עזרה בבחירת רסיבר (קצת דחוף...)
ה671 יתאים לסאונד הבשרני שיש לסרווין בכל הקשור לאודיו דו ערוצי ותקבל רמת פירוט טובה מאוד יחסית אבל מצד שני אתה אולי תהנה יותר מהדינמיות של ה609 בסרטים, בכל מקרה 2 הרסיברים יעשו את העבודה כמו שצריך, נותר לך רק לבדוק מה נשמע לך יותר טוב (רצויי עם רמקולים כמו שלך).
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 09/05/2012 0:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחדש!

היי zeev78 אני גם מתלבט בין שני הרסיברים
אחרי סריקה ארוכה ברשת יש שטוענים שלימאה יש ביצועים יותר טובים עם מוזיקה
אני ממש לא יודע במה לבחור
מה היית ממליץ לי אם אני אוהב לשמוע מוזיקה בסטריאו עם פירוט ולא יותר מידי בס אבל רוצה גם שיתפקד טוב עם סרטים ב5.1, ועוד משהו קטן שהרמקולים בווליום נמוך יותר אז מאבדים קצת מהאיכות, המוכר אמר לי בשיחה בטלפון שזה משהו שהרסיברים האלה יכולים לשפר
מה היית ממליץ לי אם אני אוהב לשמוע מוזיקה בסטריאו עם פירוט ולא יותר מידי בס אבל רוצה גם שיתפקד טוב עם סרטים ב5.1, ועוד משהו קטן שהרמקולים בווליום נמוך יותר אז מאבדים קצת מהאיכות, המוכר אמר לי בשיחה בטלפון שזה משהו שהרסיברים האלה יכולים לשפר
מי שהגיע למסקנה שהבחירה שלו בתקציב הנתון היא 2 הרסיברים האלה נמצא לדעתי על הדרך הנכונה אבל הכל תלויי ברמת הרמקולים והמקור שלך וההתאמה שלהם לרסיבר. התאמה טובה תיתן רמת ביצועים טובה במינימום כסף והתאמה לא טובה תיתן מינימום ביצועים במקסימום כסף.joni69 כתב:היי zeev78 אני גם מתלבט בין שני הרסיברים
מה היית ממליץ לי אם אני אוהב לשמוע מוזיקה בסטריאו עם פירוט ולא יותר מידי בס אבל רוצה גם שיתפקד טוב עם סרטים ב5.1, ועוד משהו קטן שהרמקולים בווליום נמוך יותר אז מאבדים קצת מהאיכות, המוכר אמר לי בשיחה בטלפון שזה משהו שהרסיברים האלה יכולים לשפר...