייקרוסופט הרוויחו לתמיד.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
כל הכבוד !
משום מה אני לא ממש מופתע מבאג
משום מה אני לא ממש מופתע מבאג
מעבר כמובן לשיבוח השירות של מייקרוסופט
במקומך, הייתי הולך ושולח גם מייל לקשרי לקוחות בבאג (לא שאני יודע כמה זה יועיל, אבל אולי אפילו רק טיפה) עם פירוט המקרה והשתלשלות האירועים מלאחר שפנית אליהם.
אולי תפתח להם את העיינים
במקומך, הייתי הולך ושולח גם מייל לקשרי לקוחות בבאג (לא שאני יודע כמה זה יועיל, אבל אולי אפילו רק טיפה) עם פירוט המקרה והשתלשלות האירועים מלאחר שפנית אליהם.
אולי תפתח להם את העיינים
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
הבעייה היא לא בבאג לדעתי,
הבעייה היא הייתה עם אותו עובד ספציפי או עם תשובה לא נכונה מהספק (שאחראי על האחריות)
הבעייה היא הייתה עם אותו עובד ספציפי או עם תשובה לא נכונה מהספק (שאחראי על האחריות)
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
אל תתבייש , שלח גם מכתב למייקרוסופט, גם שם יושב איש מכירות/שרות שמכתב תודה יעשה לו את היום.Shaharr כתב:צודק אני אשלח להם העתק.. מעניין מה תיהיה התגובה
אני אעדכן...
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון:
שלחתי לבאג מייל אתמול עם פירוט של כל מה שקרה.
היום התקשרו אלי כדי לברר עוד פרטים, הנציג שדיבר איתי אמר שכל פעם שמישהו מגיע עם בעיה במוצר מייקרוסופט
המוכר בחנות מתקשר למישהו ממיקרוסופט שמאשר החלפות לפי האחריות, כשהייתי בחנות המוכר באמת התקשר למישהו בצד והוא לא אישר את ההחלפה.. מוזר כי מייקרוסופט אישרו כשאני פניתי אליהם בנפרד.
בכל מקרה בנוגע לשחזור החשבונית בבאג לא היה לו מה להגיד חוץ משזה מוזר ושהוא "שמח שהעניין סודר לפחות עם מייקרוסופט" .
אישית אני לא בטוח אם זאת בעיית שירות אצל "באג" או סתם אי-הבנה של הנציג של מייקרוסופט שהמוכר בחנות דיבר איתו.
לסיכום- תקנו מייקרוסופט, ככה לפחות יש חברה אמינה שבמקרה של התנהרות מאחריות, הם יקחו על עצמם את הפתרון, לרוב בלי בעיות מיוחדות.
שלחתי לבאג מייל אתמול עם פירוט של כל מה שקרה.
היום התקשרו אלי כדי לברר עוד פרטים, הנציג שדיבר איתי אמר שכל פעם שמישהו מגיע עם בעיה במוצר מייקרוסופט
המוכר בחנות מתקשר למישהו ממיקרוסופט שמאשר החלפות לפי האחריות, כשהייתי בחנות המוכר באמת התקשר למישהו בצד והוא לא אישר את ההחלפה.. מוזר כי מייקרוסופט אישרו כשאני פניתי אליהם בנפרד.
בכל מקרה בנוגע לשחזור החשבונית בבאג לא היה לו מה להגיד חוץ משזה מוזר ושהוא "שמח שהעניין סודר לפחות עם מייקרוסופט" .
אישית אני לא בטוח אם זאת בעיית שירות אצל "באג" או סתם אי-הבנה של הנציג של מייקרוסופט שהמוכר בחנות דיבר איתו.
לסיכום- תקנו מייקרוסופט, ככה לפחות יש חברה אמינה שבמקרה של התנהרות מאחריות, הם יקחו על עצמם את הפתרון, לרוב בלי בעיות מיוחדות.
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון:
קיבלתי את המקלדת!
סט חדש מקלדת ועכבר מייקרוסופט 5000, סט שמייקרוסופט ישראל סידרו שישלח אלי מארה"ב והגיע עם מקשים בעברית אפילו..
בנוסף גם לא לקחו בסוף את הסט הישן, ככה שיש לי את העכבר הישן ואת המקלדת ללא מקש האנטר.
חייב לציין לטובה שוב את מייקרוסופט.
קיבלתי את המקלדת!
סט חדש מקלדת ועכבר מייקרוסופט 5000, סט שמייקרוסופט ישראל סידרו שישלח אלי מארה"ב והגיע עם מקשים בעברית אפילו..
בנוסף גם לא לקחו בסוף את הסט הישן, ככה שיש לי את העכבר הישן ואת המקלדת ללא מקש האנטר.
חייב לציין לטובה שוב את מייקרוסופט.
-
Shaharr
-
- חבר פעיל מאוד

חח תאמת שאין, הסט שיש לי זה מייקרוסופט 7000 והוא כבר לא מיוצר, ה5000 שקיבלתי זה הדור הבא מסדרה נמוכה יותר, אבל עם טכנולוגיית הבלוטראק בעכבר שעובדת מעולה, והמקלדת החדשה אפילו יותר נוחה מהקודמת!Jonny123 כתב:כל הכבוד להם!
עכשיו יש לך חלפים מקוריים!!!...
אבל אם מישהו צריך חלפים ל microsoft entertainment 7000 keyboard
אפשר לדבר איתי