אשמח לשיתוף דעות מנסיונכם על רמקולים עבור ק"ב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
LiorShap פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ,

טוב , לאחר שנים רבות עם רמקולים של Cabasse פנטסטיים ( כמה דורות ודגמים שלהם במהלך השנים ) החלטתי
בצעד די ספונטני בשבועות האחרונים למכור את הקדמיים והסנטר שלי.
יש ברשותי רסיבר פיוניר מסדרת ה Elite אמריקאי מדגם SC-37 האח של LX-83 האירופאי.

לאחר שיחות רבות והתייעצויות עם איציק מר. קליפש וד"ר פיוניר מהפורום ( איש יקר תודה ) הוא חוזר וטוען שאלך לכיוון
של קליפש מסדרת הרפרנס , מנסיונו עם פיוניר השילוב מצוין ואני מאמין לו.

לאחר מחשבות ביום יומיים האחרונים החלטתי להקדיש לנושא לא מעט ימים של האזנות למספר רמקולים לא מבוטל.
אני מסוג האנשים שקונה אחת לשנים רבות כפי שעשיתי עם Cabasse וכך אני רוצה לעשות גם בקניה הזו. כך שצעד
פזיז לא מתאים לי.

רצוי להדגיש שהשימושים שלי הם 80% ק"ב והופעות ומעט מאוד מוזיקה. למרות שאני חובב מוזיקה מושבע אני מעדיף
לשמוע באוזניות עם המחשב או ברכב. את הבית אני משאיר לצפיה עם המשפחה בסרטים והופעות.

אשמח לדעות כנות מכם ועפ"י נסיונכם מהאזנות אצל חברים / חנויות על רמקולים ושילובים מוצלחים שהשאירו אתכם
פעורי פה. אני מחפש רמקולים דינמיים , מהירים ועם במה גדולה ככל הניתן. בנושא המוזיקה וההופעות אני מאוד
הייתי רוצה שהבאס יהיה דומיננטי עם נפח שימלא סלון ( לא קטן ) בצורה מכובדת.

הכיוון שלי כרגע הוא ללכת לשמוע את הסט של קליפש בשלב ראשון ולא להחליט מיד גם אם אתעלף לטובה מהם.
הייתי רוצה חוות דעת עם פארדיים מסדרת סטודיו בשילוב עם סנטר CC690 המפלצתי שאולי אשים את ידי עליו.

אולי אשמע גם מוניטור אודיו סדרת RX , קף מסדרת Q החדשה , ו B&W מסדרת CM.

יש ברשותי כרגע סאב של פארדיים גדול ואיכותי. לא החלטתי אם לשדרג אותו אבל זה לא מה שאני בשלב ראשון רוצה
להתמקד בו. קודם במה קדמית.

תודה על הסבלנות , אשמח להצעות.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #2 

תקציב?

LiorShap פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #3 

התקציב צריך לנוע סביב 10-15K עבור קדמיים וסנטר בלבד. מבחינתי עם הקדמיים "יפילו" אותי אוותר על סנטר בשלב זה.

dimmer2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

בוקר טוב (f)
מכיוון שאמרת שהצרכים שלך הם בעיקר קולנוע, אז קליפשים/פוקלים למינהם יכולים לתת מענה נחמד מאוד.

כל זוג קדמי טוב ייתן תוצאות יפות בבמה קדמית לקולנוע ביתי.
במוזיקה דו ערוצית לא הייתי אופטימי כ"כ (בלשון המעטה :wink: ).

כדי לנגן מוזיקה דו ערוצית ברמה גבוהה צריך להתאמץ קצת יותר (f)

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #5 

LiorShap כתב:שלום לכולם ,

טוב , לאחר שנים רבות עם רמקולים של Cabasse פנטסטיים ( כמה דורות ודגמים שלהם במהלך השנים ) החלטתי
בצעד די ספונטני בשבועות האחרונים למכור את הקדמיים והסנטר שלי.
יש ברשותי רסיבר פיוניר מסדרת ה Elite אמריקאי מדגם SC-37 האח של LX-83 האירופאי.

לאחר שיחות רבות והתייעצויות עם איציק מר. קליפש וד"ר פיוניר מהפורום ( איש יקר תודה ) הוא חוזר וטוען שאלך לכיוון
של קליפש מסדרת הרפרנס , מנסיונו עם פיוניר השילוב מצוין ואני מאמין לו.

לאחר מחשבות ביום יומיים האחרונים החלטתי להקדיש לנושא לא מעט ימים של האזנות למספר רמקולים לא מבוטל.
אני מסוג האנשים שקונה אחת לשנים רבות כפי שעשיתי עם Cabasse וכך אני רוצה לעשות גם בקניה הזו. כך שצעד
פזיז לא מתאים לי.

רצוי להדגיש שהשימושים שלי הם 80% ק"ב והופעות ומעט מאוד מוזיקה. למרות שאני חובב מוזיקה מושבע אני מעדיף
לשמוע באוזניות עם המחשב או ברכב. את הבית אני משאיר לצפיה עם המשפחה בסרטים והופעות.

אשמח לדעות כנות מכם ועפ"י נסיונכם מהאזנות אצל חברים / חנויות על רמקולים ושילובים מוצלחים שהשאירו אתכם
פעורי פה. אני מחפש רמקולים דינמיים , מהירים ועם במה גדולה ככל הניתן. בנושא המוזיקה וההופעות אני מאוד
הייתי רוצה שהבאס יהיה דומיננטי עם נפח שימלא סלון ( לא קטן ) בצורה מכובדת.

הכיוון שלי כרגע הוא ללכת לשמוע את הסט של קליפש בשלב ראשון ולא להחליט מיד גם אם אתעלף לטובה מהם.
הייתי רוצה חוות דעת עם פארדיים מסדרת סטודיו בשילוב עם סנטר CC690 המפלצתי שאולי אשים את ידי עליו.

אולי אשמע גם מוניטור אודיו סדרת RX , קף מסדרת Q החדשה , ו B&W מסדרת CM.

יש ברשותי כרגע סאב של פארדיים גדול ואיכותי. לא החלטתי אם לשדרג אותו אבל זה לא מה שאני בשלב ראשון רוצה
להתמקד בו. קודם במה קדמית.

תודה על הסבלנות , אשמח להצעות.
...
אתחיל בהזמנה, לי יש סט של פוקאל + סאב של REL שלטעמי נשמע מטורף גם בק"ב וגם בסטריאו (וזה לא היה קל בכלל, כמו שאמרו), אם תהיה באיזור אשדוד עד שעות אחה"צ - אתה מוזמן.

אני אישית שמעתי את קליפש 82 MKII ולא אהבתי כלל את מה שהם הוציאו, חוסר האיזון המוחלט בין הטוויטר הצווחני לשאר, נכון, זה נשמע מאוד דרמטי (במיוחד עם פיונירים שנוטים להשמע מתכתיים) - ועושה אפקט מצוין בק"ב... אבל אני לא הייתי רוצה לחפש להם מגבר סטריאו, ויותר מזה, הם ממש לא עושים חשק לחפש להם.

בתקציב שלך יש המון אפשרויות, במקומך, הייתי מתחיל עם החברות ה"מוכרות" - B&W, DALI, FOCAL, KLIPSCH, MONITOR AUDIO וכד', ואחר כך מבקר אצל כמה יבואנים קטנטנים יחסית כמו סאונדקווסט, אודיופריק (שאגב יש לו פוקאל 816v למכירה ב7K שזה כמה אלפים פחות מהמחיר המלא, וקח בחשבון שפוקאל + פיוניר = לא שמיע בסטריאו), BG SOUND, יגאל סבו וכד'.

האמת? לא חושב שיש רמקול בתקציב הזה שלא יעשה קולנוע בצורה מצוינת... מה שנשאר לך זה לגבש טעם ולהתחיל לחפש מציאות \ לרכוש.
Utopia

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”