[שאלה] מסך פלזמה סאמסונג PS51D550
האם ישנו הבדל במאפיינים ובנתונים הטכניים בין הדגמים PN51D550C1F לבין PS51D550?
באתר האמריקאי של סאמסונג הדגם הוא PN ובארץ הוא PS. באתר האמריקאי יש אפשרות להוריד קובץ PDF שבו כל הנתונים הטכניים, שמשום מה חסרים באתר הישראלי.
http://www.samsung.com/us/system/consum ... 0_v7_1.pdf
ממה שזה נראה (לפחות על הנייר) מדובר בטלוויזיה מצויינת ביחס למחיר. למרות שאני רואה שכמה אנשים התלוננו על בעיית ההשתקפות של המסך.
יש למישהו הערות בקשר דגם הזה? משהו מניסיון אישי?
קניתי פלאזמה של LG דגם 50pm6700 ופתאום ראיתי את הסאמסונג הזאת והצטערתי שלא ראיתי אותה קודם. במידה שהיא אכן טלוויזיה טובה אני מתכנן למכור את ה-LG (היא עדין בקרטון) ולקנות את הסאמסונג.
תודה לעוזרים.
באתר האמריקאי של סאמסונג הדגם הוא PN ובארץ הוא PS. באתר האמריקאי יש אפשרות להוריד קובץ PDF שבו כל הנתונים הטכניים, שמשום מה חסרים באתר הישראלי.
http://www.samsung.com/us/system/consum ... 0_v7_1.pdf
ממה שזה נראה (לפחות על הנייר) מדובר בטלוויזיה מצויינת ביחס למחיר. למרות שאני רואה שכמה אנשים התלוננו על בעיית ההשתקפות של המסך.
יש למישהו הערות בקשר דגם הזה? משהו מניסיון אישי?
קניתי פלאזמה של LG דגם 50pm6700 ופתאום ראיתי את הסאמסונג הזאת והצטערתי שלא ראיתי אותה קודם. במידה שהיא אכן טלוויזיה טובה אני מתכנן למכור את ה-LG (היא עדין בקרטון) ולקנות את הסאמסונג.
תודה לעוזרים.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תעשה חיפוש בפורום על שם הדגם ואני מבטיח לך שלא יהיו לך יותר שאלות לא פתורות...
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אחלה מסך, יש לי אותו.
אבל 2 בעיות.
1. השתקפויות (מינורי לדעתי, לומדים להתעלם, נזכרים רק ביום שישי בבוקר שכל החלונות פתוחים, ושוכחים אחר כך)
2. בזזזזז, זמזום מעצבן מורגש שהמסך על מיוט או סאונד ממש נמוך, בעיקר בתמונות בהירות, ואל תצפה שסמליין יעזרו, אפילו לא קצת.
אגב, יש גם סדרה E, לא כדאית ?
אבל 2 בעיות.
1. השתקפויות (מינורי לדעתי, לומדים להתעלם, נזכרים רק ביום שישי בבוקר שכל החלונות פתוחים, ושוכחים אחר כך)
2. בזזזזז, זמזום מעצבן מורגש שהמסך על מיוט או סאונד ממש נמוך, בעיקר בתמונות בהירות, ואל תצפה שסמליין יעזרו, אפילו לא קצת.
אגב, יש גם סדרה E, לא כדאית ?
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- oris74
- חבר במועדון HT

לפי מה ששמעתי מחבר שחיפש - אין למצוא יותר את הדגם הזה בסדרה D...
- eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש עדיין מספר חנויות שמוכרות את הדגם הזה עם אחריות של 3 שנים של היבואן הרשמי. אם כי בהחלט נראה שמספר החנויות האלו ירד בצורה משמעותית.oris74 כתב:לפי מה ששמעתי מחבר שחיפש - אין למצוא יותר את הדגם הזה בסדרה D......
- oris74
- חבר במועדון HT

צריך לבדוק טוב - יש הרבה שכותבות שהן מוכרות אבל כשמתקשרים מתברר שאין להם במלאי או שנשאר רק מתצוגה
- nadavg2000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
פרסמתי בקשה לעזרה בפורום וידאו / מסכים:
קראתי לא מעט תגובות / סקירות / תהיות / בעיות - אבל עדיין קשה להחליט לאיזה כיוון
בקצרה: אני צריך טלויזיה חדשה 46" (גג 51") , לא צריך SMART, לא חובה 3D - בעיקר תקציב.
עד כ-5000 ש"ח נכון להיום.
D5000? פלאזמה D550?
קשה לי בכלל לדעת אם ללכת לכיוון של פאזמה (בגלל שהסלון שלי מואר), או אולי בכלל לנסות למצא דגמים של שנה שעברה?
לא יודע!
תנו מידע אם יש לך זמן, השרשור שלי בפורום. (או בפרטי)
תודה!!
קראתי לא מעט תגובות / סקירות / תהיות / בעיות - אבל עדיין קשה להחליט לאיזה כיוון
בקצרה: אני צריך טלויזיה חדשה 46" (גג 51") , לא צריך SMART, לא חובה 3D - בעיקר תקציב.
עד כ-5000 ש"ח נכון להיום.
D5000? פלאזמה D550?
קשה לי בכלל לדעת אם ללכת לכיוון של פאזמה (בגלל שהסלון שלי מואר), או אולי בכלל לנסות למצא דגמים של שנה שעברה?
לא יודע!
תנו מידע אם יש לך זמן, השרשור שלי בפורום. (או בפרטי)
תודה!!